☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: Chats  (Read 26730 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 13631
 • SEO - karma: +538/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Re: Chats
« Reply #270 on: October 05, 2018, 04:33:41 AM »
Иван Русев: Няма кой да чете- хората живеят на ръба на живота и смъртта и не ги интересуват дребнави свади.
+
Иван Русев: И стига със заяждания и неблагодарност, защото , ако не бях аз, както често боледуваше и да те лекувам в къщи, щеше да видиш какво е ,,БОЛНИЧНО,, лечение!!Не си лежал никога в болница, ако имаш спомен.

Me: Благодарността НЕ включва приемане да се НАГЪЗЯ ДОБРОВОЛНО на обидите на приятелките ти и синовете им. Я си представи твоя баща (дето казваше, че много пъти също те е спасявал от проблеми със следването и с милициията) да си беше довел любовници и синовете им да те обиждаха. Ти какво щеше да направиш - да благодариш или да се защищаваш? (И пак казвам - аз като се безспокоя за здравето ти и те каня при мен, защо не идваш, а предочиташ да защищаваш обиждащите и унижаващи единствения ти син?! Кръвта на вода не ставала казват, ама в случая ти на чия стана си?)

Иван Русев: Аз не мога да деля водата и кръвта, щом цял свят не я дели, ама ти що си се захванал да си създаваш дандании и разпри за нищо и никакво и да се разправяш кой колко ще живее ?Що не си гледаш здравето и спокойствието?

Me: Защо ли? Ами защото ТОЧНО КОГАТО ИСКАХ ДА СИ ДАМ СПОКОЙСТВИЕ И ДА ПОЧНА СЕРИОЗНО извън Фейсбука - любовницата ти и синът й МЕ ОБИДХА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. Какво целяха с това? Да ни скарат? Да ме изкарат извън нерви? Да ти се подмажат, че да намажат нещо? ЗАЩО МЕ ОБИЖДАТ, БРЕ?! И досега НЕ МИ отговори! Здравето ми и спокойствието ми е съсипано отдавна, а тези двамата (ПЛЮС твоето съучастие с тях) допринасят съвсем да се изтерзая! Право думаше майка ми: "Ще умра, той ще вземе други, а ти ще ровиш земичката и ще викаш "Мамо, къде си, мамо?!"... Никога няма да разбереш БОЛКАТА И УНИЖЕНИЕТО МИ - майка ти да умре, а баща ти да се заима с МАЩЕХИ, ЧИИТО СИНОВЕ ТЕ ОБИЖДАТ! Никога няма да я разбереш ти тази болка, но аз все те обичам, все се безспокоя за теб и все се кахъря за килата ти и за пиенето ти! Ако само можеше да усетиш тази болка, татко, таткоооо, таткоооо...

Иван Русев: Добре-това накрая ми подейства много положително-хубаво е някой да се загрижи и да даде наклон за здравето на човека дето уважава и го е създал и се е жертвал и грижил да оцелее, че трудни бяха времената, но защо трябва да си ОТРАВЯМЕ повече ежедневието, като няма нужда?Ти като че искаш да има постоянно дразги и да имаш поле за безконечни разисквания за ненужни неща, дето никой не ги помни и никой не ги има за нищо!Питат ме -защото ти си се разкрил кой е ,,ГЕСЕР,, Защо сте се смразили толкова със сина си , какво иска той от теб- разни мед.сестри и разни дето ме познават и аз се чудя какво да казвам...

Me: 1. На медицинските сестри и всички, които питат им обясни, че АКО не ме бяха обидили настоящата ти приятелка и сина й, нямаше да има никакво "смразяване". Аз просто искам да разбера ЗАЩО НЕЗАСУЛУЖЕНО тези ме обиждат, при положение, че винаги съм се държал ЧЕСТНО, МИЛО и ПРЯМО с нея (а с него даже не съм имал контакт пряк)!!! 2) Всеки си разкрива колкото пожелае. Искам истината да излезне на 100% преди да умра. 3) Никой не помни как ме е обидил ли?! Браво на тях! Обиждат, а после не помнят! Ами добре, нека поредната жестока обида стои на моя гръб тогава - няма да я забравя редом с онези как бях гонен навън да спя на студа по пейки, как бях заплашван, че "ще пикая кръв" и какво ли още не, заради предишните "мащехи" и мнооооооого други унижения, които почти никой син не е преживял.

Иван Русев: Баба ти искаше да те изгоня, защото я биеше и ми показваше синини по краката си- да не казвам и други лоши неща,които ти ще отречеш

Me: Глупости! Дядо ми я събори на земята, когато ТИ го беше напил с ракия нарочно "подсилена" със спирт. А и да не говорим как ходих пеша до Бяла, защото ти и баба ми бяхте заключили вратата и аз я разбих с ритник (сигурно тогава е пострадала, но то пак заради теб и Маргарита!)... И после ти пак ме изпъди, та ходих пеша до Бяла да викам дядо си. Моята памет е силна, не я подценявайте!

Иван Русев: Помня, че баба ти и дядо ти искаха да си отидат в къщата , а ти ги малтретираше, а на тях им беше приятно да се излежават и да ми подяждат парите и да се правят на УДАРЕНИ, че уж не им е добре!!Ама когато беше невръстен и беззащитен можаха /преди Либия//да те оставят и да избягат в Бяла , докато беше на училище.Всички сте ми били врагове-писах за Павлин и т. н.

Me: ГЛУПОСТИ НА КУБ! И двамата дойдоха в Плевен, защото ме гонеше от вкъщи заради една Ана (жена омъжена, с мъж на село), а после с една Маргарита (със син, който ме заплашваше, а който ти обслужваше добре, въпреки всичко; а сега историята се повтаря!!!). НЕ СА се излежавали - даваха ти ВСИЧКИТЕ СИ ПЕНСИИ, а ти ги изпиваше (основно) с Гошо-лаборанта и др. пред отсрещния блок. (Като минех оттам гузно искаше да ме черпиш, но вкъщи ни овикваше, че много ядем). За изоставянето - ДА, тук си прав - изоставиха ме, защото тогава бях (само на 11 години) и играех много кунг-фу у дома И МИ ЛИПСВАХТЕ И ВИ СЕ ОБАЖДАХ В ЛИБИЯ, я те не искаха да плащат сметките. :) Ами малък бях, грешки правех - тогава аз имах грях, ама после - тц. За Павлин прочетох - основно фантасмагории, не им се връзвайте.

Иван Русев: Минало-заминало,но ти се радвашв, че ще ми режат крака, когато ми оперираха палеца на крака-и аз съм злопаметен!

Me: Ох, да, ама после плаках. От малък като те няма у дома (ходеше да изкарваш пари по сватби и добре си правил!) плачех за тебе, защото те обичах повече от мама. Беше ми по-симпатичен, признавам си. И, в края на краищата, колкото и да сме имали проблеми, винаги ми е било болно за тебе. Ето и до ден-днешен - писах ти последно да се стягаш да спортуваш, да работиш нещо, да не се залежаваш - все от мисъл за тебе го правя. 10% може и да те мразя за греховете ти, но 90% си те обичам! Ето пред всички го казвам!

Иван Русев: Карай, то контрата остава все в родителите, но се надявам да има здраве за всички, а то лошите приказки ще ги преглъщам.

A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 13631
 • SEO - karma: +538/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Avoiding and limiting my use of Facebook
« Reply #271 on: October 12, 2018, 11:43:47 PM »
Ако обичате, НЕ ми предлагайте приятелства във Фейсбук! Това нещо съм го изоставил и го ползвам само за комуникация (разговори). Нямам намерение да пълня безплатно Фейсбука със съдържание и собствениците му да печелят пари! (Да не говорим за ОТВРАЩЕНИЕТО, КОЕТО ИЗПИТВАМ КЪМ ДВАМА ДВУЛИЧНИ МРЪСНИКА ОТ ЖЕНСКИ И МЪЖКИ ПОЛ ТУК!!!) Преди малко някой ми предложил приятелство с някакъв, с който ОТ ГОДИНИ СЪМ СЕ СКАРАЛ! Не знам кой е, ама да знае, че няма смисъл!
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 13631
 • SEO - karma: +538/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
About the honor, truth, etc.
« Reply #272 on: January 08, 2019, 11:56:17 PM »
Me: Искам нещо да се знае МНОГО ЯСНО: За всеки баща е добре синът му да се ЗАЩИТАВА срещу нападките, безпочвените обиди, клеветите и другото! За никой баща не е чест синът му да прекланя глава пред лошите, долни, необразовани и подли хора! НЕ очаквайте от мен да съм с преклонена глава и да бъда червей!

Иван Русев: Отговорих изчерпателно в профила си, където е написано същото !!!
+
Отговорът е публикуван в профила ми !

Me: И аз отговорих, щом си решил да сме отново публични и конкретни - няма проблем! Аз няма да се оставя да ме тъпчат!

---

Иван Русев: И правилно.Ако има причина.Но не е правилно бащата да му се внедряват запои, че е малтретирал някого и т. н. ,когато всъщност е дал подслон на син,майка и баща в собственото си жилище,изхранвал ги е и в София даже,продал си е голям апартамент и дал парите , живее в гарсониера - спестяванията от валута и левове са история и сега вегетира с една гола пенсия!Бъди благодарен, защото ако бях умрял ,нямаше кой да те издържа като студент, даже да ти купи и билет до Китай.Също, макар и малко жилище.И никога не съм ти поискал и един лев.Мисля, че НАЙ-НАКРАЯ не трябва вече да буксуваме по една и съща тема непрекъснато!

Me: Е, щом повдигаш въпроса конкретно, ето да четат хората, аз НЯМА ДА СПЕСТЯ ИСТИНАТА: 1) Не са внедрвени запоите, а са факт - като се почне от онзи случай, когато не се държеше бащата на крака и дядото даже даваше вода със захар уплашен, да не умре бащата и се свърши с на Маргарита телефониранията "Той идва при мен вече на литър водка, не го напивам само аз!" 2) Малтретирането беше от страна и на майка, и на баща - на най-различно ниво: като се почне от това, че ми се отнемаха малкото джобни пари (баба ми все ме съветваше да ги крия, когато ми дават 10-20 лева, защото после ми се отнемат и нямам какво да харча) и се свърши с това, че съм гонен да спя по пейки в парка и по роднини; да не говорим за заплахи, че "ще пикая кръв", "ще ми се трошат кости" и какви ли не още. 3) Подслонът е даван, но е било срещу пенсиите, стипендиите и останалото, което сме носили вкъщи; на времена сме яли само лук и яйца, в същото време, когато синът на Маргарита (Явор) е черпен с грозде, а приятелите (Гошо Лаборанта и др.) с шунка и алкохол.4) Валутата беше изкарана и от майка ми (в съотношение 60:40.), 5) ЗАЩО вегетираш с гола пенсия И ПЪЛНИШ БЕЗПЛАТНО САЙТА НА ЕВРЕИНА ЗУКЪРБЪРГ? Толкова ли не може да научиш малко повече за интернет и ПОДОБНО НА ДРУГИ РОДИТЕЛИ ДА ПОМАГАШ ЗА САЙТА НА РОДНИЯ СИН, вместо на непознатия амрикански евреин? 6) Защо не идваш при мен, да РАБОТИМ ЗАЕДНО, а пишеш простотии за "КОТЕНЦЕТО" НА НИНОВА? 7) Какво е щяло да стане, ако някой е умрял, никой не може да гадае. ПРИМЕР: Ако бях останал само с майка си и тя се бе омъжила повторно за богаташ? Този вариант мислили ли сте го? В историята няма "АКО", ама кой да учи наука, нали за вас е по-важно да пишете нацизми и против Нинова!!! 8) Последно - С КАКВА ЦЕЛ И ЗАЩО онези двамата ме обиждат и провокират, без да съм им сторил нищо лошо? Очакваш от мен да свеждам глава пред провокации и обиди? Има една поговорка: "НЕ СТАВАЙ ПУТКА ЗАРАДИ ПУТКА!" (Пояснявам ви я: Заради жена, не трябва да предаваш себе си и роднините си! С предишните жени пак беше така, сега вече съжаляваш, нали? Омръзна ми да се осъзнаваш с години закъснение.)
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 13631
 • SEO - karma: +538/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
About why so many people do prefer to live abroad
« Reply #273 on: January 09, 2019, 04:16:00 PM »
 Да... И после някои се чудят "Защо не искате да се върнете в България?", "Не мислите ли да се върнете в България?" и пр. Това е само 1 от причините повечето от напусналите държавата да НЕ искат и да чуват за завръщане + още други да я напускат все повече и повече. /Писано по повод на поредния побой над български военен./
A fan of science, philosophy and so on. :)

 

Your ad here just for $1 per day!

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.