☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: Chats  (Read 53601 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Re: Chats
« Reply #270 on: October 05, 2018, 04:33:41 AM »
Иван Русев: Няма кой да чете- хората живеят на ръба на живота и смъртта и не ги интересуват дребнави свади.
+
Иван Русев: И стига със заяждания и неблагодарност, защото , ако не бях аз, както често боледуваше и да те лекувам в къщи, щеше да видиш какво е ,,БОЛНИЧНО,, лечение!!Не си лежал никога в болница, ако имаш спомен.

Me: Благодарността НЕ включва приемане да се НАГЪЗЯ ДОБРОВОЛНО на обидите на приятелките ти и синовете им. Я си представи твоя баща (дето казваше, че много пъти също те е спасявал от проблеми със следването и с милициията) да си беше довел любовници и синовете им да те обиждаха. Ти какво щеше да направиш - да благодариш или да се защищаваш? (И пак казвам - аз като се безспокоя за здравето ти и те каня при мен, защо не идваш, а предочиташ да защищаваш обиждащите и унижаващи единствения ти син?! Кръвта на вода не ставала казват, ама в случая ти на чия стана си?)

Иван Русев: Аз не мога да деля водата и кръвта, щом цял свят не я дели, ама ти що си се захванал да си създаваш дандании и разпри за нищо и никакво и да се разправяш кой колко ще живее ?Що не си гледаш здравето и спокойствието?

Me: Защо ли? Ами защото ТОЧНО КОГАТО ИСКАХ ДА СИ ДАМ СПОКОЙСТВИЕ И ДА ПОЧНА СЕРИОЗНО извън Фейсбука - любовницата ти и синът й МЕ ОБИДХА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. Какво целяха с това? Да ни скарат? Да ме изкарат извън нерви? Да ти се подмажат, че да намажат нещо? ЗАЩО МЕ ОБИЖДАТ, БРЕ?! И досега НЕ МИ отговори! Здравето ми и спокойствието ми е съсипано отдавна, а тези двамата (ПЛЮС твоето съучастие с тях) допринасят съвсем да се изтерзая! Право думаше майка ми: "Ще умра, той ще вземе други, а ти ще ровиш земичката и ще викаш "Мамо, къде си, мамо?!"... Никога няма да разбереш БОЛКАТА И УНИЖЕНИЕТО МИ - майка ти да умре, а баща ти да се заима с МАЩЕХИ, ЧИИТО СИНОВЕ ТЕ ОБИЖДАТ! Никога няма да я разбереш ти тази болка, но аз все те обичам, все се безспокоя за теб и все се кахъря за килата ти и за пиенето ти! Ако само можеше да усетиш тази болка, татко, таткоооо, таткоооо...

Иван Русев: Добре-това накрая ми подейства много положително-хубаво е някой да се загрижи и да даде наклон за здравето на човека дето уважава и го е създал и се е жертвал и грижил да оцелее, че трудни бяха времената, но защо трябва да си ОТРАВЯМЕ повече ежедневието, като няма нужда?Ти като че искаш да има постоянно дразги и да имаш поле за безконечни разисквания за ненужни неща, дето никой не ги помни и никой не ги има за нищо!Питат ме -защото ти си се разкрил кой е ,,ГЕСЕР,, Защо сте се смразили толкова със сина си , какво иска той от теб- разни мед.сестри и разни дето ме познават и аз се чудя какво да казвам...

Me: 1. На медицинските сестри и всички, които питат им обясни, че АКО не ме бяха обидили настоящата ти приятелка и сина й, нямаше да има никакво "смразяване". Аз просто искам да разбера ЗАЩО НЕЗАСУЛУЖЕНО тези ме обиждат, при положение, че винаги съм се държал ЧЕСТНО, МИЛО и ПРЯМО с нея (а с него даже не съм имал контакт пряк)!!! 2) Всеки си разкрива колкото пожелае. Искам истината да излезне на 100% преди да умра. 3) Никой не помни как ме е обидил ли?! Браво на тях! Обиждат, а после не помнят! Ами добре, нека поредната жестока обида стои на моя гръб тогава - няма да я забравя редом с онези как бях гонен навън да спя на студа по пейки, как бях заплашван, че "ще пикая кръв" и какво ли още не, заради предишните "мащехи" и мнооооооого други унижения, които почти никой син не е преживял.

Иван Русев: Баба ти искаше да те изгоня, защото я биеше и ми показваше синини по краката си- да не казвам и други лоши неща,които ти ще отречеш

Me: Глупости! Дядо ми я събори на земята, когато ТИ го беше напил с ракия нарочно "подсилена" със спирт. А и да не говорим как ходих пеша до Бяла, защото ти и баба ми бяхте заключили вратата и аз я разбих с ритник (сигурно тогава е пострадала, но то пак заради теб и Маргарита!)... И после ти пак ме изпъди, та ходих пеша до Бяла да викам дядо си. Моята памет е силна, не я подценявайте!

Иван Русев: Помня, че баба ти и дядо ти искаха да си отидат в къщата , а ти ги малтретираше, а на тях им беше приятно да се излежават и да ми подяждат парите и да се правят на УДАРЕНИ, че уж не им е добре!!Ама когато беше невръстен и беззащитен можаха /преди Либия//да те оставят и да избягат в Бяла , докато беше на училище.Всички сте ми били врагове-писах за Павлин и т. н.

Me: ГЛУПОСТИ НА КУБ! И двамата дойдоха в Плевен, защото ме гонеше от вкъщи заради една Ана (жена омъжена, с мъж на село), а после с една Маргарита (със син, който ме заплашваше, а който ти обслужваше добре, въпреки всичко; а сега историята се повтаря!!!). НЕ СА се излежавали - даваха ти ВСИЧКИТЕ СИ ПЕНСИИ, а ти ги изпиваше (основно) с Гошо-лаборанта и др. пред отсрещния блок. (Като минех оттам гузно искаше да ме черпиш, но вкъщи ни овикваше, че много ядем). За изоставянето - ДА, тук си прав - изоставиха ме, защото тогава бях (само на 11 години) и играех много кунг-фу у дома И МИ ЛИПСВАХТЕ И ВИ СЕ ОБАЖДАХ В ЛИБИЯ, я те не искаха да плащат сметките. :) Ами малък бях, грешки правех - тогава аз имах грях, ама после - тц. За Павлин прочетох - основно фантасмагории, не им се връзвайте.

Иван Русев: Минало-заминало,но ти се радвашв, че ще ми режат крака, когато ми оперираха палеца на крака-и аз съм злопаметен!

Me: Ох, да, ама после плаках. От малък като те няма у дома (ходеше да изкарваш пари по сватби и добре си правил!) плачех за тебе, защото те обичах повече от мама. Беше ми по-симпатичен, признавам си. И, в края на краищата, колкото и да сме имали проблеми, винаги ми е било болно за тебе. Ето и до ден-днешен - писах ти последно да се стягаш да спортуваш, да работиш нещо, да не се залежаваш - все от мисъл за тебе го правя. 10% може и да те мразя за греховете ти, но 90% си те обичам! Ето пред всички го казвам!

Иван Русев: Карай, то контрата остава все в родителите, но се надявам да има здраве за всички, а то лошите приказки ще ги преглъщам.

A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Avoiding and limiting my use of Facebook
« Reply #271 on: October 12, 2018, 11:43:47 PM »
Ако обичате, НЕ ми предлагайте приятелства във Фейсбук! Това нещо съм го изоставил и го ползвам само за комуникация (разговори). Нямам намерение да пълня безплатно Фейсбука със съдържание и собствениците му да печелят пари! (Да не говорим за ОТВРАЩЕНИЕТО, КОЕТО ИЗПИТВАМ КЪМ ДВАМА ДВУЛИЧНИ МРЪСНИКА ОТ ЖЕНСКИ И МЪЖКИ ПОЛ ТУК!!!) Преди малко някой ми предложил приятелство с някакъв, с който ОТ ГОДИНИ СЪМ СЕ СКАРАЛ! Не знам кой е, ама да знае, че няма смисъл!
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
About the honor, truth, etc.
« Reply #272 on: January 08, 2019, 11:56:17 PM »
Me: Искам нещо да се знае МНОГО ЯСНО: За всеки баща е добре синът му да се ЗАЩИТАВА срещу нападките, безпочвените обиди, клеветите и другото! За никой баща не е чест синът му да прекланя глава пред лошите, долни, необразовани и подли хора! НЕ очаквайте от мен да съм с преклонена глава и да бъда червей!

Иван Русев: Отговорих изчерпателно в профила си, където е написано същото !!!
+
Отговорът е публикуван в профила ми !

Me: И аз отговорих, щом си решил да сме отново публични и конкретни - няма проблем! Аз няма да се оставя да ме тъпчат!

---

Иван Русев: И правилно.Ако има причина.Но не е правилно бащата да му се внедряват запои, че е малтретирал някого и т. н. ,когато всъщност е дал подслон на син,майка и баща в собственото си жилище,изхранвал ги е и в София даже,продал си е голям апартамент и дал парите , живее в гарсониера - спестяванията от валута и левове са история и сега вегетира с една гола пенсия!Бъди благодарен, защото ако бях умрял ,нямаше кой да те издържа като студент, даже да ти купи и билет до Китай.Също, макар и малко жилище.И никога не съм ти поискал и един лев.Мисля, че НАЙ-НАКРАЯ не трябва вече да буксуваме по една и съща тема непрекъснато!

Me: Е, щом повдигаш въпроса конкретно, ето да четат хората, аз НЯМА ДА СПЕСТЯ ИСТИНАТА: 1) Не са внедрвени запоите, а са факт - като се почне от онзи случай, когато не се държеше бащата на крака и дядото даже даваше вода със захар уплашен, да не умре бащата и се свърши с на Маргарита телефониранията "Той идва при мен вече на литър водка, не го напивам само аз!" 2) Малтретирането беше от страна и на майка, и на баща - на най-различно ниво: като се почне от това, че ми се отнемаха малкото джобни пари (баба ми все ме съветваше да ги крия, когато ми дават 10-20 лева, защото после ми се отнемат и нямам какво да харча) и се свърши с това, че съм гонен да спя по пейки в парка и по роднини; да не говорим за заплахи, че "ще пикая кръв", "ще ми се трошат кости" и какви ли не още. 3) Подслонът е даван, но е било срещу пенсиите, стипендиите и останалото, което сме носили вкъщи; на времена сме яли само лук и яйца, в същото време, когато синът на Маргарита (Явор) е черпен с грозде, а приятелите (Гошо Лаборанта и др.) с шунка и алкохол.4) Валутата беше изкарана и от майка ми (в съотношение 60:40.), 5) ЗАЩО вегетираш с гола пенсия И ПЪЛНИШ БЕЗПЛАТНО САЙТА НА ЕВРЕИНА ЗУКЪРБЪРГ? Толкова ли не може да научиш малко повече за интернет и ПОДОБНО НА ДРУГИ РОДИТЕЛИ ДА ПОМАГАШ ЗА САЙТА НА РОДНИЯ СИН, вместо на непознатия амрикански евреин? 6) Защо не идваш при мен, да РАБОТИМ ЗАЕДНО, а пишеш простотии за "КОТЕНЦЕТО" НА НИНОВА? 7) Какво е щяло да стане, ако някой е умрял, никой не може да гадае. ПРИМЕР: Ако бях останал само с майка си и тя се бе омъжила повторно за богаташ? Този вариант мислили ли сте го? В историята няма "АКО", ама кой да учи наука, нали за вас е по-важно да пишете нацизми и против Нинова!!! 8) Последно - С КАКВА ЦЕЛ И ЗАЩО онези двамата ме обиждат и провокират, без да съм им сторил нищо лошо? Очакваш от мен да свеждам глава пред провокации и обиди? Има една поговорка: "НЕ СТАВАЙ ПУТКА ЗАРАДИ ПУТКА!" (Пояснявам ви я: Заради жена, не трябва да предаваш себе си и роднините си! С предишните жени пак беше така, сега вече съжаляваш, нали? Омръзна ми да се осъзнаваш с години закъснение.)
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
About why so many people do prefer to live abroad
« Reply #273 on: January 09, 2019, 04:16:00 PM »
 Да... И после някои се чудят "Защо не искате да се върнете в България?", "Не мислите ли да се върнете в България?" и пр. Това е само 1 от причините повечето от напусналите държавата да НЕ искат и да чуват за завръщане + още други да я напускат все повече и повече. /Писано по повод на поредния побой над български военен./
A fan of science, philosophy and so on. :)

SEO

 • SEO master
 • SEO Admin
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 7272
 • SEO-karma: +713/-1
 • SEO expert
  • View Profile
  • SEO
Re: Chats
« Reply #274 on: August 13, 2019, 01:26:46 AM »
Chat from a QQ group (Showing how to be careful with the suspicious people and never show yourself, never trust, etc. Posted for educational purpose!):

Nice to meet you! I love Haikou.

Lizr 2019-8-11 21:06:27
你能讲海南话?

不。我只有学过了普通话(国语)。


Lizr 2019-8-11 21:07:20
咦.不错哟

 :D


左手 2019-8-11 21:13:45
@Foreigner @  where are you from?

Europe, EU.


左手 2019-8-11 21:17:55
what are your interests

Films, sports and books.


左手 2019-8-11 21:19:01
do you like chinese girl


Of course!  :) 8)


左手 2019-8-11 21:24:05
you can show your photo, let girls in this group to see

The question is are there girls in this group.


左手 2019-8-11 21:31:09
some are robots, some are agents for girls, and most girls provide paid service

Exactly.


左手 2019-8-11 21:32:42
and many  frauds here, be careful

Yes. That's what I have in mind. Usually these groups are full of people, who doesn't really care of your image.
And about the frauds, it's easy. I never send money.


左手 2019-8-11 21:35:12
so ,what do you want to get here?  free girls? or just for fun

I don't know. I just add it, because I saw "Haikou".  ;D
And I think that the good girls should be free. "No free girl" = "prostutution".


左手 2019-8-11 21:38:28
but I think it is hard for you to find the good girls on QQ

Yes, everywhere is hard, because the good girls (mostly) have boy-friends already.  :)


左手 2019-8-11 21:42:13
if you really want to find a girl friend,  you can try some QQ group such as "海口相亲交友征婚群"

OK.


左手 2019-8-11 21:45:11
if you only want to find a girl for one night sex for free, i have a idea

You sound like a knowledgeable person. And your English is good. So I'd like to know all of your ideas. You may tell me what you like.  :) :D


左手 2019-8-11 21:55:13
first, i am not a girl, but may be i have some resources. you should show me your recent photo, the premise is that you are handsome

I'm not handsome.

how old are you
and do you have six abdominal muscles?29
no


左手 2019-8-11 22:01:14
what is your occupation?

teacher

 I just said "Nice to meet you! I love Haikou." and they banned me. 可能有仇外,惧外(对外国人的厌恶或惧怕)。


左手 2019-8-11 22:12:54
I don't think so. may be they think you just look for ONS

嗯。是的。我说“认识你们很高兴!我爱海口。”,后来他们想我找一夜情。100%对的逻辑。 ;D ;D 有道理。 ;D ;D ;D
兄弟,我知道大家,大多数,不是聪敏人们,可是我不相信会有这么高“笨蛋度”。 ;D


左手 2019-8-11 22:22:31
what is your native language?


It's not important. 有点像你要做我个profile.太多私人的问题:照片,年龄,母语,爱好,国籍。


左手 2019-8-11 22:25:28
I dont understand "我知道大家,大多数,不是聪敏人们,可是我不相信会有这么高“笨蛋度”", can you speak in english?

左手 2019-8-11 22:26:33
you like to speak in chinese

What I mean is that I know most of the guys around the world are not clever, but I don't belive that there is such a high "stupidity level".
当然,我是中国粉丝。


左手 2019-8-11 22:28:54
做好你的简历,展示你自己,展示你的诚意。我相信还是有一些“潜水”的女孩

左手 2019-8-11 22:30:28
what do you teach here?

潜水?
English language.


左手 2019-8-11 22:34:46
"潜水" is a slang, which means that someone who only see but not talk in the group.


Oh, I know.
"展示你自己"  这个不太安全,因为网络上什么都都。


左手 2019-8-11 22:43:40
not all your exact information. you can hide your real name , hide your employer,and PS your photo

"and PS your photo"   ;D And when the girl meet me she will say I'm a liar.  ;D I never use PS. I like the real things.


左手 2019-8-11 22:46:59
show your concrete  interests, so you may find a girl with similar interests. It's better than to say you like haikou


Yes. You're right. You're like a real psychologist.  8)左手 2019-8-11 22:48:25
most girls PS their photos.  It's peer to pear

Yes. And most of the time when you meet these girls, you're running as fast as a leopard.
Like them: (2 funny photos.)


左手 2019-8-11 22:56:47
First you should find candidates from the huge crowd, then with the deepen chat, you can show more personal information

Yeah, you have a deep knowledge of this process.  8) 8)


左手 2019-8-11 23:00:54
I am on a business trip in Haiko for several days. If you like, I want to invite you for dinner, there is a big sea food plaza near my hotel.


左手 2019-8-11 23:09:22
Time to sleep now. See you tomorrow.看来你很想见我。
OK.  (Good night.)
« Last Edit: August 13, 2019, 05:32:40 AM by SEO »

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
The right understanding
« Reply #275 on: August 20, 2019, 03:53:32 PM »

The right understanding


An answer of mine to the "扎心,又一次对 责任,义务,权利 产生了新的理解": 我是外国人,我毕业了在外国大学,所以有可能性我的看法可能对你们不太理解:我认为这样:"新的理解"或"旧理解"是无所谓,重要的是“对的理解”。It's important to be the right one, no matter new or old one.


A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Re: Chats
« Reply #276 on: June 22, 2020, 05:20:43 PM »
 I wanted to send this in a chat: "And because it's already Monday, we didn't meet last week, I just wanted to ask you again, because I hoped that we'll really meet for some chat/interview ... You see, I'm unemployed since January and I am eager to find a new job sooner.", but then I got an answer that there'll be a meeting this Wednesday, so I didn't send it, but I wanted to post it here, because I dislike when I type something and then it's just useless.  :) At least here it'll contribute for the forum's unique content. 8)
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
An anti-Nazi message
« Reply #277 on: January 17, 2021, 05:20:44 AM »
An anti-Nazi message to a Chinese student: "Hi! I wanted to tell you this long time ago, but I wanted to be sure you're really into it. Seems you are. That's not good. Well, here it is: these Nazi people that you use recently in your avatars and slogans, and pictures... they killed many innocent people. In many countries this ideology is illegal. Why do you like these racists? In fact they hated all of the black and yellow people and in their opinion Chinese should be 100% dead, because they're subhuman (非人的; 不齿于人类的; 不适合人类的). What do you find in this?! Strength? Image? All this is fake. If you need a real strength and image, you should learn other things like sports and how to make more money, not Nazism (纳粹主义)."
A fan of science, philosophy and so on. :)

SEO

 • SEO master
 • SEO Admin
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 7272
 • SEO-karma: +713/-1
 • SEO expert
  • View Profile
  • SEO
And then?
« Reply #278 on: February 02, 2021, 02:12:43 AM »
And then?
« Last Edit: February 02, 2021, 02:19:04 AM by SEO »

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
An anti-Nazi message 2
« Reply #279 on: February 02, 2021, 02:19:29 AM »
And he answered: "Sorry I know, I just make this for fun." and then he changed his avatar, slogans, etc. No more Nazism related things as far as I can see. OK.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
About the responsibility when it comes to our health
« Reply #280 on: May 01, 2022, 03:35:21 AM »
About the responsibility when it comes to our health (years ago):


"Доказаните лекарства , успешно лекуващи рак , се засекретяват, в полза на фармацевтичната мафия , която печели от лекарства за невъзможно лечение !
Управление
ХаресванеПоказване на още реакции · Отговор · 5 мин.
Geser Kurultaev
Geser Kurultaev Не е това темата! Темата е, че Роза споделила едно, което насажда идеята, че смъртността и за здравословно-живеещите и за нездравословно-живеещите е еднаква! Внушение, че може да правиш каквото си искаш и ще живееш еднакво, каквото и да правиш. Внушение подиграващо се с отговорното, здравословно отношение към живота (и гледам много хора чак го харесали! Простотия до шия!)

Нали има лаф : Колкото и да се грижиш за здравето , то все някой ден те напуска . Някои казват - колкото - толкова ! Пият , пушат , ,, плюскат,, като за последно !
Управление
ХаресванеПоказване на още реакции · Отговор · 8 мин.
Geser Kurultaev
Geser Kurultaev Идиоти, бе! Някой ден "след един ден" и някой ден "след 50 години" е много различно, ама за идиотът съществува само "някой ден" и се радва, че нещо "знае". Простаци долни!


Иван Русев Някои им омръзва дълъг живот.
Управление
Харесване · Отговор · 22 мин.
Geser Kurultaev
Geser Kurultaev То и на мен на времена ми омръзва, че в едностаен не може да се спи от шумове, но не пиша внушения всеки да води нездравословен начин на живот, а напротив - уча хората да са отговорни, а не да се поболяват. Всеки, който е виждал раково-болен отблизо (като мен - Димитър Арнаудов в София на 2 пъти и майка си - на много пъти) е дълбоко убеден, че по-добре да се живее здравословно, а не да се живее ден за ден, и после "моля ви, помогнете за лечение в чужбина! Няма парииии!"...
Иван Русев Когато може - може . Жаклин Кенеди я лекува Онасис милиардера ,но не може и Горбачов лекува жена си Лариса в Мюнхен и къде ли не ,но не може .Не проста тая работа - има си редица неща дето не се знаят ! Но добре е да има превенция .
Управление
Харесване · Отговор · 2 мин.
Geser Kurultaev
Geser Kurultaev Накратко - една от НАЙ-големите простотии, които може да се напишат (че и да се харесват!), че видите ли хора с вредни навици живеят наравно с тези без вредните навици! И това в 21-ви век, при хора с интернет, които могат да потърсят например в сайта на СЗО или поне в Уикипедия колко повече рискове има при пушене, при водки, при радиации... Нямам думи просто!!!


Роза Асенова От мухата правите слон. Защото не сте прочели най-горе, че пише "Смях до скъсване". Много време отелихте и много на сериозно се взехте, бе хора. Вие от шега не разбирате ли. Я се усмихнете и не се впрягайте излишно.
Управление
ХаресванеПоказване на още реакции · Отговор · 8 мин.
Geser Kurultaev
Geser Kurultaev Още 1-я си отговор започнах така "Ау, че глупост са написали от "Смях до скъсване"! ...", значи че много добре съм го видял, но намирам това за опасна и безвкусна шега, която насажда вреден стереотип - да се пръснем от пиене и ядене (и да заприличаме на нищо), да не се пазим от радиации и вредни химикали, защото смъртта е еднаква за всички. Аз съм далеч да си губя времето за простотии като страхове от ниска раждаемост, хомосексуализъм, ромско население и др., но държа хората да живеят здравословно (особено се безспокоя за близките, които: 1. Наддават на тегло, а няма нито 1 дебел столетник, 2. Хвалят се, че пият твърд алкохол, а са преболедували вече от черен дроб. Мисля че подобни неща им влияят зле и им внушават, че хедонистичното, безразборно пиене, ядене и пр. няма да им навреди.) Затова и подскачам като видя такива неща - не е за смях работата! Ден през ден скръбните вести валят от Бяла и всичко е от безотговорност, най-вече, а не само от лошото управление на ГЕРБ!"
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
About teaching foreign languages, private tutors, Europe, China and so on
« Reply #281 on: May 20, 2022, 05:43:54 PM »

About teaching foreign languages, private tutors, Europe, China, some bad things like racism and frauds, and so on

Q群管家  5/17/2022 6:45:19 PM
@外教 请家教或做家教,请联系群管理员,不要相信非群管理员发的信息,请随机发一条信息,以免被当机器人踢出群
外教 5/17/2022 6:47:48 PM
谢谢!

公子世无双 5/17/2022 6:48:14 PM
谢谢!

外教 5/17/2022 6:59:46 PM
大家好!我是个外教,欧洲来自的,白人.教的是英语.专业是哲学,硕士.而且拥有TEFL. 已经18年多在中国教课的.住在海南,海口市.

外教 5/17/2022 7:00:42 PM
一个小时180元.

外教 5/17/2022 7:19:10 PM
对了!我忘记了说: 我也会其他几门外语的.我的中文也比较好(自学的,所以语法不太怎么样,可是单词我会的好多了). 比如刚才跟网友聊天的这个:

...

满天星 5/17/2022 7:28:03 PM
好的

外教 5/17/2022 7:28:21 PM


 :D

Q群管家  5/17/2022 7:47:03 PM
@666666 请家教或做家教,请联系群管理员,不要相信非群管理员发的信息,请随机发一条信息,以免被当机器人踢出群
——来自群管理员

外教 5/17/2022 7:57:06 PM
好的.清楚了.

外教 5/17/2022 8:37:55 PM
(Thumb up)

外教 5/19/2022 6:04:50 PM
哎呦。。。。。。在这个群里,看来,没有人们要英语外教吧?我再一次试试发给我的信息。等等1-2天。没有的话,会离开这个群,因为不要浪费时间的。

外教 5/19/2022 6:04:50 PM
哎呦。。。。。。在这个群里,看来,没有人们要英语外教吧?我再一次试试发给我的信息。等等1-2天。没有的话,会离开这个群,因为不要浪费时间的。


(外教,欧洲来自的,白人.教的是英语.专业是哲学,硕士.而且拥有TEFL. 已经18年多在中国教课的.住在海南,海口市.一个小时180元.)

外教 5/19/2022 6:26:57 PM
如果上面不清楚的话,这里有个更优化的(刚才个中国人帮忙了翻译好一点,因为我的中文是自学的,没有那么对的语法上):“大家好!我是个外教,是一个来自欧洲的白人,现居海南省海口市。学历是哲学硕士,而且拥有TEFL证书。拥有18年在中国教书的经历,有英语家教意向者可以咨询我,谢谢! “
十鬼蛇王马 5/19/2022 6:29:49 PM
白皮猪这么贵?

Blue 5/19/2022 6:31:32 PM
难道你是硕士?

偶像 5/19/2022 6:32:15 PM
这么多人想怼,我都忍住了没怼

外教 5/19/2022 6:35:28 PM
-在中国是吧。好多人先问是不是黑人还是白人。看来父母也管多了。我自己不是种族主义者,可是这边有人是的还是差不多是。不是我的错误。

外教 5/19/2022 6:36:33 PM
非常对。我是哲学的硕士。而且我TEFL和其他运动的毕业证。会说几门外语的。

chance wu 5/19/2022 6:37:48 PM
“我是欧洲的白人”

外教 5/19/2022 6:37:51 PM
每一个人有自己的自由的选择吧。

外教 5/19/2022 6:38:15 PM
就是。因为在欧洲有黄人,有黑人。。。。。。

chance wu 5/19/2022 6:38:39 PM
我还是来自中国的黄人呢

外教 5/19/2022 6:40:03 PM
比如在东欧有个蒙古少数名族。他们是黄人,佛教的。也有黑人(非洲的妈妈爸爸,奶奶)。我就是白人。没有什么特别的,可是要说,因为中国的学校,大多数,要白人,不太要黑人或巴基斯坦人。就是你们这里的喜欢。比如好多人说“东北人最美,因为是白白的”

外教 5/19/2022 6:40:37 PM
我自己更喜欢黑黑的。南方的。但是,中国人,大多数,崇拜白的。

chance wu 5/19/2022 6:41:03 PM
没人说东北人最美啊

外教 5/19/2022 6:41:36 PM
有可能是的。比如越南人,韩国人,日本人,菲律宾人--这些老外们都是黄人。

外教 5/19/2022 6:43:59 PM
--大多数你们说北方的人是最没的。我自己不同意,因为我喜欢更黑的皮肤,我觉得它更性感,更健康。但是中国的人,大多数,要白白的。所以说东北的是最美。韩国的也喜欢。我自己觉海南人,广西人和广东人是中国的最美的。

外教 5/19/2022 6:44:41 PM
其实,好多欧洲的白人不太喜欢自己的那么白。所以好多白人去沙滩或那些人工的地方自己变黑点。

外教 5/19/2022 6:47:22 PM
中国的沙滩: (大家都不要黑皮肤,大家都有雨伞)。欧洲的沙滩:大家,大多数,希望黑黑一点,不太爱雨伞。

外教 5/19/2022 6:48:19 PM
可是太阳对皮肤不太好。去了维生素D的没有用。黑色素瘤是问题。所以我更喜欢中国的方式。我保护皮肤,所以是比较白的老外。

外教 5/19/2022 6:49:51 PM


外教 5/19/2022 6:52:07 PM
再一次要说:我不是觉得白人是最好的还是其他恨主义的态度。我是和平的和文明的人。而且我原来希望了我会入中国国籍,我喜爱了中国。可是最近很难找到工作的,所以试试了找这边。很可惜已经对外国人没有那么多机会。。。。。。 无论怎么样,我对中国人民很好。从小的时候是个中国迷。

外教 5/19/2022 6:52:26 PM


chance wu 5/19/2022 6:56:37 PM


十鬼蛇王马 5/19/2022 6:57:10 PM
窝矮肿过

十鬼蛇王马 5/19/2022 6:57:55 PM
我们中国真是太好啦

外教 5/19/2022 7:08:36 PM
这个没懂。

外教 5/19/2022 7:09:02 PM
每一个人如果努力学习,锻炼,等会好的。

外教 5/19/2022 7:09:27 PM
比如看来你锻炼比较好:

对岸的小海研 5/19/2022 7:09:32 PM
校园考研寄宿自习室

外教 5/19/2022 7:10:18 PM
我也天天做运动。5种的。但是身体还没有那么好,因为我不用什么化学的。只有肌肉,鸡蛋,这样的。

外教 5/19/2022 7:14:31 PM
------- 已经减肥了,现在1年内希望会当更肌肉的。慢慢来,因为我比较忙--除了健身也锻炼武术,做网站,写科学的书本。每天只有2个小时做健身的。希望明年可以3个小时天天。

外教 5/19/2022 8:43:47 PM
对了,我刚才看到了这个”白皮猪“,看来,是不好的。。有些西方人也教中国人和东亚人这样的动物的单词,比如”黄色的猴子“,可是我觉得这样教人是种族主义的,非法的。所以,希望未来的时候我们可以更文明聊天这边。
我已经说了:


外教 5/19/2022 9:02:29 PM
就是呀。我哪里还会相信。你们会相信吗: 。。。。。。就是不要相信。

外教 5/19/2022 11:31:18 PM
大家好!

insist 5/20/2022 11:18:06 AM
海口家教这么便宜?

外教 5/20/2022 3:52:37 PM
 是。就是因为这边的:1、工资不太高,买东西比较贵。人家没有那么有钱。2、好多家长和老板是小气的。经常说:“便宜点不行吗?”。。。。。。 比如,

外教 5/20/2022 3:53:31 PM
我去个培训学校。我说我(和我的中国伙伴)一共要180元。这样不太贵,因为一个外教+一个中教,就是90元一个人。

外教 5/20/2022 3:53:37 PM
但是呢,

外教 5/20/2022 3:54:16 PM
大部分,这些校长会开始这样说的:"我的以前的老师要只有100元。你们怎么那么贵?"

陆一南 5/20/2022 3:55:25 PM


外教 5/20/2022 3:56:54 PM
老天啊!!!她的以前的老师是还没毕业的巴基斯坦人,他的发音不好,他的语法不一定好,他不会教好,他不懂儿童的心理学。我呢?我毕业了人类学的哲学,我的发音是欧洲的,我天天教课已经18年了,等。怎么会比较我跟那个人?!所以我不同意只有100元。

外教 5/20/2022 3:57:30 PM
但是,如果来另外的俄国人,巴基斯坦人,等,他们会说:“100?不错啊!”,所以价格一直是低的。

外教 5/20/2022 3:58:24 PM
我的意思是--如果,我们(老师们)同意教那么低,那价格一直低。(这个就是简单的经济学的事儿)。

外教 5/20/2022 3:59:59 PM
(因为老板,家长,校长,等不管你有没有钱,你要不要租房,你有没有梦想,你要不要发展。他们(她们)只有管自己的钱,自己的生活。好多以为我们教课的时候要教免费,因为这个不算是什么"工作“.)

瑶瑶 5/20/2022 4:04:24 PM
需要的加

外教 5/20/2022 4:14:25 PM
一直这个。什么意思?Bot?

外教 5/20/2022 4:15:29 PM
Is it a bot?

偶像 5/20/2022 4:25:07 PM
fraud

外教 5/20/2022 4:28:44 PM
肯定是吧。我刚才告诉了他(我猜是“他”),因为大多数这些是男人们,不是女人们。他们骗钱的。比如说:”我的猫生病了,大哥,发给我钱。“,后来有些真的笨的”大哥们“真的发给钱。:


 5/20/2022 4:43:06 PM
There are a lot of liars in this group

外教 5/20/2022 4:44:27 PM
And not only in this group. They're everywhere. (骗子那里都有的。)

偶像 5/20/2022 4:45:14 PM
@外教 你如果要用外网(比如推特or脸书)需要翻墙吗?

外教 5/20/2022 4:46:40 PM
是的。可是我不用那些。我做自己的网站。

 5/20/2022 4:46:45 PM
yes i agree with you.

@🍂  Good to know. :)


(To be continued...)


A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
And more:

十鬼蛇王马 5:18:40 PM
🍂 
There are a lot of liars in this group
@🍂 哪来的牧羊犬在这放洋屁

十鬼蛇王马 5:18:47 PM


十鬼蛇王马 5:21:19 PM
想必被白人透的时候叫床也是英语吧

十鬼蛇王马 5:22:05 PM
这么崇拜白皮猪怎么不移民美国

外教 5:22:24 PM
小伙子,白人,换人,黑人--都是人。你有什么仇外的。我不知道你的问题是什么。

外教 5:22:34 PM
你自己比较好看,做健身。

外教 5:22:52 PM
你还觉得白人会偷你的女朋友还是什么?

十鬼蛇王马 5:23:14 PM
在中国跟一个会中文的人用英文交流

外教 5:23:16 PM
你应该够自信。因为你比好多白人好看多了。

外教 5:25:26 PM
他们就喜欢联系英文的。所以对我用英文。可是,你自己看到了--我大多数爱用中文,因为我从小的时候是中国迷。我自己不太喜欢英文。就是回复他们用英文,因为我不要他们以为我不要帮忙他们联系一下。当然,我也希望大家这边用中文的,因为:1、这里是中国,2、中国不是双语的,3、我的中文够好。

Blue 5:25:34 PM
之所以说那种充满恶意的话是因为你自卑的内心

此非彼 5:27:40 PM
有人规定不能用英文交流吗?

此非彼 5:28:10 PM
这种发言不可理喻

外教 5:28:13 PM
再一次说--这些”白皮猪“,“黑鬼”,”换猴子“,等是没有用的,种族主义的,不好听的。如果你叫我”猪“,我叫你”猴子“,有什么用的?! 当然,如果你那么讨厌那些白老外,你可以找到那些讨厌的白人,跟他们打架,吵架。为什么跟好的白人要麻烦的?

此非彼 5:30:15 PM


似水往昔浮流年` 5:34:40 PM
[菜汪]请使用最新版手机QQ体验新功能

外教 5:36:47 PM

 1、我也觉得这个年轻人(他只有17-18岁)就是觉得自己不狗好,真的有点像不够自信,可是事实上他比好多白人和其他外国人更帅,更肌肉。我猜中国的女人们90%多可以选择他。而且爱国主义是好的,可是这个爱国主义不要等于”我恨老外们。“ 这个已经变成沙文主义。对中国祖国没有用的。2、有人喜欢联系英语,我自己喜欢韩语,新疆话,所以我也联系外语的。但是真的没有什么必要如果个老外懂中文用英语聊天的。(因为又是老外可以觉得”哎呀,我的中文真差吗?他们还用英语对我。“,又有些极端民族主义者会生气。)当然,如果有人要跟我联系英语,我不会反对,可是跟我的中国网友我一直说中文的 (因为我真的觉得中文比英文更好听,更好看)。

. 5:56:58 PM
需要家教的可以加我

十鬼蛇王马 6:04:45 PM
是我不对

外教 6:09:29 PM

(handshake) (OK) (thumb up)
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
 Again from that one (Chen Jun-Xi, nicknamed "十鬼蛇王马"): "十鬼蛇王马
01:58
和平不是从天而降的,是流血牺牲换来的。
​没有硝烟的文化战争一直在攻击中国,西方一直想分裂污染中国,文化渗透生化攻击,肮脏的西方人从来不会停止恶行,为了保护祖国和花朵,必须将这些汉奸铲除杀掉。
来自 HUAWEI Mate 40 Pro "

My direct answer in his QQ space: " 并非每个西方国家都对中国怀有敌意。有许多对中国友好的西方国家。不是每个西方人都很脏。这种极端民族主义和仇外言论让外国人在中国的生活更糟,也让中国人在国外的生活更糟。我不知道你对西方人有什么问题,但试着理解,到处都有好人和坏人。我不想因为我来自西方,就让越来越多的中国人恨我。停止这种仇外言论。这对我们大家都不好。"

And adding to his QQ this: "看好我写了什么。如果再一次你说我们西方的人全部是”肮脏的西方人“, 我已经一点都不要教你了。在每一个国家有好的和不好的人。在中国也有好多垃圾人(你自己说有汉奸,我告诉你这边也有黑手党,妓女,骗钱的人,等。),所以不要因为几个坏的讨厌全部的民族。而且这个“铲除杀掉”已经非常像刑事犯罪。冷静点,不要毁了你的生活。"
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
 Again something like an apology:
十鬼蛇王马 6/1/2022 5:18:31 AM
不好意思我的表达有误

十鬼蛇王马 6/1/2022 5:18:58 AM
我指的是那些大部分的西方人,你可以理解成西方的肮脏之人

My answer is objective:

"事实上,有数百个西方国家确实支持中国并帮助中国——匈牙利、塞尔维亚、巴西、南非、俄罗斯、白俄罗斯等。只有美国及其一些卫星国试图与中国发生问题。事实上,中国与日本、越南、不丹、菲律宾等东方国家的问题要多得多."
A fan of science, philosophy and so on. :)

 

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.