☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

Your ads here ($2/day)!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MSL

1

Natural (plant decoration)

-- naturally decorated. :) Plant decoration. Pretty! :)

2

Pretty bar decoration


  -- pretty bar decoration with balcony, decorative swim ring and so on. :) We like it very much!

3
学习英语 / 14
« on: Today at 12:37:38 AM »

14

-- 1. "Animal fun", 2. "Look! What are they?
They are rabbits.
", 3. "What are they doing?
They're making the letter "R".
", 4. "R r -- rabbit", "S s -- snake", "T t - turtle", 5. "Alien", "rabbit" (illustrating the verb "look"). :)

4

Restaurant decoration with many spoons and forks

-- restaurant decoration of a Thai restaurant in China with many spoons and forks.

5

How to Train Your Dragon: The Hidden World

in China

-- How to Train Your Dragon: The Hidden World in a Chinese cinema.

6
 Бивш министър на икономиката (на България) пише нещо подобно - връзка към материала, който изобилства с точни числа и е написан добре - Ниски данъци? Друг път.

7

Красиви, завладяващи залези


  На снимките не може да се усети, но на живо си бяха красиви, завладяващи залези.

8
Internet / Two astonishing sunsets
« on: Yesterday at 01:20:06 AM »

Two astonishing sunsets

Photos of 2 astonishing sunsets from South China: , .

9
Other languages / Чорапофилите по света
« on: Yesterday at 12:39:45 AM »
 За първи път чувам за такъв фетиш (с чорапи и то стари), затова и не съм запознат. Най-близкото (и доста по-отвратително), което се сещам е (са) урофилията и копрофилията (който още не е ял и не иска да е на диета, и не знае какво значат, по-добре да НЕ ги търси преди ядене).
 От по-културно обособените психични болести още се сещам за една, за която казват, че е по-ограничена географски (културно) - Коро синдрома: https://en.wikipedia.org/wiki/Koro_(medicine).
 И пак на "чорапофилията" (ако така се казва, ако въобще някой я е обособявал по света) - сега видях, че имало и други с такива или подобни мераци: https://cn.bing.com/search?q=likes+to+smell+socks&go=Search&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=likes+to+smell+sock&sc=0-19&sk=&cvid=B03AFB69A47F4FFE888A25FAD9428F8E

10
Other languages / Китайските новини
« on: March 18, 2019, 05:17:39 PM »
 Ами имаше един пък (пак китаец), който влезна в болница (натровен!), защото в един от парковете намерил непознато растение, харесал си листата и решил да си ги сготви, че "Да опита дали няма да е вкусно."  :o...
 При 1 милиард и половина (вероятната бройка китайско население, защото много са с повече деца и НЕ ги регистрират, защото е нелегално да имаш повече от 2 в момента, а по-рано беше дори нелегално повече то 1) се случват да се родят и по-ненормални хора. Обаче, като цяло, обществото е стабилно и нормално към днешна дата. Няма я радикализацията от по-предните епохи и нивото на ксенофобия е относително ниско. Много ми харесва в Китай!
 И, нека да е онтопик, ето един от най-представителните сайтове за ВСЯКАКВИ новини от КНР (и по-важни, и по-маловажни) - https://www.cgtn.com/china (сайт на една от най-големите телевизии).

11
学习英语 / 13
« on: March 17, 2019, 01:52:05 AM »

13


  -- 1. "Fun with letters", 2. "Hello!", 3. "What is it?", "It's the letter "Oo"."; "Let's make an "O".", 4. "o - orange", "p - pineapple", "q - queen", 5. "Run", 6. "Hop", 7. Q, G, E, H, D, B, L, J, F, A, O, P, Z.

12
学习英语 / 12
« on: March 17, 2019, 01:33:50 AM »

12


-- 1. "/æ/ sad; happy", 2. "1 pen and 2 pens is (are) 3 pens." ("1 pen plus (+) 2 pens = (equals) 3 pens.") 3. "freinds", 4. "play", 5. "it isn't", 6. "Er...", "Ops!", "Ah!", "Oh!", 7. "a ring", 8. "on; under"; 9. "This is my book./These are my books.", 10. Where are you?, 11. What color is it?, 12. 1) How are you?, 2) How old are you?, 3) Are you sleeping? 4) What's your name? 5) I'm Mike. (My name is Mike.)... + a) "12", b) "10:24", c) "4, 13, 18, 22".

13
Other topics / Art -- "Snake-man and flower-girl"
« on: March 17, 2019, 01:06:45 AM »

Snake-man and flower-girl

-- "Snake-man and flower-girl", March, 2019.

14

Протестно шествие в София за пряка демокрация


 Интересна новина. Протестно шествие в София за пряка демокрация и нови избори - източник: https://www.segabg.com/hot/protestno-shestvie-sofiya-poiska-pryaka-demokraciya-i-novi-izbori.

15

"Ако знаеш какво ще се случи накрая, дали би го мечтал?"

Автор: Джисър Каралтай

Част 1
"Започването"


Произведението е със запазени права - не го използвайте за комерсиални цели и не го променяйте. Може да го копирате свободно при същите условия - да не е за пари и да не се променя (и с линк към първоизточника). Това произведение е със следния лиценз Creative Commons Признание-Некомерсиално-Без производни 2.5 България License.
 
  Митакът беше луд по криминалистиката и четеше и криминални романи, и всякакви по-научни статии по криминалистика и криминология. Харесваха му както някакви "старинни" (от негова гледна точка) романи за Шерлок Холмс и Еркюл Поаро, така и всякакви съвременни статии за изобретения и иновации, с помощта на които можеше да се залавят престъпници.
 Целият този интерес на Митака беше създаден, образуван от желанието му да се въздигне някакси над масата, да има контрол, да успее... Напълно човешки едни такива мотиви.
 Беше помогнал на приятели и на състуденти да разкрият няколко дребни измами, кражби и онлайн далаверки. Студентството вървеше сравнително добре, не можеше да се оплаче, изучаваше почти нищо нямаща с криминологията хуманитарна специалност. Дойде време да се дипломира и се дипломира. И точно, когато се замисли, че вече ще трябва да почне работа и то не по любимите му полицейски, детективски, криминалистични неща, до него се приближи някакъв японец, който се представи като Куро. Митакът в началото си помисли, че е бъзик, но след секунди се сети за Куросава и за какво ли не японско и прие, че това е нормално японско име или фамилия, не беше сигурен кое от двете. В началото Митакът помисли Куро за някой от сектантите с източен произход, но след като Куро му посочи адреса на някой си Пешо Пикапа и още повече след като изчезна през някакво образувание, което нарече "спиралодупка", Митакът реши, че това може да е неговия шанс в живота и се запъти натам. Нямаше си някаква представа какво го очаква там, бедно му беше въображението, колкото и да беше начетен. Вместо Пешо Пикапа и неговия дядо - Петър Полисекса, вместо неговите родители, които бяха отсъстващи от много време, той щеше да намери само Пешо Пикаповата баба, която щеше да каже с дрезгав, старчески глас малко след като го приеме в Люлинския си апартамент "Аз съм просто един трансформър, Митак!"
СЛЕДВА
Произведението е със запазени права - не го използвайте за комерсиални цели и не го променяйте. Може да го копирате свободно при същите условия - да не е за пари и да не се променя (и с линк към първоизточника). Това произведение е със следния лиценз Creative Commons Признание-Некомерсиално-Без производни 2.5 България License.

Your ad here just for $1 per day!

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.