☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ppgl0o0

Pages: [1] 2 3
1
Other languages / оьъефддн
« on: December 15, 2013, 05:26:39 PM »
То това оьъефддн си е класика в жанра! :)

2
Other languages / 15.12.2013, днес.
« on: December 15, 2013, 05:25:37 PM »
  Както вече беше писано в много по-голямата тема по въпроса "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?", то състезанието завършва на 15.12.2013. Припомням, за всеки случай, това и тук.
Днес е 15 декември 2013. Състезанието приключва. Писах и в голямата тема по тоя въпрос - за Гугъла може би няма да се класира, но за Фейсбук надбягването може и да вземе тоя форум поощрителна награда. Хайде чао.

3

15.12.2013

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Финиш. :)
Още малко остана. На обяд на 12 декември 2013 е краят. Този сайт може и да спечели поне Фейсбук надбягването и да вземе поощрителна награда - чанта за лаптоп. За Гугъл надбягването е едва в ТОП 200. Сега го гледах, че е на 164 позиция. Стискайте палци!

4
Какво съвпадение! И аз не го познавам. Но ако го срещнете някъде, много ви моля да ме запознаете! ;D ;D ;D ;D ;D

6
  Познавате ли човекът, който дава даже 1 милион пари, само да му поискаш?

7
Мастър от всички класи! Не само Acer мастър! :P

8
  За малко да си помисля, че темата се е "изчезнала", а тя била минала на втора страница! ;D Успокоих се! :) Искам да напиша, че правата на гейовете(в това се включват и Гей парадите) ги броят за "основна демократична ценност". Вие знаете ли я тази работа? Може и да не си давате сметка, обаче за гейовете това си е не просто парад, а PRIDE, което значи гордост. Не всички гейове обаче са за тези паради. Всеки гей и всяка лесбийка са си индивидуални хора, все пак. Не очаквайте всички да са за тези гей паради. Ако очаквате това, все едно да очаквате всички гейове да гласуват само за една и съща партия или да харесват само едно и също питие, да говорят на един и същи език. Не е така. Много можете да научите за Гей гордостта в Уикипедия http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%B9_%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82.
 А за самите гей права също http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%B9-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0.

9
Other topics / Re: Daily Pictures
« on: July 16, 2013, 01:13:27 AM »
YO! 8)

10
Other languages / Култова
« on: July 16, 2013, 01:08:27 AM »
Култова тема за много от нас! ;) 8)

11

Започнете да правите пари онлайн сега!


  От година-две някъде наблюдавам, че все повече народ иска да прави някакви големи или поне достатъчни пари онлайн. Лошо няма. Но става ли това веднага, става ли това "сега"? Като видя, че някой ми предлага големите пари - някакви стотарки и хиледарки в левове, че даже и в долари, евраци - и веднага му бия хикса. Това е нереално!
 

Ако обаче някой е изкарвал и изкрава пари сега, да ми каже.

Не само да ми каже, но и да ми го докаже искам! Понеже и аз мога да кажа много неща.

12
Other languages / Тц!
« on: July 16, 2013, 12:17:24 AM »
Колкото и да обичам Acer, колкото и да предпочитам да сънувам него, не става. Снощи сънувах някакви интересни, но гадорийни сънища. Един се опита да вземе всичката шунка, филе, луканка и суджук от хладилника, поне 100 кг., щял да си я плати после. Да не казвам как продължи съня по-натам с този наглостник!... После пък съседите много шумни и като им залумах по стената! Да, ама те курназ излезнаха и прескочиха през терасата: мъжа, жената, сестра й, майка й. И онзи налита, аз го ловя - още по-зле като онзи с хладилника стана, направо УФЦ щеше да стане, но се помирихме и ходихме да се черпим. Аз не помня кой имаше със себе си лаптоп Acer, но носехме по нещо такова. И аз реших да платя сметката там, някакви си 23 лева и 40 стотинки или 24 лева и 30 стотинки да беше. После пак сънувах нещо, но не беше за Acer и то. Затова да знаете, че някои сънища са без него даже и у феновете. ;) ;D
  Пък ние днес купихме едно ново(за нас ново, де, защото досега не го бяхме купували, иначе гледам, че отдавна се продава из магазините, супермаркетите и хипермаркетите) телешко филе. Не е зле и си правихме с половината каварма, с другата половина ще си направим пица. Не искам да напиша просто, че "не си купихме Acer, но си купихме телешко филе, с което си правихме каварма", а искам да подчертая Източната, Азиатска връзка между двете неща(кавармата и Acer-а). Значи, според това - http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0_%28%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%BE%29 - кавърмата е известна поне от 16-ти век като част от кухнята на Великите Моголи. Последните са една монголска династия, управлявала в Индия дълго време. А пък Acer, както сме си говорили/писали, е тайванска фирма. Ето как и двете са източни, азиатски неща. Ако не бях аз да ви кажа, щяхте ли да направите вие тази връзка "каварма - Acer" и то в този културно-географски аспект? ;) :)
Тц! Не вярвам много да направят. :P

13
Май-май ще взема да си записвам паролите. Този път поне не ме спря форумът след трите опита, защото ми трябваха точно три да си я позная. ;D Добра, да не кажа много добра тема се е заформила. Само, че не мога да си редактирам първото мнение. Как става редактирането?
Който пише на сто места, така става.  ;D
Еееехееееее! Аз си я записах вече и тоя път влезнах веднагическата! :P

14
Other languages / ;)
« on: July 16, 2013, 12:14:04 AM »
  Паролите може да си ги записвате, но само там, където само вие можете да четете. Защото нали целта е само вие да си знаете паролите, а не да са общодостъпни.
 За редакциите - премахната е възможността за редактиране, защото форумът е голям и няма как да преглеждат собствениците и/или модераторите всичко, което някога някой си е редактирал, а нали се сещаш, че всеки може да редактира с неприличен и/или навреждащ, непозволен текст/изображение... Та по-добре да не може. Разбира се, ако някой много държи, може да напише какво точно иска да му се редактира по темата
Quote
Да се замислим по темата "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?"
или по някоя от другите теми, и може да се реши проблемът.
  Абе ще се оправим! 8)

15
Май-май ще взема да си записвам паролите. Този път поне не ме спря форумът след трите опита, защото ми трябваха точно три да си я позная. ;D Добра, да не кажа много добра тема се е заформила. Само, че не мога да си редактирам първото мнение. Как става редактирането?

Pages: [1] 2 3

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.