☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: Chats  (Read 28989 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 13896
 • SEO-karma: +555/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Re: Chats
« Reply #270 on: October 05, 2018, 04:33:41 AM »
Иван Русев: Няма кой да чете- хората живеят на ръба на живота и смъртта и не ги интересуват дребнави свади.
+
Иван Русев: И стига със заяждания и неблагодарност, защото , ако не бях аз, както често боледуваше и да те лекувам в къщи, щеше да видиш какво е ,,БОЛНИЧНО,, лечение!!Не си лежал никога в болница, ако имаш спомен.

Me: Благодарността НЕ включва приемане да се НАГЪЗЯ ДОБРОВОЛНО на обидите на приятелките ти и синовете им. Я си представи твоя баща (дето казваше, че много пъти също те е спасявал от проблеми със следването и с милициията) да си беше довел любовници и синовете им да те обиждаха. Ти какво щеше да направиш - да благодариш или да се защищаваш? (И пак казвам - аз като се безспокоя за здравето ти и те каня при мен, защо не идваш, а предочиташ да защищаваш обиждащите и унижаващи единствения ти син?! Кръвта на вода не ставала казват, ама в случая ти на чия стана си?)

Иван Русев: Аз не мога да деля водата и кръвта, щом цял свят не я дели, ама ти що си се захванал да си създаваш дандании и разпри за нищо и никакво и да се разправяш кой колко ще живее ?Що не си гледаш здравето и спокойствието?

Me: Защо ли? Ами защото ТОЧНО КОГАТО ИСКАХ ДА СИ ДАМ СПОКОЙСТВИЕ И ДА ПОЧНА СЕРИОЗНО извън Фейсбука - любовницата ти и синът й МЕ ОБИДХА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. Какво целяха с това? Да ни скарат? Да ме изкарат извън нерви? Да ти се подмажат, че да намажат нещо? ЗАЩО МЕ ОБИЖДАТ, БРЕ?! И досега НЕ МИ отговори! Здравето ми и спокойствието ми е съсипано отдавна, а тези двамата (ПЛЮС твоето съучастие с тях) допринасят съвсем да се изтерзая! Право думаше майка ми: "Ще умра, той ще вземе други, а ти ще ровиш земичката и ще викаш "Мамо, къде си, мамо?!"... Никога няма да разбереш БОЛКАТА И УНИЖЕНИЕТО МИ - майка ти да умре, а баща ти да се заима с МАЩЕХИ, ЧИИТО СИНОВЕ ТЕ ОБИЖДАТ! Никога няма да я разбереш ти тази болка, но аз все те обичам, все се безспокоя за теб и все се кахъря за килата ти и за пиенето ти! Ако само можеше да усетиш тази болка, татко, таткоооо, таткоооо...

Иван Русев: Добре-това накрая ми подейства много положително-хубаво е някой да се загрижи и да даде наклон за здравето на човека дето уважава и го е създал и се е жертвал и грижил да оцелее, че трудни бяха времената, но защо трябва да си ОТРАВЯМЕ повече ежедневието, като няма нужда?Ти като че искаш да има постоянно дразги и да имаш поле за безконечни разисквания за ненужни неща, дето никой не ги помни и никой не ги има за нищо!Питат ме -защото ти си се разкрил кой е ,,ГЕСЕР,, Защо сте се смразили толкова със сина си , какво иска той от теб- разни мед.сестри и разни дето ме познават и аз се чудя какво да казвам...

Me: 1. На медицинските сестри и всички, които питат им обясни, че АКО не ме бяха обидили настоящата ти приятелка и сина й, нямаше да има никакво "смразяване". Аз просто искам да разбера ЗАЩО НЕЗАСУЛУЖЕНО тези ме обиждат, при положение, че винаги съм се държал ЧЕСТНО, МИЛО и ПРЯМО с нея (а с него даже не съм имал контакт пряк)!!! 2) Всеки си разкрива колкото пожелае. Искам истината да излезне на 100% преди да умра. 3) Никой не помни как ме е обидил ли?! Браво на тях! Обиждат, а после не помнят! Ами добре, нека поредната жестока обида стои на моя гръб тогава - няма да я забравя редом с онези как бях гонен навън да спя на студа по пейки, как бях заплашван, че "ще пикая кръв" и какво ли още не, заради предишните "мащехи" и мнооооооого други унижения, които почти никой син не е преживял.

Иван Русев: Баба ти искаше да те изгоня, защото я биеше и ми показваше синини по краката си- да не казвам и други лоши неща,които ти ще отречеш

Me: Глупости! Дядо ми я събори на земята, когато ТИ го беше напил с ракия нарочно "подсилена" със спирт. А и да не говорим как ходих пеша до Бяла, защото ти и баба ми бяхте заключили вратата и аз я разбих с ритник (сигурно тогава е пострадала, но то пак заради теб и Маргарита!)... И после ти пак ме изпъди, та ходих пеша до Бяла да викам дядо си. Моята памет е силна, не я подценявайте!

Иван Русев: Помня, че баба ти и дядо ти искаха да си отидат в къщата , а ти ги малтретираше, а на тях им беше приятно да се излежават и да ми подяждат парите и да се правят на УДАРЕНИ, че уж не им е добре!!Ама когато беше невръстен и беззащитен можаха /преди Либия//да те оставят и да избягат в Бяла , докато беше на училище.Всички сте ми били врагове-писах за Павлин и т. н.

Me: ГЛУПОСТИ НА КУБ! И двамата дойдоха в Плевен, защото ме гонеше от вкъщи заради една Ана (жена омъжена, с мъж на село), а после с една Маргарита (със син, който ме заплашваше, а който ти обслужваше добре, въпреки всичко; а сега историята се повтаря!!!). НЕ СА се излежавали - даваха ти ВСИЧКИТЕ СИ ПЕНСИИ, а ти ги изпиваше (основно) с Гошо-лаборанта и др. пред отсрещния блок. (Като минех оттам гузно искаше да ме черпиш, но вкъщи ни овикваше, че много ядем). За изоставянето - ДА, тук си прав - изоставиха ме, защото тогава бях (само на 11 години) и играех много кунг-фу у дома И МИ ЛИПСВАХТЕ И ВИ СЕ ОБАЖДАХ В ЛИБИЯ, я те не искаха да плащат сметките. :) Ами малък бях, грешки правех - тогава аз имах грях, ама после - тц. За Павлин прочетох - основно фантасмагории, не им се връзвайте.

Иван Русев: Минало-заминало,но ти се радвашв, че ще ми режат крака, когато ми оперираха палеца на крака-и аз съм злопаметен!

Me: Ох, да, ама после плаках. От малък като те няма у дома (ходеше да изкарваш пари по сватби и добре си правил!) плачех за тебе, защото те обичах повече от мама. Беше ми по-симпатичен, признавам си. И, в края на краищата, колкото и да сме имали проблеми, винаги ми е било болно за тебе. Ето и до ден-днешен - писах ти последно да се стягаш да спортуваш, да работиш нещо, да не се залежаваш - все от мисъл за тебе го правя. 10% може и да те мразя за греховете ти, но 90% си те обичам! Ето пред всички го казвам!

Иван Русев: Карай, то контрата остава все в родителите, но се надявам да има здраве за всички, а то лошите приказки ще ги преглъщам.

A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 13896
 • SEO-karma: +555/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Avoiding and limiting my use of Facebook
« Reply #271 on: October 12, 2018, 11:43:47 PM »
Ако обичате, НЕ ми предлагайте приятелства във Фейсбук! Това нещо съм го изоставил и го ползвам само за комуникация (разговори). Нямам намерение да пълня безплатно Фейсбука със съдържание и собствениците му да печелят пари! (Да не говорим за ОТВРАЩЕНИЕТО, КОЕТО ИЗПИТВАМ КЪМ ДВАМА ДВУЛИЧНИ МРЪСНИКА ОТ ЖЕНСКИ И МЪЖКИ ПОЛ ТУК!!!) Преди малко някой ми предложил приятелство с някакъв, с който ОТ ГОДИНИ СЪМ СЕ СКАРАЛ! Не знам кой е, ама да знае, че няма смисъл!
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 13896
 • SEO-karma: +555/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
About the honor, truth, etc.
« Reply #272 on: January 08, 2019, 11:56:17 PM »
Me: Искам нещо да се знае МНОГО ЯСНО: За всеки баща е добре синът му да се ЗАЩИТАВА срещу нападките, безпочвените обиди, клеветите и другото! За никой баща не е чест синът му да прекланя глава пред лошите, долни, необразовани и подли хора! НЕ очаквайте от мен да съм с преклонена глава и да бъда червей!

Иван Русев: Отговорих изчерпателно в профила си, където е написано същото !!!
+
Отговорът е публикуван в профила ми !

Me: И аз отговорих, щом си решил да сме отново публични и конкретни - няма проблем! Аз няма да се оставя да ме тъпчат!

---

Иван Русев: И правилно.Ако има причина.Но не е правилно бащата да му се внедряват запои, че е малтретирал някого и т. н. ,когато всъщност е дал подслон на син,майка и баща в собственото си жилище,изхранвал ги е и в София даже,продал си е голям апартамент и дал парите , живее в гарсониера - спестяванията от валута и левове са история и сега вегетира с една гола пенсия!Бъди благодарен, защото ако бях умрял ,нямаше кой да те издържа като студент, даже да ти купи и билет до Китай.Също, макар и малко жилище.И никога не съм ти поискал и един лев.Мисля, че НАЙ-НАКРАЯ не трябва вече да буксуваме по една и съща тема непрекъснато!

Me: Е, щом повдигаш въпроса конкретно, ето да четат хората, аз НЯМА ДА СПЕСТЯ ИСТИНАТА: 1) Не са внедрвени запоите, а са факт - като се почне от онзи случай, когато не се държеше бащата на крака и дядото даже даваше вода със захар уплашен, да не умре бащата и се свърши с на Маргарита телефониранията "Той идва при мен вече на литър водка, не го напивам само аз!" 2) Малтретирането беше от страна и на майка, и на баща - на най-различно ниво: като се почне от това, че ми се отнемаха малкото джобни пари (баба ми все ме съветваше да ги крия, когато ми дават 10-20 лева, защото после ми се отнемат и нямам какво да харча) и се свърши с това, че съм гонен да спя по пейки в парка и по роднини; да не говорим за заплахи, че "ще пикая кръв", "ще ми се трошат кости" и какви ли не още. 3) Подслонът е даван, но е било срещу пенсиите, стипендиите и останалото, което сме носили вкъщи; на времена сме яли само лук и яйца, в същото време, когато синът на Маргарита (Явор) е черпен с грозде, а приятелите (Гошо Лаборанта и др.) с шунка и алкохол.4) Валутата беше изкарана и от майка ми (в съотношение 60:40.), 5) ЗАЩО вегетираш с гола пенсия И ПЪЛНИШ БЕЗПЛАТНО САЙТА НА ЕВРЕИНА ЗУКЪРБЪРГ? Толкова ли не може да научиш малко повече за интернет и ПОДОБНО НА ДРУГИ РОДИТЕЛИ ДА ПОМАГАШ ЗА САЙТА НА РОДНИЯ СИН, вместо на непознатия амрикански евреин? 6) Защо не идваш при мен, да РАБОТИМ ЗАЕДНО, а пишеш простотии за "КОТЕНЦЕТО" НА НИНОВА? 7) Какво е щяло да стане, ако някой е умрял, никой не може да гадае. ПРИМЕР: Ако бях останал само с майка си и тя се бе омъжила повторно за богаташ? Този вариант мислили ли сте го? В историята няма "АКО", ама кой да учи наука, нали за вас е по-важно да пишете нацизми и против Нинова!!! 8) Последно - С КАКВА ЦЕЛ И ЗАЩО онези двамата ме обиждат и провокират, без да съм им сторил нищо лошо? Очакваш от мен да свеждам глава пред провокации и обиди? Има една поговорка: "НЕ СТАВАЙ ПУТКА ЗАРАДИ ПУТКА!" (Пояснявам ви я: Заради жена, не трябва да предаваш себе си и роднините си! С предишните жени пак беше така, сега вече съжаляваш, нали? Омръзна ми да се осъзнаваш с години закъснение.)
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 13896
 • SEO-karma: +555/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
About why so many people do prefer to live abroad
« Reply #273 on: January 09, 2019, 04:16:00 PM »
 Да... И после някои се чудят "Защо не искате да се върнете в България?", "Не мислите ли да се върнете в България?" и пр. Това е само 1 от причините повечето от напусналите държавата да НЕ искат и да чуват за завръщане + още други да я напускат все повече и повече. /Писано по повод на поредния побой над български военен./
A fan of science, philosophy and so on. :)

SEO

 • SEO master
 • SEO Admin
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 5496
 • SEO-karma: +442/-1
 • SEO expert
  • View Profile
  • SEO
Re: Chats
« Reply #274 on: August 13, 2019, 01:26:46 AM »
Chat from a QQ group (Showing how to be careful with the suspicious people and never show yourself, never trust, etc. Posted for educational purpose!):

Nice to meet you! I love Haikou.

Lizr 2019-8-11 21:06:27
你能讲海南话?

不。我只有学过了普通话(国语)。


Lizr 2019-8-11 21:07:20
咦.不错哟

 :D


左手 2019-8-11 21:13:45
@Foreigner @  where are you from?

Europe, EU.


左手 2019-8-11 21:17:55
what are your interests

Films, sports and books.


左手 2019-8-11 21:19:01
do you like chinese girl


Of course!  :) 8)


左手 2019-8-11 21:24:05
you can show your photo, let girls in this group to see

The question is are there girls in this group.


左手 2019-8-11 21:31:09
some are robots, some are agents for girls, and most girls provide paid service

Exactly.


左手 2019-8-11 21:32:42
and many  frauds here, be careful

Yes. That's what I have in mind. Usually these groups are full of people, who doesn't really care of your image.
And about the frauds, it's easy. I never send money.


左手 2019-8-11 21:35:12
so ,what do you want to get here?  free girls? or just for fun

I don't know. I just add it, because I saw "Haikou".  ;D
And I think that the good girls should be free. "No free girl" = "prostutution".


左手 2019-8-11 21:38:28
but I think it is hard for you to find the good girls on QQ

Yes, everywhere is hard, because the good girls (mostly) have boy-friends already.  :)


左手 2019-8-11 21:42:13
if you really want to find a girl friend,  you can try some QQ group such as "海口相亲交友征婚群"

OK.


左手 2019-8-11 21:45:11
if you only want to find a girl for one night sex for free, i have a idea

You sound like a knowledgeable person. And your English is good. So I'd like to know all of your ideas. You may tell me what you like.  :) :D


左手 2019-8-11 21:55:13
first, i am not a girl, but may be i have some resources. you should show me your recent photo, the premise is that you are handsome

I'm not handsome.

how old are you
and do you have six abdominal muscles?29
no


左手 2019-8-11 22:01:14
what is your occupation?

teacher

 I just said "Nice to meet you! I love Haikou." and they banned me. 可能有仇外,惧外(对外国人的厌恶或惧怕)。


左手 2019-8-11 22:12:54
I don't think so. may be they think you just look for ONS

嗯。是的。我说“认识你们很高兴!我爱海口。”,后来他们想我找一夜情。100%对的逻辑。 ;D ;D 有道理。 ;D ;D ;D
兄弟,我知道大家,大多数,不是聪敏人们,可是我不相信会有这么高“笨蛋度”。 ;D


左手 2019-8-11 22:22:31
what is your native language?


It's not important. 有点像你要做我个profile.太多私人的问题:照片,年龄,母语,爱好,国籍。


左手 2019-8-11 22:25:28
I dont understand "我知道大家,大多数,不是聪敏人们,可是我不相信会有这么高“笨蛋度”", can you speak in english?

左手 2019-8-11 22:26:33
you like to speak in chinese

What I mean is that I know most of the guys around the world are not clever, but I don't belive that there is such a high "stupidity level".
当然,我是中国粉丝。


左手 2019-8-11 22:28:54
做好你的简历,展示你自己,展示你的诚意。我相信还是有一些“潜水”的女孩

左手 2019-8-11 22:30:28
what do you teach here?

潜水?
English language.


左手 2019-8-11 22:34:46
"潜水" is a slang, which means that someone who only see but not talk in the group.


Oh, I know.
"展示你自己"  这个不太安全,因为网络上什么都都。


左手 2019-8-11 22:43:40
not all your exact information. you can hide your real name , hide your employer,and PS your photo

"and PS your photo"   ;D And when the girl meet me she will say I'm a liar.  ;D I never use PS. I like the real things.


左手 2019-8-11 22:46:59
show your concrete  interests, so you may find a girl with similar interests. It's better than to say you like haikou


Yes. You're right. You're like a real psychologist.  8)左手 2019-8-11 22:48:25
most girls PS their photos.  It's peer to pear

Yes. And most of the time when you meet these girls, you're running as fast as a leopard.
Like them: (2 funny photos.)


左手 2019-8-11 22:56:47
First you should find candidates from the huge crowd, then with the deepen chat, you can show more personal information

Yeah, you have a deep knowledge of this process.  8) 8)


左手 2019-8-11 23:00:54
I am on a business trip in Haiko for several days. If you like, I want to invite you for dinner, there is a big sea food plaza near my hotel.


左手 2019-8-11 23:09:22
Time to sleep now. See you tomorrow.看来你很想见我。
OK.  (Good night.)
« Last Edit: August 13, 2019, 05:32:40 AM by SEO »
I'm so good at SEO!

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 13896
 • SEO-karma: +555/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
The right understanding
« Reply #275 on: August 20, 2019, 03:53:32 PM »

The right understanding


An answer of mine to the "扎心,又一次对 责任,义务,权利 产生了新的理解": 我是外国人,我毕业了在外国大学,所以有可能性我的看法可能对你们不太理解:我认为这样:"新的理解"或"旧理解"是无所谓,重要的是“对的理解”。It's important to be the right one, no matter new or old one.


A fan of science, philosophy and so on. :)

 

Your ad here just for $1 per day!

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.