☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: Chats  (Read 53611 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Километрични 45
« Reply #375 on: June 11, 2023, 05:49:28 AM »
Километричност ли е...  ::)

нищо не съм решил. един проблем е че искам да завърша проекта със стелката, защото много интересни неща едва предстоят. ако се прекрати сега става тъпо. А и на този етап с тази липса на статии цв-то ми е слабо. мисля си че може да остана за още малко тук, ама зависи
-
Ами... да. Затова и ти казах да направиш компромис и да напишеш по-слаби статии, колкото да минеш. Има една поговорка, хареса ми и ти я давам: "НЕЩАТА СЕ ПОЛУЧАВАТ НЕ ПРИ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ВСИЧКО ДА ИМ Е ПЕРФЕКТНО, А ПРИ ТЕЗИ, КОИТО ГО ПРАВЯТ ДОРИ И НЕПЕРФЕКТНО." Тези статии са голяма спирачка за развитието ти. А времето си лети, лети...  :(
(От друга страна пък, ако ги беше написал по-бързо вече нямаше да си в Китай и нямаше как да имаш виза. Та... зависи откъде ще го погледнеш.)
-
те статиите ми и сега няма да са особено силни, а със слаби статии все едно ги няма
-
Ами, 1) Не ми се вярва останалите да са написали по-силни статии; ти сам казваш, че даже ти, дето още не си завършил си им намирал груби грешки. Представи си някой доцент или професор, ако се зачете внимателно? 2) НЕ ВЯРВАМ тези статии някой да ги чете внимателно. Сигурно работодател да седне и да чете такива неща са от порядъка 2-3:100...
 Стигам до извода, че до голяма степен тези статии са "про форма" и "бош лаф". (Особено като ми показа как по цял свят минават статии и то с груби грешки...)

Аз, най-вече, изхождам от опита си, че повечето работодатели дори дипломата ми не са гледали, а някои дори не знаеха какво съм завършил... Все пак, хората най-вече се интересуват дали имаш въпросните умения, а след това се заглеждат в по-детейлни (за тях) неща като какво си завършил, с колко си завършил, ама на каква тема ти е била защитата... А относно въпросните статии, за които става дума - там нямам никакъв личен опит и съм се доверявал напълно на казаното от събеседника по темата и, на тази/такава база, съм правил логическите заключения.
-
зависи, някои са си подредили по добре нещата - има ги всякакви ... иначе някои четат - особено ако се опитат да възпроизведат метод

ами така е, но има статии, и статии

и знаят как да ги разграничават... ако искам да ида на по добро място с бошлафски статии няма да стане работата

всеки си преценява собствения случай
-
Вероятно по-сериозните фирми ще прочетат поне половината статия, НО все пак ти ще имаш докторска титла, а това ти предрешава поне на 80% наемането. Останалото ще е 18% предишен опит и препоръки и най-много 2% статии. Все пак всеки гледа: диплома, опит (при учителите - и демо-класа; както вчера онзи чиляк много ме хареса и каза, че за разлика от нейтивниците съм бил с по-енергично преподаване, онези били някакви "заспали в час")... И така. По мое виждане, тези статии някой ден няма и да ги помниш, защото никой няма да им обърне сериозно внимание за работата (парите). А това е важното - щастието се лепи по хората с пари, не по бедняците.

(Това за щастието, което се "лепи" по богатите е просто литературна фигура. Аз нямам някакво такова идеалистично, "обективистко" възприятие на щастието (или късмета/късметите) като нещо, което съществува там някъде и идва, отива си, лепи се... не. Имам предвид, че като има предпоставки (условия), в случая - пари, то възможностите са повече и статистически ще са щастливи тези, които имат, а не тези които нямат. Например, много по-възможно е да е щастлив някой, който има пари за дрехи, храна, развлечения, лечение, спорт, пътувания и пр., отколкото някой, който живее на улицата и няма нищичко.)
-
аз говоря за институти и университети, във фирми продължава да не ми се работи, още повече пък китайски... ще видим

...
-
За институти - там, най-вероятно, ще има значение. Нещо ти се услади работата на това поле? Предчувстваш (money) (money) (money) (money)  :D

А от тази оферта съм заинтересуван! Дай го този Уонг насам да го аднем!

(Явно е ставало дума за скриншот с някаква обява за работа от китаец, който е с хонконгски произход или някой от живеещите в Чайнатауните... Иначе щеше да е Уанг (Уан), а не Уонг.)
-
грешка, работа ли е все ще я мразя  :-[

ще го добавя
-
Полето има предвид ти се услади; гледаш какви пачки получават около тебе и какво ли си викаш "Аз такива пари в Ж. само мога да сънувам!"  ;D Та, правилно преценяваш, според мен! Аз винаги това съм ти говорил - Китай не е за изпускане, особено в твоя бранш. (А то и в моя - в БГ къде 300 юана за час преподаване на 2-3 годишни деца?!)

(По онова време така мислех и даже препоръчвах. Сега не мисля така и смятам колкото се може по-скоро да не рискувам тук. Искам на по-свободно място, с една дума.)

ОК.
-
...

ама умната

това с видеото също не е мн чисто
-
Аз съм супер за този, ако е истина - с много опит в преподаването (от 2004) и с що-годе добро произношение.

Ами те вече почти всички искат видео.

(Ставало е дума, че вече почти всички искат да им пращаш видео-представяне или видео-демонстрация. Не е като едно време - молба, биография, снимка и готово. Та и на мен не ми е приятно толкова видеота да пращам (да съм пращал; надявам се вече да не ми се налага), но като искат - съобразявал съм се с това.)
-
ем, не знам, умната, аз не нося отговорност

...

и това ид е малко скамерско
-
Ами ще им пратя видеото.
-
най добре искай официални координати на училище преди да се представяш
-
Ами не знам какво може да ме излъжат толкова. Аз пари не пращам предварително. А някакво видео, не знам... ще опитам, защото това си е предложение добро! 300 на час!!!!!!!

Манна небесна за нас. Къде сме видели ние 300 на час?

(А ако не сте чували този израз - той е с религиозно потекло - става дума за "манна", която паднала от небето, т. е. Господ дал храна на Мойсеевите евреи. Та, "манна небесна" значи нещо, което ти трябва, много е ценно и идва като добра изненада.
 В онзи случай - 300 юана, по курса сега, са около 77 лева. За час е високо заплащане. Затова и малко или повече се усъмняваше този или онзи.
)

Тук, последното даскало, дава 200 и аз си умрях от кеф и си викам "Дано ме вземат!", а това са 300!!! Знам, че за вашите стандарти в колежа това са дребни пари, но за мен 300 на час е нещо ВЕУИКО! ;D
-
нещо е мълчалив
-
А то не е ли жена това?

Мисля, че е жена. Няма как "Санди" да е мъж. Но няма значение. Поне да е нещо местно, не както американеца преди с купонджийския нрав. Като е местно и види, че си на "ти" с китайския и действителността, по-трудно се опитва да те лъже.

Та, 100% опитвам с тая. Както виждаш - има ли Пари, ВЕДНАГА се втурвам да работя. Не бягам от работа, АКО има шанс за оправяне на живота.

(Това трябва всички да го знаят, а не да си мислят, че не съм опитвал, че не съм искал, че не знам си какво... е, има ги и други варианти от рода на "Не си попаднал на правилните хора.", които по-приемливо звучат. :) )
-
може да си е същият чужденец дето даваше триста предния път но под друго име. в тия групи не мисля че може да се знае кой кой е

а Санди спокойно може да е мъж - имаме пакистанец тук, Sandeep, , всички му викат Санди
-
Е, то само това остава. Ако е тоя, ще го псувам до утре! ;D

(Да не става объркване - думата ми е за този (тези), които се представят под различни имена, дори под раазлични полове, че да привличат отново и отново хора. В такива случаи може да попаднеш на нещо, което не ти харесва и после, когато търсиш друго, да попаднеш пак на същото, и пак, и пак, просто защото се представя под различно име, по различен начин... в края на краищата само губиш време, не намираш каквото ти трябва, а времето не чака.)
-
всичко е възможно, затова трябва да се внимава, виж че и не отговаря
-
Няма значение - мъж, жена - важното е да е китаец, от местните, че да има повече сигурност и да знаеш по-точно кой да държиш отговорен пред органите, ако се стигне до там. Аз 1 път вече ходих до Бюрото за чужди специалисти да докладвам бившите работодатели, че ме карат да работя извън града. Някакси по-лесно е с китайците; американецът утре може да си вдигне куфарите и после върви го търси...

Да, ама не виждам какво да се приетесняваме в случая. Нито пари ще му дам, нито ще се вдигна, БЕЗ да ми е дал/-а телефон на детската градина, че да се потвърди... Няма страшно. Аз не съм вчерашен. Само първата година ме излъгаха 2 пъти, на 2-та вече придобих навиците да не вярвам сляпо.

(Иначе и жената каза,че тоя профил я съмнява, както ти казваш.) Аз просто ще опитам, защото не трябва да се пропускат шансовете. А вече, според инфото, ще видя... Определено парите няма как да ми вземат.

А това може и да е бот! Защото го аднах и то пак "..."

Не е бот! ...  ;D

...

Упорито приказва на английски. Може да е онзи, както казваш.  ;D

Въпреки това, 300 юана, все пак!... Няма да го пропуснем, няма!
-
ами преслушайте го умно
-
То няма друг начин. Всичко е умно: не пращаш пари, искаш да говориш с боса/боската на детската градина и като се повтвърди отиваш... А вече, ако там те излъжат, тръгваш по службите да се оплакваш.

Странно човече е това, пратих му 3 видеота, ще видим...
-
нищо ли не каза
-
A,каза най-после.

... ... ... ... ...

(За любопитните - никога не се стигна до чак толкова високо заплащане. Няма, а и няма да има май. Е, дано поне да успеем в чужбина. 8) )

A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Maybe just another bot
« Reply #376 on: June 12, 2023, 02:41:35 AM »
Just another bot. Maybe.

2020-02-22
p83de65a8a53b@qq.com 2:29:38 PM
我们已经是好友啦,一起来聊天吧!
Foreigner @ 2:29:47 PM
你好!
Foreigner @ 2:29:48 PM
 
Foreigner @ 2:30:03 PM
认识你很高兴!
Foreigner @ 2:30:16 PM
我是个外国朋友,欧洲的,白人。
Foreigner @ 2:30:22 PM
你好吗?
Foreigner @ 2:34:29 PM
(call attempt)
Foreigner @ 2:34:36 PM
在吗?
Foreigner @ 2:51:36 PM
你也是机器人吗?!

No any replies. Hence -- deleted. 8)
A fan of science, philosophy and so on. :)

Incel

 • A wannabe (a person who tries to be like someone else or to fit in with a particular group of people) gymcel
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 636
 • SEO-karma: +132/-1
 • Gender: Male
 • A pity incel male.
  • View Profile
陈凯老师
« Reply #377 on: June 12, 2023, 03:33:08 AM »
With 陈凯老师. One who was claiming that he lost weight only via tai-chi (太极):

2020-01-31
 7:09:58 PM
现在好多外国人离开了中国,因为害怕病毒的,可是我不要离开。我爱中国,我在这里。中国加油! 
 2020-02-14
 2:33:51 PM
 (a pic)
 2021-08-10
12:10:57 AM
已经不上QQ吗?

All I know he is from 河南.
A kind of incel: baldcel + poorcel + shortcel... what else? Soon to come: oldcel!!!

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Километрични 46
« Reply #378 on: June 12, 2023, 06:03:58 AM »
Много е километрично...

Ето какви закони намерихме за Пакистан и за България:

baike.baidu.com/item/中·保(保加利亚)税收协定和议定书/22282114?fr=aladdin

...

...

v5.pkulaw.cn/fulltext_form.aspx?Db=eagn&Gid=100668008

тук е. Прегледай го. Не знам дали има точно, че български граждани няма да плащат данъци в Китай, но провери (ако имаш нервите и времето ;D). Не е малко за четене.
-
а онзи телефон дали и него ще можете да преслушате какво е,
-
Това е българското: v5.pkulaw.cn/fulltext_form.aspx?Db=eagn&Gid=100668007
-
защото ако не отговорят ще искам от П. директно да пита. но няма как да искам ако не съм опитал на тоя номер
-
Казах й, а тя отговори така: "Сега няма да се обаждам, за да не насочвам излишно внимание върху нас, точно когато търсим работа и може би ще трябва да почнем парт-тайм. КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ човекът да кандидатства за работа в Китай, тогава ще се обадя да питам. Сега да не дърпаме дявола за опашката без да има сериозна нужда."

В този смисъл го каза. Аз само перифразирам с "дявола".

То и наистина не ти е толкова спешно. След 1-2 години, когато ти потрябва, ще пита, обеща.

(Става дума, че след като изведнъж промениха закона изненадващо в Китай (до 2017 можеш да работиш легално като учител по английски и без да си с паспорт от англоговоряща държава, а после не може, нелегално стана! Е...) и като почнеш на парт-тайм, т. е. почасово, пак не е удобно, защото има проверки, има даже хора, които ги арестуват... не е никак добре това, но както и да е; все пак не ми е притрябвало вече с всичката тази неоимператоризация и неофеодализация.))

(ОК)

А сега излизам, че още не съм купил и един морков за ядене с днешните курсове и студентсване тук. :((
-
то ще е анонимно обаждане, ако трябва от уличен автомат или телефон на друг човек се обадете... ако съвсем не е удобно ще търся друг да се обади

ами спешно е защото тук няма да ме търпи никой две години още, в близкия месец трябва да имам пълна информация

а то преди да кандидатствам, ако ще кандидатствам въобще, поне половин една година трябва преди  това да съм наясно, че дойде ли време за кандидатстване и не съм наясно работата е спукана

 :)

Обаче има нещо друго: зарежете питането, аз ще си намеря начин, да не излезе после че пък нещо наистина са насочили вниманието си върху вас заради моето питане и да изляза аз виновен  :o

така че жена ти добре казва
-
Уличен автомат? Такава антика въобще има ли останала някъде при вас? Защото тук няма такива работи.  :)
Значи за след 1 месец е? Ами, добре.
-
ами предлагам да не ви занимавам, ще накарам някой тук да пита
-
Ами аз много не се притеснявам, но тя е много внимателна като стане дума за такива неща; може би, защото имат разни полицаи в родата там, нещо си има на ум (едно на ум), не я знам. Та, като наближи там след месеца, може да опитаме, аз също се интересувам от въпроса и нямам против, стига тя да е окей.

(Е, по-късно като научих, че освен екстрадирани/изгонени има и даже вкарани в затворите за такива почасови преподавания + като видях на какво е способен неоимператоризирания с локдауните и хората, които протестират срещу тях, а и много други неща, вече сериозно се притеснявам до ниво да искам да напусна и да живея в по-свободен свят.)

Както решиш. То не е нещо сложно, всяка колежка там около теб сигурно ще запита без да се противи, но очаквай да НЕ знаят нищо по въпроса на този телефон или просто да няма наистина нищо с България по темата.
-
искам сега да го изясня, ще действам
-
Ти с каква стартова заплата ще почнеш, доколкото знаеш, че да ти кажа горе-долу таксите?

Знаеш ли, че намерих нещо, което МАЙ значи, че пакистанецът не е разбрал.

Става дума за това: ...

И това значи, че плащаш само в Китай.

В този списък е и Пакистан.

...

Та как хем са в списъка, че плащат само в Китай, хем не плащат в Китай? Има несъответствие.

china-tax.net/double-tax-agreements/tax-treaty.html#Double%20Tax%20Agreements%20-%20China

Значи 100% това е: и България е като Пакистан - плащаш само в Китай, НО плащаш. Кажи му на човека да си провери пак, да не вземе да изгори за неплатени данъци.

Ето ти го и ОФИЦИАЛЕН ИЗТОЧНИК: chinatax.gov.cn/n810341/n810770/index.html

България и Пакистан са на същото дередже - просто ИЗБЯГВАНЕ НА ДВОЙНО НАЛАГАНЕ! Но не и никакво налагане. Никой не те оставя съвсем без да плащаш данъци.

(Както се вижда, добре съм подходил, отделил време, потърсил, прочел, обяснил... Ех, колко съм помагал, а?)

... - ДАЖЕ са подписани почти по едно и също време. Та, човекът да си провери нещата, явно нещо се е подвел. Трябва да плаща в Китай данъците си.

...
-
той не плаща данъци в Китай, за това говорим
-
Ами значи ПЛАЩА В ПАКИСТАН! (А, ако там избягва да плаща данъците, вече си е престъпление по техните закони, явно.)
-
той специално е подал заявление и са му го признали, щом може значи може
-
Ти трябва да си избереш, ако дават право на избор, къде да плащаш данъците си - в Китай или в България. Това е смисълът на закона.
-
ами сигурно плаща в Пакистан

аз ако ще плащам ще е в Бг, какво да плащам тук

ясно

мен точно това ме интересува
-
Ами значи го изяснихме.
-
явно да
-
Важното е да не престъпи човек закона с данъците, защото за това най-много вкарват по затворите по света.

Е, статистически не знам дали това е "най-многото", но си е едно от престъпленията, за които влизат доста хора в затворите, спор няма мисля. Просто съм искал дебело да му подчертая да не пропусне да си плаща данъците в никакъв случай.

...

Ето, НАП-България се е погрижил също да напише по темата. Никой не ти дава да укриваш данъци. Всеки иска данъците на хората. Няма лабаво опре ли до данъци.

nap.bg/page?id=424

Като цяло е сложна история, но може да се разбере. И вече всеки си избира къде му е по-изгодно да плаща ...

A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Километрични 48
« Reply #379 on: June 12, 2023, 06:45:04 PM »
За сетен път правя поредно уточнение - след като видях на какво са способни неоимператоризираните и неоимпериализираните страни като Русия, Китай и др., вече от антиНАТОвски настроен съм на позицията "Добре, че поне е НАТО, че иначе, колкото и да не е идеална, край на демокрацията по света!" Та по-долното съм го писал, когато още не бяхме свидетели на Руската война с Украйна, нехуманните локдаунове и арести на несъгласни, и протестиращи в Китай, както и много други неща, които ме убедиха, че по-добре е да съм на страната на общества и организации, които имат изборност, демократичност и където си субект, а не просто обект на властта.

(все пак в Китай данъците са едни от най-ниските в света и е по-добре тук да се плащат.) А и, по чисто морални причини, предпочитам да си дам данъка на Китай, а не в България, че да го похарчат за самолетите на НАТО или за някакви други мизерии по света.

И след като видяхме, че едни от най-най-най големите мизерии сега ги правят рашистите, и без НАТО, Украйна, както и редица други страни биха станали просто едни колонии като Беларус, с диктатори (неоцаре, неоимператори), където обикновеният човек е само обект, с живот нямащ стойност повече от този на една муха, то определено вече, ако трябва да избирам, бих си плащал данъците на страна с демокрация, а не на неоимперии.
 В същото време, обективен съм, отчитам че и демократични държави могат да правят мизерии. Вижте, например, Япония, която си излива радиационната вода в океана. Това не е ли също еко-мизерия, подобна на нарочните наводнения на рашистите в Украйна? Е. Е, разбира се. Обаче, като сравниш, по-добре да си гражданин или да живееш в Япония, отколкото да си гражданин и да живееш в Русия. Та затова казвам - демокрациите не са перфектни, но поне по-добре от диктатурите, империите, монархиите и всичко от този тип, където ти като субект си просто нищо, т. е. само обект, принадлежност.


Теб сигурно ще те вземат на заплата в този диапазон: ...  и за него данъкът е 1005 юана.
-
със сигурност няма да се навия за под 20, че си губи смисъла за по малко
-
Жената каза, че сега има НОВИ ДАНЪЦИ. Сега гледам да ти кажа новите какви са.

От 2019 почвали.
-
аха
-
... - До 5000 юана е 0%. Яко. За бедните е супер.

Което по курса в момента е 1271 лева.

... - ето това, за което ние се борим.

Значи, ако си на 20 000, ти махат 5000 НЕоблагаем, остават ти 15 000 за облагане и тези 15 000 ти ги облагат с 20%. Значи плащаш 3000 и ти остават 17 000 юана.

Накратко за 20 000 заплата, получаваш след данъка чисти пари 17 000.

Бива... Не е много малко, но не е и кой знае какво.

Става дума, че му остават 4319,70 лева. Което е добре за някои райони и средно за други.
-
не е много далавера, значи ще трябва да искам 30  :-X ::)

нищо не е, за съжаление... за 4 к не си струват мъките
-
Гледай да не ти е 30 001!  ;D

Че от него почва по-големия данък.
(7623,25 лева, по курса в момента.)
...

Хубаво е да се знаят тези граници, защото така някои с по-висока заплата може накрая да получат по-ниска с тези 5% разлика. ;D ;D

Представи си за 1 юан да те обложат с над 1500 отгоре! :) Нещо такова излиза...

А за тебе, значи, ако си с 30 000, тук вземаш след данъка чисти 25 000.

Това са около 6250 лева.

(А по сегашния курс са 6352,50 лв. Просто тези дни юанът върви към рязко поевтиняване и в момента 1 лев е почти 4 юана (над 3,90 лева, по-точно.))
-
нещо да, не е кефещо
-
Виж от НСИ в България какви са СРЕДНИТЕ ЗАПЛАТИ: ... nsi.bg/bg/content/3928/национално-ниво

На този фон, 6250 лева са си нещо огромно и всеки българин ще ти завиди. :)

(Е, не чак всеки, но повечето. Обективно погледнато малко хора получават заплата от над 6000 лева. Обаче, отново искам дебело да подчертая, че не е никак препоръчително само заради едната заплата (колкото и да са важни парите) да се рискува в неофеодални държави! Винаги избирайте по-свободни (и по-сигурни, също така) държави, където има по-малък шанс да попаднете в затвора по прищявка на някой, за да ви разменя за негови граждани; където има по-малък шанс да ви арестуват за другомислие, а и където има по-малък шанс да ви гръмнат, заколят, отвлекат (което си е проблем пък и в някои от демокрациите, и в някои от неофеодализираните.))
-
ами не е така, приятелите ми в бг взимат по десет и повече, а аз с тия години дето съм бил на стипендии и десет да дават пак не мога да наваксам

изобщо щуротии

 :(( :(

(Просто събеседникът има приятели, които са в сфери, в които повечето обикновени хора няма как да работят. Ако си на по-обичайна, по-често срещана работа от рода на чистач, продавач, медицинска сестра, шофьор на автобус и много други, няма как да вземеш "10 000 лева и повече".)
-
Много интересни приятели имаш... Не, че има полза, де (защото и милиони да имат, няма да помогнат за бизнеса ти)... А моите приятели ми говорят за някакви 800 лева заплатки из Плевен... Явно другаруваш с елита.  8) Сега гледам пък, че в днешно време за Плевен средната заплата е 1437 лева. Е, пак е доста далеч от 10 000 лева, че и отгоре.

А за наваксване - зависи с кой се мериш. Ако се мериш с Л. или даскал като Т. - ще наваксаш за 1-2 години...
-
както ти правилно отбелязваш, вече сме в друг етап на живота, скоро гоним петдесет, с това трябва да се съобразяваме само
-
Да. Аз просто гледам да изберем НАЙ-ВИСОКАТА ВЪЗМОЖНА заплата. Затова е и цялото това ровене от моя страна днес - данъци, средни заплати... Не трябва и 1 месец да се губи от живота, защото е кратък...
-
да
-
...  :D

...  ;D ;D

...  :)
-
 :) (good night)
-
... А аз уча ли уча...

(good night)
-
както казва съквартирантът ми - "so terrible"...  :)
-
... -- Аз като ти казвам, че твоите приятели са все някакви от ЕЛИТА, да ми вярваш.

(Явно е било доказателство за това, че 10 000 лева заплата и над 10 000 лева заплата не са често срещани заплати за България (а и за повечето страни по света, предполагам).)

... - веднага на въпроса. Няма лабаво вече за учителите по английски. Ще видим какво ще бъде с останалите неща, но... накрая предполагам, че ще трябва да изуча нещо по твоята специалност, че да имам работа с добра заплата. ;D

(Е, това е шега. Не искам да изучавам специалности към които нямам никакъв интерес, нито пък някакъв кой знае какъв талант; макар и да ми е казвано, че имам някакъв талант и в тези области на науката.)
-
 :)

може, не на шега да помислиш за друго поприще, в ресторанти, казина, представително лице, мениджър "връзки с чужбински клиенти" и пр.
-
Поприщата за мен са лесни (аз лесно уча, лесно минавам изпити и съм креативен), НО ВИЗИТЕ, ВИЗИТЕЕЕЕееее, те са проблемът. Защото всеки ресторант може да иска да си има лаоваец, но като няма виза... И 'оп - Дебелия...
Тоест, след като повечето ресторанти нямат право (а и даже не си правят труда да опитат да имат това право) да наемат лаоваи (лаовайци, т. е. чужденци, както на китайски им казват - "老外", което може да се преведе като "външняк", "външен/външна", "външенец/външенка")... а нямаш ли работна виза, значи работиш нелегално, което е опасно, особено в държави като Китай... Та на място съм употребил цветущия израз, макар и цензуриран.
 * * *
Казината ги видяхме, че плащат по-малко от на даскалите тук, затова засега са на заден план.
И то става дума за легалните казина в Макао. Където като си приспаднеш квартира и харчове, наистина не може да забогатееш от работа в казино. Колкото за обикновено живеене става, но и не е ясно по-натам какво ще бъде при положение, че и там контролът се затяга, за Хонконг да не говорим (там даже и казина няма легални).
* * *
А от последното много хора чувам да се оплакват, че ги сгърчват от работа и изисквания - вкл. психисалата Е. (става дума за една, която беше в Китай по-рано, после напусна Китай. Пояснявам, за да не се бърка с някои други, по-нормални хора, които също започват с "Е".)

А "представително лице" не съм го чувал като понятие; нищо не ми говори специално... Представям си го като някой, който ходи да чука от врата на врата да представя продукти и да стои гладен.  ;D Ще видя каква пък е тази служба. Не се измориха да измислят щуротии...

(Тук използвам израза по смисъла на вътрешната ни комуникация (шегаджийски, обикновено), като част от неговия предимно идиолект (но не само), сериозно погледнато всяка професия, която помага на човека и обществото, е добре да я има. Затова и се разтърсих, също сериозно, за определение, дефиниция на въпросната професия, която събеседникът предложи.)

... - нещо май няма дефиниция (определение) за такава служба, за която говориш. Сигурно е нещо разговорно в което попадат различни по-конкретни понятия от рода на "рекламно лице", "обобщен образ" и пр.?
-
рекламно лице става
-
您好,我现在有事不在,一会再和您联系。

Да. Ако си известен блогър поне - става. ;D (ОК) Нали ги виждам кои са им рекламните лица - разни като бивши членове на ЕХО - Лу Хан, Тао и Крис - педалоподобните.

Веднага уточнявам понятието "педалоподобни" - става дума за изкуствено, нарочно феминизирани мъже, които не са хомосексуални (т. е. не са, както ги наричат някои хора по народному, "педали"), но могат да се сбъркат за такива, особено от тези, които не са им фенове, не ги познават, предубедени са към външността, произхождат от държави и общностти, където хомосексуалността и всичко около нея е неприемливо, нелегално.
 Използвал съм израза не като хомофобско настроение (макар да съм хетеросексуален и да не съм хомофил въобще) , а като един от най-точните за описание на въпросния моден феномен, който лично не ми харесва, но като плуралистично и демократично настроен не искам да бъде преследван, забраняван и прочие. Накратко, просто казвам, че приличат на хомосексуалисти (пасивни хомосексуалисти, казано по-точно), но са си, в повечето случаи, хетеросексуални, т. е. може да се определят като "педерастоиди", "педалоподобни", "хомосексуалоподобни", за да е ясно, че не са хомосексуални, да не ги обиждаме или оклеветяваме излишно. А, ако не им харесва това определение (на тях или на феновете и фенките им) - нека бъдат "феминизирани мъже" или нещо подобно - абе, въпросът е понятието да е колкото се може по-близко до истината, да отразява нещата най-правилно възможно, без никакви обидни намерения!

-
е, на неизвестен ресторант и неизвестен чужденец е по добре от нищо

A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
One from Guangxi who used Traditional Chinese
« Reply #380 on: June 13, 2023, 06:52:38 AM »
A strange chat with one from Guangxi who used Traditional Chinese characters which I can't read (mostly).

2021-06-28
 11:31:37 PM
我们已经是好友啦,一起来聊天吧!
累累的爱情 11:32:44 PM
你好
外国哥哥 11:33:00 PM
 
外国哥哥 11:33:07 PM
你是?
外国哥哥 11:33:59 PM
你是哪位?
外国哥哥 11:37:51 PM
 ? 不认识吧?
外国哥哥 11:56:57 PM
怎么又加了我有不说? 
外国哥哥 11:57:43 PM
不要害羞,慢慢说你是哪位,见了没有?想什么?等等。
 2021-06-29
外国哥哥 12:06:48 AM
好的。现在有点晚,所以我们不要着急。明天再看看这个问题。当然,如果明天你还不要说你是哪位,我们不会聊天。
累累的爱情 6:37:26 AM
在吗
外国哥哥 12:08:57 PM
早上的时候,这么早 ,我肯定不在。
外国哥哥 12:09:06 PM
现在你可以说一下。
外国哥哥 12:09:20 PM
 
外国哥哥 12:28:43 PM
你是?你是哪位?
外国哥哥 12:30:14 PM
如果今天到00:00点钟不回复我你是谁,我肯定删掉。因为我不要在我的QQ里“不知道你是谁”的网友。
累累的爱情 12:53:37 PM
顏麗
外国哥哥 12:54:54 PM
 她

累累的爱情 12:55:16 PM
什麼
外国哥哥 12:55:28 PM
你是谁???!!!
外国哥哥 12:55:38 PM
 是她吗?
累累的爱情 12:57:36 PM
不是
外国哥哥 12:57:50 PM
算了吧。你直接说哪里找到了我的QQ,还有你想要什么?我没有时间浪费。
累累的爱情 12:59:04 PM
是聯係人
外国哥哥 1:00:06 PM
我不懂你的古老的汉字。你用现代的,中国的汉字。后来慢慢说你是哪位,你要什么,为什么加了我。
累累的爱情 1:01:12 PM
聊天
累累的爱情 1:01:34 PM
我叫颜丽
外国哥哥 1:01:36 PM
以前见了吗?
外国哥哥 1:01:50 PM
你是哪里的?
外国哥哥 1:01:59 PM
怎么找到了我?
累累的爱情 1:01:59 PM
广西
累累的爱情 1:02:06 PM
你呢
累累的爱情 1:02:22 PM
没见过
外国哥哥 1:02:24 PM
我不在广西,我住在海口。
外国哥哥 1:02:37 PM
那,这样加我有什么用?
累累的爱情 1:04:12 PM
我知道
外国哥哥 1:04:33 PM
但是我不知道。
累累的爱情 1:04:46 PM
我在广西
外国哥哥 1:04:53 PM
你是小孩吧?几岁了?
累累的爱情 1:05:09 PM
不是
外国哥哥 1:05:24 PM
 
外国哥哥 1:05:46 PM
拜拜
累累的爱情 1:06:04 PM
拜拜

It was really not clear why this person added me... ;D
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Some inviter
« Reply #381 on: June 13, 2023, 07:50:33 PM »
Some kind of inviter (somebody who invites you to join their groups):

"2:32:26 PM
我也是海口地区的 聊聊
朋友🐅 2:32:48 PM
OK.
1只斥鶴 2:33:34 PM
1只斥鶴 2:33:38 PM
群9756144
1只斥鶴 2:33:49 PM
朋友🐅 2:33:54 PM
What do you mean by that?
1只斥鶴 2:34:00 PM
群9756144
朋友🐅 2:34:13 PM
I don't know what you mean.
朋友🐅 2:34:20 PM
你为什么加了我?
朋友🐅 2:35:36 PM
删掉?
 您发送了一个窗口抖动。
朋友🐅 2:36:17 PM
 "
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
You can't be sure
« Reply #382 on: June 13, 2023, 07:58:20 PM »
He was someone who was sent to check me out by a common friend? Or he was just someone who wanted to support his clicking games? Or he was really a genuine person who wanted to make friends with me just because I am a foreigner in China? You can't be sure...

2020-11-30
外国朋友 7:04:41 PM
Hi!
Hi!
外国朋友 7:04:48 PM
Who are you?
爷单身自豪 7:05:02 PM
hi
爷单身自豪 7:06:09 PM
I'm Yin Hongqiang
外国朋友 7:06:23 PM
 
外国朋友 7:06:38 PM
我们认识吗?
爷单身自豪 7:06:50 PM
不认识啊
爷单身自豪 7:06:59 PM
你是外国人吗
爷单身自豪 7:07:21 PM
我想交个外国人做朋友
外国朋友 7:07:24 PM
是。
爷单身自豪 7:07:40 PM
真的吗
外国朋友 7:07:45 PM
好的,可是怎么找到了我的QQ号码?
外国朋友 7:07:54 PM
是真的。
爷单身自豪 7:08:13 PM
搜索的呀
爷单身自豪 7:08:45 PM
我就搜“外国朋友”就出来啦
爷单身自豪 7:09:20 PM
How old are you
外国朋友 7:10:15 PM
不是吧。我看到了你已经有了我的QQ号码。
外国朋友 7:10:49 PM
 
爷单身自豪 7:10:50 PM
so?
外国朋友 7:11:22 PM
So, let's be honest and tell me how did you have got my QQ number.
爷单身自豪 7:11:48 PM
Ok
外国朋友 7:11:54 PM
 
爷单身自豪 7:12:15 PM
I will tell you
外国朋友 7:12:28 PM
好啊 
外国朋友 7:12:52 PM
我喜欢坦白的人。谢谢你会告诉我。
爷单身自豪 7:13:42 PM
嗯嗯
2020-11-30
爷单身自豪 7:13:55 PM
首先
爷单身自豪 7:14:15 PM
 
爷单身自豪 7:14:23 PM
点一下加号
爷单身自豪 7:14:27 PM
然后
爷单身自豪 7:14:45 PM
 
爷单身自豪 7:14:54 PM
点一下这个
爷单身自豪 7:14:58 PM
然后
爷单身自豪 7:15:44 PM
 
爷单身自豪 7:15:54 PM
其次
爷单身自豪 7:16:05 PM
 
爷单身自豪 7:16:14 PM

爷单身自豪 7:16:21 PM
 
爷单身自豪 7:16:24 PM
最后
爷单身自豪 7:16:29 PM
 
爷单身自豪 7:16:34 PM
这就加上你了
爷单身自豪 7:16:48 PM
看懂了吗
外国朋友 7:16:57 PM
嗯。
外国朋友 7:17:31 PM
所以这是你和你的女友?
爷单身自豪 7:18:01 PM
I'm an honest boy
爷单身自豪 7:18:32 PM
这不是的啦
爷单身自豪 7:18:42 PM
这是情侣头像呀
外国朋友 7:18:57 PM
OK.
外国朋友 7:19:01 PM
Let it be.
爷单身自豪 7:19:05 PM

爷单身自豪 7:19:12 PM
haha
爷单身自豪 7:20:07 PM
I'm a 16-year-old boy
外国朋友 7:23:32 PM
OK. And what do you need? I'm a male too.
爷单身自豪 7:25:17 PM
male 是啥意思
外国朋友 7:25:58 PM
“男的”。我是说我们都是男的。
爷单身自豪 7:26:06 PM

爷单身自豪 7:26:09 PM
 
爷单身自豪 7:26:23 PM
so
爷单身自豪 7:26:52 PM
where are you from
外国朋友 7:27:17 PM
Europe; EU.
2016669711 7:29:50 PM
欧洲
2016669711 7:31:15 PM
I'm from China
2016669711 7:32:01 PM
我的英文名叫 Johnny  jackson
2016669711 7:32:30 PM
What about you
外国朋友 11:44:43 PM
嗯。
外国朋友 11:44:50 PM
I'm G.
 2020-12-01
爷单身自豪 9:31:49 AM
干嘛呢
爷单身自豪 9:31:54 AM
给你看个东西
爷单身自豪 9:32:31 AM
 
爷单身自豪 9:33:30 AM
Do you know what I'm doing
外国朋友 1:41:38 PM
I don't know.
 2020-12-02
爷单身自豪 9:36:59 AM
爷单身自豪 9:37:01 AM
点赞加关注,铁子,谢了
外国朋友 6:37:40 PM
 ? 要干什么?
外国朋友 6:37:53 PM
 
外国朋友 6:38:17 PM
看起来我不会帮忙你这个。
爷单身自豪 6:48:16 PM
没事的啦
外国朋友 6:49:16 PM
OK.
爷单身自豪 6:50:12 PM
emm
 2020-12-04
外国朋友 5:02:12 PM
所以,到底,我们的共同的网友是谁?
爷单身自豪 11:49:38 PM
???
 2020-12-05
外国朋友 12:08:54 PM
  就是其它人给了你我的QQ好吗,不是自己找到了。
外国朋友 12:09:12 PM
比如这位是 
外国朋友 12:09:22 PM
你是
外国朋友 12:10:01 PM
还有给你个例子: 
外国朋友 12:10:34 PM
所以呢,你可以坦白说的--哪一位介绍了我?

Then he stopped the chats and in one moment I decided that it's not useful to keep this suspicious contact and delete him too. As you saw, I was sort of polite and I wanted to know what exactly is going on. I didn't just reject him or delete him after a few replies...
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Doubts, of course
« Reply #383 on: June 14, 2023, 05:20:03 AM »
Well, it's a chat with some suspicious person. She added me and didn't say the truth who gave her my number. When she saw I know how to see the source, she said I have doubts about her so, "bye-bye"... well, okay. Anyway, I don't like dishonesty from the very beginning.

Her slogans: "此Q以删除,", "从新来过" and current nickname "荣儿".

 7:52:29 PM
我们已经是好友啦,一起来聊天吧!
Foreigner @ 7:55:17 PM
 
Foreigner @ 7:56:04 PM
你好!
Foreigner @ 7:56:24 PM
我是个外国(欧洲的)朋友。
Foreigner @ 7:57:06 PM
教外语的,写书,做网站。
Foreigner @ 7:57:43 PM
你呢?
洪荒之女~ 7:58:06 PM
你好,你怎么不问问我啊?怎么有你的QQ号呢?
Foreigner @ 7:59:50 PM
因为我先要自己介绍,后来,我希望,你也可以介绍自己的。 我们都是文明的人们,是不是?
Foreigner @ 8:01:00 PM
我在上网,写几个故事。你可以慢慢说。今晚我打算很久上网的,所以你有什么说什么。我在看。 
洪荒之女~ 8:03:38 PM
我是海南本地人,女35岁,单身,请问你是男是女?我是无聊随便加的
Foreigner @ 8:04:09 PM
男的。
Foreigner @ 8:04:28 PM
好的。那,谁给了你我的QQ呢?
洪荒之女~ 8:06:02 PM
没有人给我随便加的
Foreigner @ 8:07:44 PM
不是吧。看这个QQ信息的:  。它说你是“来自QQ号查我”。所以这个意思是你原来有过了我的QQ号码。
Foreigner @ 8:08:24 PM
我给你另外的例子:比如这个是从群来自的: 
洪荒之女~ 8:08:32 PM
要啊,我随便搜索的,随便写的
洪荒之女~ 8:08:50 PM
好吧,既然你那么多疑问,打扰了,拜拜
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Let's be friends... oh, wait...
« Reply #384 on: June 14, 2023, 05:34:31 AM »
A bit strange male. At first he wanted we to be friends to share info, to help each other... then "Oh, I am not there still, can't find job." So, this friendship wasn't one of the successful ones. ;D

The nickname of the male -- "山西小王"

2019-08-18
自由如风和你交朋友 12:25:34 AM
我是自由如风和你交朋友
Foreigner @ 12:25:59 AM
 
Foreigner @ 10:07:33 PM
要做什么朋友?
自由如风和你交朋友 10:40:05 PM
一起玩
自由如风和你交朋友 10:40:09 PM
在海口
自由如风和你交朋友 10:40:40 PM
分享信息
自由如风和你交朋友 10:40:44 PM
互相帮助
 2019-11-10
Foreigner @ 2:55:10 PM
Happy Birthday to you (e-congratulations)
自由如风和你交朋友 10:56:18 PM
谢谢
 2020-02-14
Foreigner @ 2:40:30 PM
Happy Valentine's Day! (情人节快乐!)
自由如风和你交朋友 10:42:17 PM
yes
 2020-02-25
Foreigner @ 5:34:43 PM
你现在还在海口吗?
 2020-02-28
自由如风和你交朋友 10:55:16 AM
Foreigner @ 不在
自由如风和你交朋友 10:55:39 AM
Foreigner @ 我去海口不知道做什么工作

Now finding jobs around is harder for Chinese and especially for foreigners. But I suppose it's okay because people may have better chances abroad.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Re: Lovely chats with Miffy
« Reply #385 on: June 14, 2023, 08:14:35 PM »
One more but shorter.

2019-06-08
🐅 11:09:04 PM
Yeah! Hi, Miffy! 
甜蜜暴击 11:10:40 PM
 (waving hand)
🐅 11:12:22 PM
OK. Good night! (moon)
 2019-06-10
🐅 2:25:31 PM
Hello! Good afternoon!   
甜蜜暴击 4:45:35 PM
 (coffee cup)
 2019-06-16
🐅 10:57:53 PM
  :)
 2020-01-30
...
It was short... she tend to make different accounts and losing connection with her was typical. ;D ;D
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Some annoying bot or not?
« Reply #386 on: June 15, 2023, 05:05:46 AM »
It was a bot or a person? Whatever it was, it was annoying and causing some angry responses.

2019-06-03
刑傩 9:51:48 PM
我是刑傩
刑傩 9:51:55 PM
干嘛呢帅哥
🐅 9:52:09 PM
你好!
什么事儿兄弟?
刑傩 9:52:28 PM
刚到这个地方没有什么朋友,可以陪我聊聊天吗?
🐅 9:52:53 PM
哪个地方?
刑傩 9:53:12 PM
我是附近人看到你的,加我私人号聊吧. 咱们交个朋友 好么?
🐅 9:53:38 PM
哪里看到了我?
刑傩 9:53:55 PM
2013454588 +q。
🐅 9:54:07 PM
去你的啊!
刑傩 9:54:26 PM
加了吗 我怎么没收到呀?你加我微信说吧
🐅 9:54:53 PM
我是说:日你妈!
刑傩 9:55:10 PM
微信  13890244245
🐅 9:55:28 PM
澡你妈的逼!

I hate it... a total waste of time... :(
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Another annoying spambot
« Reply #387 on: June 15, 2023, 05:48:15 PM »
Another annoying spambot. Current nickname of the same QQ number: "二哥是我"

2019-04-01
.等你好久 11:35:27 PM
 
.等你好久 11:35:28 PM
 买采彡票賺钱+QQ984054896
 2019-04-02
朋友🐅 3:17:43 PM
你在海口吗?
 2019-05-05
.等你好久 4:37:34 PM
 
.等你好久 4:37:35 PM
 买彩票賺钱+QQ489698023
朋友🐅 4:38:22 PM
日你妈!走开!!!

Probably some illegal Chinese lottery... No idea. I don't try them. But this was too annoying, including in an English learning group.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Some with an impolite slogan
« Reply #388 on: June 15, 2023, 06:16:59 PM »
 Well, it was some with an impolite slogan "我是你爸" ("I'm your dad." If you think it's a polite one, let me know, and I will explain why it isn't.) And also he wasn't in the same city where I am. Additionally, he got my number from some girl that gave it to many others (without asking for my consent) and it made me more upset. So, at the end of the day, I decided that I don't need a friend like him.
 Current nickname of that QQ is "FOX" (another slogan (except the "dad's" one): "今天读的是书,明天数的是钱")
.

 2021-07-22
空 2:33:53 PM
我是空
欧洲的哥哥 2:35:16 PM
你是哪位?为什么那么经常要加我的?我不认识你。而且我不住在四川,我也是男的。我们会有什么用加QQ的?
空 2:36:13 PM
你是不是来自欧洲
欧洲的哥哥 2:36:39 PM
是,但是你是谁?我不认识。
空 2:37:10 PM
 
空 2:37:39 PM
我想学英语
欧洲的哥哥 2:37:47 PM
你在海口吗?
欧洲的哥哥 2:38:14 PM
上面那个不是你的QQ。是个女孩子QQ。
欧洲的哥哥 2:40:44 PM
是她给了你我的QQ吗?还是?
欧洲的哥哥 2:40:50 PM
你是哪位?
欧洲的哥哥 2:43:42 PM
好的。我最后一次试试:1、你是哪位?2、如果你真的想学习英语的话,你在海口吗?(因为我不教在网络上,我不会去成都或彭州)。
空 2:44:03 PM
等一下,我在打游戏
欧洲的哥哥 2:51:31 PM
如果到今晚23:00种不说清楚你是谁,而且我会不会教你(因为如果你不在海口的话,我肯定不会的),就算了。我不要随便加人或人家随便加我,因为我没有需要找更多人们。我的QQ已经充满。自己看看:...  。所以,我希望你会理解--如果我们不会有互相有用的或有意思的联系,没有必要联系。
空 3:01:39 PM
我是他的朋友
欧洲的哥哥 3:03:34 PM
好的。这个是清楚的。看起来,她有好多男性的朋友们。那,现在请你说,你在不在海口?因为不在的话,我真的没有办法教你外语的。
空 3:04:21 PM
我是想练习一下我的口语
空 3:05:22 PM
you can speak English
欧洲的哥哥 3:05:51 PM
兄弟,是的,可是你说你在中国的海口是吗?在不在?
空 3:06:05 PM
不在
空 3:07:09 PM
im 来自 四川成都
欧洲的哥哥 3:08:23 PM
好的。谢谢你的回答。这样的话,我没有办法教你,因为我的学生们都是在这里,我也住在这里。我不教网课。所以,祝你好运,希望你会找到在四川那边个好的英语老师。 
空 3:09:06 PM
we can becomefriend
欧洲的哥哥 3:13:24 PM
不好意思。我已经有许多了。对我够了。我不要再加。
欧洲的哥哥 3:13:33 PM
祝你幸福了。拜拜。


Don't make friends with people who look not good enough and/or you don't know well and think that they're okay for you. A good answer of "Why not?" is in the book titled "The Stranger" (it's a book by Albert Camus). And one more from it: “Life is the sum of your choices.”
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 17560
 • SEO-karma: +799/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
I wasn't sure what was that
« Reply #389 on: June 15, 2023, 06:38:14 PM »
I wasn't sure what was that. A chatbot? Someone too shy to say something? A crazy person?...

Added me (current nickname of that account "你不配" and a strange slogan "oooo"):

2019-01-30
你不配 1:03:35 AM
收到福袋,请使用新版手机QQ查看
朋友🐅 1:05:21 AM
 
朋友🐅 1:05:38 AM
是什么东西?
朋友🐅 1:06:23 AM
我是个外国朋友,欧洲的,白人。有点不懂。
朋友🐅 1:07:11 AM
我住在海口。你呢?
 您发送了一个窗口抖动。
朋友🐅 1:19:51 AM
说。
朋友🐅 1:19:52 AM
朋友🐅 1:20:00 AM
说。是什么?
 您发送了一个窗口抖动。
朋友🐅 1:20:52 AM
 
 您发送了一个窗口抖动。
朋友🐅 1:21:09 AM
朋友🐅 1:21:21 AM
 您发送了一个窗口抖动。

Didn't respond to my calls and video-calls tries. So, deleted. ;D
A fan of science, philosophy and so on. :)

 

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.