☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

Your ads here ($2/day)!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - boyanova6

Pages: [1]
1
Other languages / Тема за бизнес
« on: October 15, 2018, 03:31:37 PM »
Понеже с MSL започнахме тема за бизнес, ама беше по темата за обяви, за да не се смесват нещата, пускам нова тема. Може пък да е интересна. Не знам има ли такава, май не мернах. Ако я има, ще е назад някъде.

Темата предлагам да е за всякакъв бизнес и да е за всичко за бизнеса. Включително за покупко-продажбата.

Споменах, че се прави с адвокат и счетоводител. Причината е, че наистина не е лошо нещо да се купи готов бизнес, както и да се купи примерно сайт не е лошо. Но докато сайтът няма как да увътри с големи суми, то за бизнеса не е така.

Виждала съм как бизнесмени с опит купуват бизнес. Ако не е от човек, който познават и знаят как работи, задължително е с адвокат и счетоводител. То и имаше такъв случай, дето бизнесът е купен от познат и пак се оказа, че не е толкова чист, колкото изглеждало и купувачът си имаше проблеми.

Горе долу аналогична е стратегията, ако ще става дума за франчайз. Сходно е.

Ето едно предложение за развитето на темата, за да е полезна на повече хора. Който какъвто опит има, каквото мнение има по някой въпрос на бизнес тематика, да го споделя.

2
Other languages / Алфи Еванс
« on: April 29, 2018, 09:15:45 PM »
Алфи Еванс. Неизлечимо болното дете, на което законно и против волята на неговите родители, му бяха му спрени животоподдържащите системи.

Възползвам се да напроклетосам Англия и "законите" в нея, които позволяват такива неща! Ако може и да си задържат "ценностите"!  >:(

3
Other languages / Редизайн (частичен) - помощ
« on: April 10, 2018, 04:46:14 PM »
Пускам една тема с молба за помощ. Хора, имам следният проблем. В блога частта с материалите се визуализира по следния ужасен начин:

https://www.e-psiholog.eu/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8/

Не се виждат самите материали и трябва да се скролва. Като се разцъка по менюто със списъка за материалите и е същият проблем.  Повечето хора не се сещат да скролнат. Примерно 98 човека цъкат материали и от тях 7-8 се сещат да скролнат, за да четат самите материали. С други думи, имам проблем с четимостта. Някой има ли идеи как се оправя това? Може би трябва да се инсталира някое разширение, но идея си нямам какво. Гледах някакви, но нещо не успях да достигна до правилния отговор съобразно това, което искам като краен резултат.

Идеята за визуализацията, която имам и която целя като краен ефект е, правено на paint, за онагледяване, горе-долу такава:

Като се кликне на "Материали" от главното меню на блога, да се визуализира следното:
https://www.e-psiholog.eu/kartinkite/blog1.jpg

А като се кликне на заглавието на конкретен материал, визуализацията да е такава:
https://www.e-psiholog.eu/kartinkite/blog2.jpg

Съответно, да има сортиране, т.е. ако се кликне на категория примерно "За нашите деца", да има сортиране и да се покажат само материалите, касаещи дадената категория, а не всички материали.

Ако някой знае как се постига това, което искам, моля да ми пише! Ще бъда много благодарна! Че аз дадох на късо и не мога и не мога да измисля как да го направя.

4
Всичко започна с гугъл инструмента за тестване на структурирани данни, който причиних на блога си в blogger. В първия момент беше страшно. Даде много грешки и много предупреждения. ;D

Оправях ги и така до един момент, дето тотално не забих и не блокирах. Остана ми да оправя само това, дето се вижда на картинката:

КАРТИНКА КЛИК


Ако някой знае как трябва да бъде коректното и му се пише подробно обяснение като за индианци, ще бъда много благодарна, ако ми окаже помощ.

5
Other languages / Линкоферма
« on: July 26, 2017, 02:53:22 PM »
Нали ще се занимавам (евентуално, ако бъда одобрена) с адсенс, та чета де що видя информация, която да ми бъде полезна, а по между другото и чета как хората си правят сайтовете, току да науча нещо. Та в един форум попаднах на едни особи, които ползваха точно това забранено нещо. Прибираха пари от адсенс по този начин.

Изникна ми въпрос. Някой знае ли как гугъл ги лови такива? Питам от любопитство. Не съм тръгнала по техния път.

Също така ми изникна и още един въпрос. По- обикновен и свързан с нормалното водене на блог, сайт, по стария честен начин. До колко са допустими линкове към външни сайтове, форуми, блогове и прочие на страниците на личния сайт/ блог/ форум. Чувала съм, че това пречи на индексацията, но не съм проверявала дали е реално така или е мит някакъв.

6
Other languages / За магиите (отново)
« on: July 26, 2017, 12:57:32 PM »
Мернаха ми се една или две теми по въпроса, но къде бяха, търсих и се уморих да търся, затова направо отварям нова тема. Ще гледам да е по-различна от онези теми за магии и врачки, които четох във форума. Един вид, да се дискутира и друга гледна точка.

Започвам с уточнението, че образът на всевъзможните магове, врачки и прочие, се задава от мошеници. И понеже си има писано против тях (мошениците), но си няма писано против енерголечителите (които също са мошеници, при това къде по-опасни от врачките по улиците), ще взема да ги добавя и тях в списъка. За да съм аргументирана защо енерголечителите (и прочието гръмки разновидности), са си чиста проба мошеници, ще спомена експеримента на Емили Роса. Когато тя била малка, като училищен проект създала своя експеримент, който станал популярен заради показването му по телевизии. Много енерголечители се объркали, че щом става въпрос за дете, значи ще е лесно да я измамят, а щом ще е и по телевизията, значи ще имат една хубава реклама за себе си. Но не познали.

Експериментът е следният. Емили Роса се появила на срещата си с мошениците въоръжена с тежка артилерия, състояща се от един картон и се случило това, което се вижда на картинката. Енерголечителите трябвало да си проврат ръцете през тесния отвор. После трябвало да познаят има ли или не ръка над тяхната или една или две ръце има всъщност. Нямало успешно преминали теста.

Мисълта ми е, че ако някой го е окъсал със здравето, хич и да не бърза да ходи при такива особи, защото ако не му действа плецебото или е прекалено тежка болестта, то задължително ще я окъса. А иначе, дето ще си даде за нищо парите, това е по-малкият проблем на фона на неглижирането на личното здраве, което ще се получи.

Още нещо. Разказаха ми за една такава особа, дето човекът усещал боцкане, но не разбрал какво го боцкало. Значи край, енергия ще да е било!  ;) Ама човекът лежал по гръб и нормално да не е видял с какво го е боцкала енерготерапевтката. А такива произволни изводи, че било енергия, за мен нищо не означават. Или ще е било игла, или ще е било от онези уредчета, дето тактично пускат доза ток.  ;D

Спирам да пиша за енерголечителите, като едни по-съвременни форми на магове, за да се върна към темата за магията. Но това, след малко.

Pages: [1]

Your ad here just for $1 per day!

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.