☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your advertisement here ($5/day, $28/week or $90/month)

Your ad here ($5/day, $28/week or $90/month)

Your ads here ($5/day, $28/week or $90/month)

Author Topic: Chats  (Read 24261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 12705
 • SEO - karma: +475/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Re: Chats
« Reply #270 on: October 05, 2018, 04:33:41 AM »
Иван Русев: Няма кой да чете- хората живеят на ръба на живота и смъртта и не ги интересуват дребнави свади.
+
Иван Русев: И стига със заяждания и неблагодарност, защото , ако не бях аз, както често боледуваше и да те лекувам в къщи, щеше да видиш какво е ,,БОЛНИЧНО,, лечение!!Не си лежал никога в болница, ако имаш спомен.

Me: Благодарността НЕ включва приемане да се НАГЪЗЯ ДОБРОВОЛНО на обидите на приятелките ти и синовете им. Я си представи твоя баща (дето казваше, че много пъти също те е спасявал от проблеми със следването и с милициията) да си беше довел любовници и синовете им да те обиждаха. Ти какво щеше да направиш - да благодариш или да се защищаваш? (И пак казвам - аз като се безспокоя за здравето ти и те каня при мен, защо не идваш, а предочиташ да защищаваш обиждащите и унижаващи единствения ти син?! Кръвта на вода не ставала казват, ама в случая ти на чия стана си?)

Иван Русев: Аз не мога да деля водата и кръвта, щом цял свят не я дели, ама ти що си се захванал да си създаваш дандании и разпри за нищо и никакво и да се разправяш кой колко ще живее ?Що не си гледаш здравето и спокойствието?

Me: Защо ли? Ами защото ТОЧНО КОГАТО ИСКАХ ДА СИ ДАМ СПОКОЙСТВИЕ И ДА ПОЧНА СЕРИОЗНО извън Фейсбука - любовницата ти и синът й МЕ ОБИДХА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. Какво целяха с това? Да ни скарат? Да ме изкарат извън нерви? Да ти се подмажат, че да намажат нещо? ЗАЩО МЕ ОБИЖДАТ, БРЕ?! И досега НЕ МИ отговори! Здравето ми и спокойствието ми е съсипано отдавна, а тези двамата (ПЛЮС твоето съучастие с тях) допринасят съвсем да се изтерзая! Право думаше майка ми: "Ще умра, той ще вземе други, а ти ще ровиш земичката и ще викаш "Мамо, къде си, мамо?!"... Никога няма да разбереш БОЛКАТА И УНИЖЕНИЕТО МИ - майка ти да умре, а баща ти да се заима с МАЩЕХИ, ЧИИТО СИНОВЕ ТЕ ОБИЖДАТ! Никога няма да я разбереш ти тази болка, но аз все те обичам, все се безспокоя за теб и все се кахъря за килата ти и за пиенето ти! Ако само можеше да усетиш тази болка, татко, таткоооо, таткоооо...

Иван Русев: Добре-това накрая ми подейства много положително-хубаво е някой да се загрижи и да даде наклон за здравето на човека дето уважава и го е създал и се е жертвал и грижил да оцелее, че трудни бяха времената, но защо трябва да си ОТРАВЯМЕ повече ежедневието, като няма нужда?Ти като че искаш да има постоянно дразги и да имаш поле за безконечни разисквания за ненужни неща, дето никой не ги помни и никой не ги има за нищо!Питат ме -защото ти си се разкрил кой е ,,ГЕСЕР,, Защо сте се смразили толкова със сина си , какво иска той от теб- разни мед.сестри и разни дето ме познават и аз се чудя какво да казвам...

Me: 1. На медицинските сестри и всички, които питат им обясни, че АКО не ме бяха обидили настоящата ти приятелка и сина й, нямаше да има никакво "смразяване". Аз просто искам да разбера ЗАЩО НЕЗАСУЛУЖЕНО тези ме обиждат, при положение, че винаги съм се държал ЧЕСТНО, МИЛО и ПРЯМО с нея (а с него даже не съм имал контакт пряк)!!! 2) Всеки си разкрива колкото пожелае. Искам истината да излезне на 100% преди да умра. 3) Никой не помни как ме е обидил ли?! Браво на тях! Обиждат, а после не помнят! Ами добре, нека поредната жестока обида стои на моя гръб тогава - няма да я забравя редом с онези как бях гонен навън да спя на студа по пейки, как бях заплашван, че "ще пикая кръв" и какво ли още не, заради предишните "мащехи" и мнооооооого други унижения, които почти никой син не е преживял.

Иван Русев: Баба ти искаше да те изгоня, защото я биеше и ми показваше синини по краката си- да не казвам и други лоши неща,които ти ще отречеш

Me: Глупости! Дядо ми я събори на земята, когато ТИ го беше напил с ракия нарочно "подсилена" със спирт. А и да не говорим как ходих пеша до Бяла, защото ти и баба ми бяхте заключили вратата и аз я разбих с ритник (сигурно тогава е пострадала, но то пак заради теб и Маргарита!)... И после ти пак ме изпъди, та ходих пеша до Бяла да викам дядо си. Моята памет е силна, не я подценявайте!

Иван Русев: Помня, че баба ти и дядо ти искаха да си отидат в къщата , а ти ги малтретираше, а на тях им беше приятно да се излежават и да ми подяждат парите и да се правят на УДАРЕНИ, че уж не им е добре!!Ама когато беше невръстен и беззащитен можаха /преди Либия//да те оставят и да избягат в Бяла , докато беше на училище.Всички сте ми били врагове-писах за Павлин и т. н.

Me: ГЛУПОСТИ НА КУБ! И двамата дойдоха в Плевен, защото ме гонеше от вкъщи заради една Ана (жена омъжена, с мъж на село), а после с една Маргарита (със син, който ме заплашваше, а който ти обслужваше добре, въпреки всичко; а сега историята се повтаря!!!). НЕ СА се излежавали - даваха ти ВСИЧКИТЕ СИ ПЕНСИИ, а ти ги изпиваше (основно) с Гошо-лаборанта и др. пред отсрещния блок. (Като минех оттам гузно искаше да ме черпиш, но вкъщи ни овикваше, че много ядем). За изоставянето - ДА, тук си прав - изоставиха ме, защото тогава бях (само на 11 години) и играех много кунг-фу у дома И МИ ЛИПСВАХТЕ И ВИ СЕ ОБАЖДАХ В ЛИБИЯ, я те не искаха да плащат сметките. :) Ами малък бях, грешки правех - тогава аз имах грях, ама после - тц. За Павлин прочетох - основно фантасмагории, не им се връзвайте.

Иван Русев: Минало-заминало,но ти се радвашв, че ще ми режат крака, когато ми оперираха палеца на крака-и аз съм злопаметен!

Me: Ох, да, ама после плаках. От малък като те няма у дома (ходеше да изкарваш пари по сватби и добре си правил!) плачех за тебе, защото те обичах повече от мама. Беше ми по-симпатичен, признавам си. И, в края на краищата, колкото и да сме имали проблеми, винаги ми е било болно за тебе. Ето и до ден-днешен - писах ти последно да се стягаш да спортуваш, да работиш нещо, да не се залежаваш - все от мисъл за тебе го правя. 10% може и да те мразя за греховете ти, но 90% си те обичам! Ето пред всички го казвам!

Иван Русев: Карай, то контрата остава все в родителите, но се надявам да има здраве за всички, а то лошите приказки ще ги преглъщам.

A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 12705
 • SEO - karma: +475/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Avoiding and limiting my use of Facebook
« Reply #271 on: October 12, 2018, 11:43:47 PM »
Ако обичате, НЕ ми предлагайте приятелства във Фейсбук! Това нещо съм го изоставил и го ползвам само за комуникация (разговори). Нямам намерение да пълня безплатно Фейсбука със съдържание и собствениците му да печелят пари! (Да не говорим за ОТВРАЩЕНИЕТО, КОЕТО ИЗПИТВАМ КЪМ ДВАМА ДВУЛИЧНИ МРЪСНИКА ОТ ЖЕНСКИ И МЪЖКИ ПОЛ ТУК!!!) Преди малко някой ми предложил приятелство с някакъв, с който ОТ ГОДИНИ СЪМ СЕ СКАРАЛ! Не знам кой е, ама да знае, че няма смисъл!
A fan of science, philosophy and so on. :)

 

Place your ads here ($4/day, $21/week or $60/month)

Your advertisements here ($4/day, $21/week or $60/month)

About the privacy policy

How Google uses data when you use our partners’ sites or apps

Post here to report content which violates or infringes your copyright.