☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

Your ads here ($2/day)!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dimitroff

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
1
"Според мен трябва да се използва България за създаването на подходящ бизнес, в среда с по-ниски данъци и разходи за труд и да се „изнесе“ (през интернет) на по-голям пазар като Германия. Това ще е моята цел."

Така пише човекът. На едно мнение съм с него. Целта звучи ок.
По това точно - то всеки така иска. Развиващи се държави - Индия, Виетнам, Китай... и така до България са "работилниците" на богатите. Гръкът ще предпочете да плаща на български шивачки ниски заплати, отколкото на гръцки шивачки високи заплати; немецът ще предпочете да плаща на китайци ниски заплати, отколкото на немци високи заплати... Който колкото се е развил. Но, разбира се, нещата не са толкова прости. Защото то примерно може да имаш евтина работна ръка, но ако не е качествена и ти произвежда недотам годна продукция... пак не става. Един австриец преди време така се оплакваше, че за да избегне скъпия австрийски труд предпочел труда в развиваща се държава, а после се чудеше как така нескопосно му произвели този или онзи детайл. Искал австрийско качество на ниска цена и получил на ниска цена, ама не точно австрийско качество. :)

Това, че в България са най-ниските данъци е мит. Не казвам, че са най-високите има и по-зле. Материалчето https://ekipbg.com/bulgaria-niski-danuci-mit/

2
Аз имам един лесен отговор. Хората емигрират, защото могат. 8) :P

3
Мре много народец от тъпо хранене. Аз не съм идеален пример за най-правилно хранене. Но не мое да ядеш ти сланина, трашфуд и да се наливаш с концентрати, да прекаляваш с месото, да пиеш безалкохолно с кви ли не химии и да си столетник.

Гледам някои как си пълнят стомасите с каквото им попадне. Пъхат и наливат все едно е кофа това! И се чудим защо боледуваме постоянно и що умираме рано!

Култура си требе на хранене! Култура си требе за спорт, за работа, за икономии, за всичко.

4
Other languages / Re: Ергенски данък
« on: March 15, 2019, 06:27:39 PM »
Простотии...

5
Other languages / Re: Ч8М
« on: March 12, 2019, 01:11:57 AM »
 :) Нарочно така го написах. :P

6
Other languages / Кликбейт?
« on: March 12, 2019, 01:07:02 AM »
В началото си помислих това да не е кликбейт. После чета, чета и гледам
Quote
без никаква насмешка, майтап и пр. Сериозно
и си викам "я, тука има нещо, може би?"

Ако не е яко тролене може и да има полза да се отговори. ;D

Ае да видим пъ я, ако ям буквално каквото и колкото си поискам колко "x 5" лв. ще ми стъпи! :D

ЗАКУСКА1 фитил (0,2 кг) баница на хапки - 1,50 лв. Обичам фитилите, защото могат да бъдат нарязани на различен брой хапки. Любимата ми е спаначената. инфо 1
ОБЯД И ВЕЧЕРЯ (комбинирам ги от заетост)Едно филе "Елена" на промоция - 3,29 лв, 1 бял хляб - 0,79 лв , 1 кисело мляко "Верея" - 0,89 и 1 лютеница (на 3 пъти я омитам до дъно. Смятай по 1/3 от 2,79 на обядване-вечеряне - 0,93 лв) (инфо 2)
Пиеньето въобще не го слагам в сметките! :P И какво излезна:

1,50 фитила
+
3,29 филето
+
0,79 хлеба
+
0,89 киселото мляко
+
0,93 едната третинка от лютеницата
___________
7,40 лв

Не броя 1-2 лъжички захар в киселото мляко. Нарочно си избрах неща, които не искат никакво готвене на ток/газ, никакви допълнителни олио, оцет, сол, чубрица, червен пипер, черен пипер и другото.

Блазе му на всеки, който може само с 5 лева през 2019 да си яде колкото си поиска и каквото си поиска. Представям си го, че яде колкото си иска хляб, лук и сирене или е доволен на едно кисело млеко и няколко форнети на ден. "Щастлив е този, който е доволен с малко." /пословица/

7
Other languages / Ч8М
« on: March 08, 2019, 11:19:45 PM »
Честит Ви 8-ми Март момичета - и на 20, и на 20х2, и по-големи! Честит Празник на всички дами, членки на форума или уважаващи го с присъствието си! Бъдете желани, бъдете обичани, бъдете привлекателни, умни и успешни! Ч8М, скъпи дами! :)8
Ъм аз таковънкътъ, пак ше требе да ви честитя по-скоро свети Трифон, отколкото свети Валентин.

Сега ще разберете защо.

Отиваме с 1 колежка, ама колежка на някакви 100%. Няма ръка за ръка, няма прегръдки, целувки пък - ти луд ли си?! За колежка става, за останалото ъъъъъъ, не. Ако я питате за мен тя ще ви каже същото или още по-зле (залагам на "още по-зле"). Само дето че като си с някой от другия пол заедно и почти всички ще си помислят, че сте: женени, сгодени, с връзка и с всичката и всичкото там възможно. Тва ви е ясно.

Занимахме се с профи-теми в стил "SEO ако може без пари; само за 1 месец; "нещо друго не става ли?", "Мъ кви са тези работи, тук няма такива?"" и след една супер безрезултатна разходка сядаме в едно почти случайно местенце да хапна 1 от любимото (аз намерих 2 и си ги поръчАх, пък килата ще ги сваляме на плажа лятото  ;) ). Всичко окей нали, но точно като съм с тази попадам на най-супер мацката през последните няколко месеца.

Първо си викам. Тая ме видя с друга, нищо няма да стане! Да, ама станА! Тая ме поздрави! Точно като поръчвах и нещо се шегувах със сервитьорката тая ме гледа, смее се и ми вика "Здрасти!" И оттам почнА мъката! Да изброявам ли?

1/ Тая е някаква 15-19 възраст. Ясно че е в над "прокурорската", но колежката ще ме разпръсне навсякъде, че съм "педофил". Ако си с някоя на 50 или на 60, може за тях (колегите), тогава не си "геронтофиляк", но с гимназистка ли си - ууууууууууууууууууу, педо беар! Тъпо. И тук се сетИх за Боянова. Пише Боянова "не съм комформистка я, не се влияем язе от вас!" мъ я да е с моите колеги! Бе не знам, може и аз да съм комформистче, но си рекох "Брат, ако пред колежката нещо си кажеш с тая супермацуранка, после 1 година ще съжаляваш!"

2/ Почвам да правя друг план. Отивам до двете нули и докато отивам й давам дискретно една визитка (тая тактика в тоя форум сме я учили, няма се излагаме сеа  8) ). Така си го помислих. Да, но като се бръкнах във всички джобове и пръц!!! ЗабравИл съм визитните картички дома! Баси меча!

3/ Тук вече е най-гадното, понеже докато съм се примирил, че нищо няма да стане и колежката нещо ми говори скучни теми, а аз си ям 2-то любимо, малката супермацуранка пак ме заглежда, усмихва ми се и ме щраква тайничко с телефончето! (Това най-много ме поласка! Явно от явно по-явно, че ме харесА!)

4/ Почвам да се успокоявам с "Гроздето е кисело". Тая с още една и 3-ма пича. Стои на разстояние от пичовете. Само 1 пич прегръща другата. Тая само си взе цигара от 1 пич и пуши. И аз някъф морален "Бегай я тая! Толкова малка и пуши с пичовете!"

5/ В следващата минута тази оставя цигарата поглежда ме пак и закачливо и срамежливо! И даже застава в страни от масата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Викам си "Тая те чака да отидеш да я заговориш бе, мен!!!" Ама нали съм се забил в "Да, мъ колегите ще ме земат за педо беар!!!" и нищо.

6/ Почвам да се ядосвам що жените не са малко по-смели и сами да идват. Ако беше дошла сама и си разменим телефоните, ми кво толкова, бе колежке? Нали? Все пак не съм сам тръгнАл. Мъ не станА.

7/ Погледахме се с нея още малко, не свали очи от мен!!! Чак ми станА неудобно, па да каже човек че съм срамежлив не съм (освен, ако прекарам 20 дена само пред комповете и телефоните и забравя как се общува наживо!) Ма се опраям.

8/ Тая си тръгна. С компанията. За разлика от колежката, която се заби в телефона си и забрави да си тръгне.

Още са ми пред очите тази с яката й поличка комбинирана с джинси (яко зимно облекло! Не отричайте!), яките очи и усмивка, суперските крака, ръце, закачлива и нежна и малко хулиганка с тези пичове и цигарка... деееба каръка!

И кво? Ще ме прочете ли тук да ме намери? М? Няма. Някога ще се засечем ли пак в милиона около нас? М? Няма сигурно.

И си купих Хайнекен. Класика. Сега се успокоявам. Но дори Хайнекен не успява даже и да е кег. Зайби...

Боянова успокоявай, чи шсъ пръсна!

9
Ама не бре брее. Аз щях сериозно да те питам да нямаш роднина, жена, която преподава география в средното?

А това сама си си виновна. Пускаш въдичката с някакви думички тук, които никой не може да намери в милиарди сайтове на 3 езика (някой може да е търсил и на повече аз с 3 не намерих нищо) и после се правим на ощипана мома. Сега взе да го извърташ, че само опълномощените могат да правят такива тестове и само те знаят тази тайна и свръхсекретна дума "свръх практичен" и я няма в нито един учебник по психология за родните ВУЗ? Корабче в очето да плува? ;)

10
@ msl

Ако те интересуваше наистина за какво става въпрос, то логично щеше да е поискаш тази информация , която касае аргументирането на твърденията ми, преди всичко, което изписа. Тогава на лс щях да ти разкажа повече неща.

А сега го чувствам като заяждане, в което не ми се участва. При това не съм дори с лек конформизъм и какво кой ще си мисли , мен не ме вълнува. Дори, ако някой иска да търси криви и прави, че то света свободен, нали? Все ще намери. Ако иска и хиляда мотива не с една, ми с две лопати - всеки желаещ може да рине. Върви като право към свободата или каквото там. И не ме впечатлява. Както писах по темата, тестът е реалност, аз го знам, на мен това ми стига. А разните прочие дъвкала са ми , ами убиват ми желанието за нормален разговор.

Сега, ако може и да ми се зачете и желанието да спра да споделям информация по този въпрос. Пък ако някой много държи на мотивите, а моите , споделени по горе , не харесва, че то дар лично въображение ще свърши чудна работа, че и с гаранция за качество. Свят свободен. Всеки избира за себе си. Нали? =)))

Секси психоложката ни пак се измъкна. Казах ви, че се затруднява! Ама така е като не потърсихте в дийпуеба да я улесните.  ;D Ема така е като те хванат на тясно, че не знаеш... измъкване по тарлъци и толкоз.  ;D

Серьозну: и в Тубата нищо няма по въпроса. Много е засекретно явно понятието.

Като му дойде времето и пусна темата в няколко специализирани сайта по психология и там никой не каже, че има такова нещо, Боянова пак ли ще каже, че само в нейния тест го има и само тя го знае? М?

11
Ъхъм. Дълбока мрежа (понякога наричана невидимата мрежа, скритата мрежа, а на англ. deep web, invisible web, hidden web) – част от World Wide Webа... да го уеба... Само такава ще е работата. Свръхтайно психологическо понятие за свръхпрактичните, което няма как да се намира в официалния уеб и само в дълбокия са го турили дълбоките психознаещи. Но много скоро може и там да го няма, затуй, който чете дийпуеба бързо да го намери там, че Боянова засега се затруднява с намирането на отговора и да помогнем на нашата хубавица ;) :P

12
Аахааа, секси, хитруша си ми ти! ;) Тестовете може да ги няма онлайн, но ключови понятия трябва да ги има, защото са академични! Покажи 1 дефиницийка на свръхактивност в някой... ъъъъъъ изреждам:

1/ онлайн учебник по психология (ако свръхактивността е толкоз важно не може да не се учи в учебниците по психология или подобните и присъдружните дисциплини)

2/ статия в някой Peer-reviewed (refereed or scholarly) journals. Психолози, психоаналитици и всякакви психо-познавачи дал господ! Дай 1-едничък душа, който го е споменал това чудо поне в 1-едничък абзац.

3/ https://books.google.com - милиони книги. Дай 1-едничка с разработките на понятието.

За теста, ясно "фирмена тайна", нема се излагаме сега! Ноооо това да се държиш на положение и да не ни огрееш поне с 1 материалче (я статийка, я книжленце) да видим квой е туй жиотну "свръх прагматичен" и да се пазим да не се свръхнем де'ба... те е това го направи за нас. Па ако не ръчиш, еее ясно. Като му дойде времето да се занимавам с SEO за психологии, ще гледам да питам по психофорумите психолози и психоведи и всичкото "психовец" по света аджеба, аджеба какво е то свръхпрактичното и има ли почва у нас? :P :P :P

13
 ;D ;D Е ка пъ ме карате да се включвам по средата на 2 големички с лед! :P

Първо наздраве и да е весело! Колкото може.

Второ. Б. не се обиждай и ти но този път те хванаха в крачката тук. Признай си, че този тест си го измисли и нещо си се объркала. Всеки може да сбърка. Човещинки са това. Едно "сбърках" е по-лесно отколкото 10 Генчета и Гинчета и педии.

Quote
И защо този тест го няма в нета? Защо го пазят в тайна? :o

БУХАХАХА тва ме разби. Ей сега го видях. Тайната е, че тестът не само в нета го няма. Той е невидимка. :P :P

14
Other languages / Re: Тема за бизнес
« on: February 09, 2019, 02:37:36 PM »
Как си правиш бизнесплана? По шаблон или лично?

Ако не е шаблонен най-важното е да имаш много заделен капитал за всякакъв малък или голям "стрес-тест". Като при банките. ;D Според мен най-простото в бизнеса е това. Ако сметнеш, че ти са нужни 30 К, то значи се приготви да имаш най-малко 60 К. Това някои му казват "песимистичен подход". Който е по "на ти" с икономиките знае, че говоря за управление на риска. Бизнесът крие рискове и колкото по-песимистичен подход имаш, толкова по-малко ще те изненадат рисковете. Епа някой ще каже, че така се блокира много от потенциала и оставаш с вързани ръце, докато нямаш много капитал. Така е. Само достатъчно богатите могат да си позволят качествено управление на риска. 8)

15
Other languages / Re: Красотийки
« on: February 09, 2019, 02:31:12 PM »
Яко е, когато човек попада на такива неща. Доста са релакс! 8)

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Your ad here just for $1 per day!

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.