☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: Отговори  (Read 33696 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
 Бях похвалил подобрението в predpriemach.com, но пак незаслужен бан!

 Предвид подобрената модерация в predpriemach.com бях написал пост-похвала там, но, уви отново незаслужен бан в стила "Вълкът козината си мени, но нрава не!". Сега ще ви покажа точно за какво става дума, а вие преценете дали бе справедливо. Моят пост:

"Валдес, на първо място искам да кажа, че нямам нищо против теб (или поне не си спомням в момента нищо за теб по ника ти, понеже повечето никове не ги помня).
Второ, искам този път напълно да се съглася И ДА СЕ ЗАРАДВАМ, че администрацията сякаш е поела по Верния път за развитието на един форум с икономическа (а и уебмастърска!) насоченост !!! Ето и съображенията ми, а всеки да прецени колко са в десятката:

1) Идеята на този форум е твърде сериозна (както казах: ИКОНОМИКА/БИЗНЕС + УЕБМАСТЪРСКА ДЕЙНОСТ НА РАЗЛИЧНИ НИВА - от Оптимизация, през реклама до изработка на банери и пр.) Такъв форум не бива да е ПСУВАЛНИК, НАЦИСТКИ СБОР или нещо от този сорт, защото това ОТБЛЪСКВА сериозните бизнесмени, много потребители (а и потенциалните рекламодатели).

2) Ти, а и почти всички други, са тук НА ГОСТИ. А като ГОСТИ трябва да подкрепяме политиката на админите, особено, ако не нарушава законите! Пословично е станало, че "този форум се хоствал в Канада и е под Канадска юрисдикция", НО НАЛИ СЕ СЕЩАШ, ЧЕ КАНАДСКИТЕ ЗАКОНИ СЪЩО НЕ ТОЛЕРИРАТ HATE SPEECH (насаждането на омраза) и за такова нещо също се полага затвор от 2 до 14 години (за справка: en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech#Canada)?

Запознай се точно с КАНАДСКИЯ ЗАКОН по този въпрос:

laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-46/page-136.html
laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-46/page-137.html

(Линковете са от сайта на МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО в Канада.)

3) Не е задължително да си нежен с останалите, но поне е добре да не си груб. Т.е. една Златна среда между нежността и грубостта, наречена "ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ" би била идеална и за теб, и за тези с които общуваш. Така човек не си създава врагове, а и дори може да си създаде нови приятелства!

4) Повечето в този форум са много млади, но след 20-30 години ще разберат, че не пътят на омразата, псувните и дивотията е успешният път към правенето на пари. По-позитивните хора имат повече шансове да направят качествен бизнес. Мисля, че добри примери в това отношение са:
-Булблогера
-Амуна
-много други, които не са от този форум

5) За развитието на един такъв икономически форум с интернет насоченост ВЪОБЩЕ НЕ СА НУЖНИ простотии, расизми, шовинизми и псувни. Знаете много подобни форуми на английски език за оптимизация, афилиейт бизнес, хостинги и др., където контролът е много по-строг от този тук, но които имат също добра посещаемост.

Мислех това по-рано да го напиша, но в момента купувам нов апартамент и обзавеждане, та не оставаше много време. Още един път - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРАВИЛНАТА КРАЧКА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА В ПРЕДПРИЕМАЧ.КОМ!
"

  След това идва споменаваният често с агресивно-психопатно-нацистките си постове niks от predpriemach.com писал:

"    Хайде още една колежка от модерно предградие сбъднала американската мечта....макар и по време на сън

    Преди това къде вегетираше 10 години в сутерен (мазе) или таван за 200 лева месечен наем ?

    PS

    Купуването и обзавеждането на нов апартамент е сериозна пречка да се пише в даден форум......тъп съм мамо, тъп съм но това не е най лошото, най-лошото е и че ми личи

    Запоследно променено от niks : Вчера в 09:58 "

 
 Отговарям му съвсем конструктивно и по възможност в рамките на добрия тон така:

"Господинче, няколко възражения:
Полът ми е мъжки. Често се случва да бъркаш половете на хората в този форум, което е атестат за някаква нередност при теб.
Необоснованото предположение, че живея в Модерно предградие е невярно. Живея в сравнително модерен мегаполис (в чужбина; с размерите на средно голям френски, английски или американски град), намиращ се в тропическата част на света. Тук е известна и предпочитана туристическа дестинация за хора от цял свят, които се радват на вечното лято, небостъргачите, палмите, чистата окенска вода, безплатните плажове и стотиците завладяващи услуги, част от които ги има само в този край.
Когато някой купува НОВ апартамент, това не е равнозначно на ПЪРВИ апартамент. Новото може да е първо, но също и второ, трето и т.н. под ред. В конкретния случай моето семейство става собственик на 4-ти имот, който е в случая нов (Забелязваш ли НОВ, НО 4-ти ПО РЕД, а не НОВ и 1-ви ПО РЕД!!!! То малко мислене се иска дори за такива елементарни количествено-качествени умозаключения! Ето ти и още едно примерче, за да сме сигурни, че си го разбрал: ако имаш един компютър и си купиш НОВ, значи че това ти е ВТОРИЯТ КОМПЮТЪР, а не първия, нали така? Новото, само по себе си, не значи "ПЪРВО ПО РЕД". Новото може и да е 9-то или 10-то по ред...)
Купуването и обзавеждането на даден апартамент изисква период от ВРЕМЕ. Напълно е възможно някой, който: избира, купува, урежда документи, обзавежда дадено жилище да ограничи активността си не само в даден форум, а и в интернет, като цяло, особено ако има и редовна работа ИЗВЪН нета! Въпрос на приоритети и отговорности.
"Вегетирането", което си употребил, е доста смешен глагол за някой човек като мен, който си купува редовно кокосови орехи, ананаси, папаи, питаи, а и месо от акула, калмари, миди, заек, теле и т.н. Вероятно и 20 % от моето меню не може да си позволиш, включително и напитките, за които не знам да се доставят в България, която ти често наричаш с обидни имена. Отделен е въпросът и с доходите ти - тези, които представи в спора си с Amoun не ме впечатлиха особено и не мисля, че са достатъчни, за да постигнеш моя стандарт на живот. Така че не знам кой по-скоро е близко до вегетацията - ти или аз.
Все пак, поздравления за искреността и самопризнанието в края на поста ти, Никс! Човек се учи докато е жив. Нещата се променят. Не трябва да губим надежда, а да се опитваме да действаме съзидателно в нашите кратки животи. (Знаеш, че средният човешки живот е само около 68 години. Ако сега си на 30, значи почти половината ти живот е минал. И никой не ти гарантира, че ще имаш и другата половина. Все пак знаеш - човек умира много лесно: неочаквани катастрофи, изненадващи убийства, неподозирани болести, лекарски грешки... Даже по няколко човека на година умират от падащи метеорити, мълнии и пр. Смъртта дебне на всяка крачка (гледал ли си поне един от филмите "Final Destination"? Препоръчвам ти ги, аз съм ги гледал и петте с удоволствие!). Всеки един ден, един час, една минута може да са ни последните. Нека ги изживеем готино или поне нормално, а не със зверска злоба към себеподобните си!) Да си жив и здрав!
"

 На това нещо, вместо да се засрами, да се извини за грешките си и да се ПОУЧИ, изродът niks от predpriemach.com пише:


"    Алън е прав, само първото изречение е напълно достатъчно за всеки с релефна мозъчна кора за да разбере че това е или Гошо кръчмето или негов фен.

    Кръчма защо не дойдеш къде Задунаевския Славяно Мангалски Кенеф да те черпя един Български Арийски Банан, бас слагам че е по вкусен от блядистантските и китайските които поемаш изотзадзе......па и кокосови орехи имам

    Запоследно променено от niks : Вчера в 19:38 "

  За тази и за много други негови простотии - няма бан, но за мен - има! И понеже там има, а тук може да си правя каквото си искам, ще получи отговора си тук, на пук на субективната и нечестна модерация в predpriemach.com:

  1. Отдавна не съм собственик на сайта kry4ma.com, но явно твоята мозъчна кора не е от релефните, за да го разбере.
  2. "Кръчма" не съм аз, а е мозъкът ти тъпанарски!
  3. Не те знам в какъв кенеф живееш, но определено мястото е адекватно на лайно като теб!
  4. Нищо не поемам "изотзадзе", ти за пореден път проецираш собствения си опит върху другите. Що си мислиш, че ти като поемаш анално, всеки друг го прави?!
  5. Отново ПОЗДРАВИ ЗА ЧЕСТНОСТТА ТИ - знаеш кои "банани" са по-вкусни. Човек с опит в оралните преживявания!


 След известно време продължавам по темата:

Линк (неактивен, както е ставало дума и по-рано) към темата: predpriemach.com/showthread.php?t=27819
« Last Edit: October 29, 2011, 11:50:27 PM by MSL »
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Отговор до waldes от Predpriemach.com
« Reply #61 on: October 29, 2011, 11:55:55 PM »

Отговор до waldes от Predpriemach.com


 waldes от Predpriemach.com ми писал:

 "Абе я се гръмни бе,кой луд ще ти чете километричните постове.Предпочитам да си прочета седмичния хороскоп,пред това"

 Моят отговор гласи:

 Май не си ходил в университет, иначе ще си свикнал да четеш доста по-дълги неща от някакъв си пост в predpriemach.com! А вместо аз да се гърмя, по-добре да се гръмне тъпанарът в твое лице! Хороскопи предпочитал да чете! Хаха! Суеверен човечец с липса на елементарни научни навици!

A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Отговор до AlanFort от predpriemach.com
« Reply #62 on: October 30, 2011, 12:05:39 AM »

Отговор до AlanFort от predpriemach.com


 AlanFort от predpriemach.com писал:

"Духа на кръчмата пак започва да броди из предприемач, директно му давайте банана. "

 Отговорът ми до AlanFort от predpriemach.com гласи:

1) Още не си се научил да пишеш добре на български. Едно изречение си писал и не можеш да го напишеш БЕЗ правописна грешка. Да си чувал за подлог в изречението, за пълен член? Не трябва ли да е "Духът", вместо "Духа", бе неграмотник? И на оптимизатор се правиш?! Как оптимизираш думи и/или изречения, при положение, че не знаеш КАК СЕ ИЗПИСВАТ ПРАВИЛНО?

2) Кръчмата, ако визираш kry4ma.com е отдавна продадена, но то нали си малоумно и няма как да го разбереш и/или запомниш. А и безотговорното поведение изразено в клеветничество и омраза не са си ти присъщи!

3) Много ли ти е удобно да ми дават "банана"? Щото ревнуваш от способността ми да пиша по-добре, по-правилно и пр. от тебе, и даже нямаш смелостта/доблестта да се изправиш на директен диалог с мен по Скайп или тук, а?

predpriemach.com/showthread.php?t=27819&page=2


 (В споменатата тема има и още обиди, расизъм и психопатии, главно от страна на Niks от predpriemach.com, нека който иска да види и да прецени кой заслужава бан и кой нарушава законите на Канада и на България. Аз съм направил скрийншот на тези неща, в случай, че ги изманипулират по някакъв начин.)
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
   Niks от predpriemach.com пуснал специална тема по мой адрес озаглавена: "Гошо Кръчмето е БУКС Бизнесмен=помогнете му за самолетен билет ". В нея идиотски писания има и от страна на Blinky от predpriemach.com, който е администратор и собственик на този често провиняващ се морално и законово форум. Но нека първо започнем с отговорите до Niks от predpriemach.com. Той е писал така:

"Гошо Кръчмето е БУКС бизнесмен милионер с четири апартамента в тропически рай !!!Който иска да го спаси от китайската мизерията да му стане реферал

http://www.infinitybux.com/?ref=kry4ma

Бъдете добри самаряни и помогнете на дегенерата да събере центове за обратен полет че едва ли ще изкарат с китайката тази зима

PS

Ха, ха...имал четири апартамента, живееел в тропически рай и ядял редовно "кокосови орехи, ананаси, папаи, питаи, а и месо от акула, калмари, миди, заек, теле и т.н."

Кой от кого се учи само не знам кръчмата от каргото или обратното, обаче ми е мега забавно....селския хоремаг в който са израснали не прощава"

 Моят отговор е:

1. Това, че някой има апартамент/-и и пари не означава, че не може да си прави и по-малки бизнеси за забавление и развлечение. Аз например в момента пиша и 5 статии на английски само за 10 щатски долара. Но по-беден човек и с по-ограничено мислене не може да направи разликата между ТРУД ПО ПРИНУДА и ТРУД ЗА УДОВОЛСТВИЕ.

2. В Китай не е мизерия, както си мислиш. Нямаш опит от пътувания в Китай, вероятно. А при мен е мизерия само в халюцинаториката ти.

3. Дегенерат си ти, а не аз. Аз съм интернационалист, пацифист и човек с фабиански убеждения. А ти си крайно-десен, шовинистичен, нацистки изрод, който се държи психопатно и среща критика дори и от потребители на predpriemach.com.

4. Не съм заявявал, че търся билет за чужбина, в това число и за България. Имам семейство, собственост, работа в Китай. Предпочитам да живея в Китай, както и живея вече от 2004 година тук.

5. Живея в тропическата част на Китай, а ти, ако беше малко по-образован би трябвало да знаеш, че В ТРОПИЦИТЕ ЗИМИТЕ НА СА ТОЛКОВА ЛЮТИ!

6. Аз съм роден и израстнал основно в градове. А ти дори и на нивото на селски хоремаг не си, защото има десетки пъти по-умни хора от теб и в селата, и в градовете. А и по-нормални!
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Отговор до Caprice от predpriemach.com
« Reply #64 on: October 30, 2011, 01:40:33 AM »
Caprice от predpriemach.com пише по повод на Международния ни форум тук:

"    сео-лунатик-сео-нещо-си.ком май беше
    Демек неговият си личен, собствената звездна сцена, дневникът на душата му, полето за словоблудство с юзърите от вражеските форуми де са го баннали

    Надзърнете из хисторито на предните му никове, беше писан многократно

    Запоследно променено от Caprice : Днес в 16:24 "

 Моят отговор до този ник, който ми прилича на марионетка на някой от истинските юзъри в predpriemach.com:

1. Лоша памет имаш! Името на този международен форум развиван от мен и колеги на 4+ езика е seo-forum-seo-luntan.com. Няма никакъв "лунатик". "Лунтан" (на латиница: luntan, а на китайски език: 论坛) означава "ФОРУМ" на китайски и понеже форумът се списва и на китайски език, ОТ КИТАЙЦИ, в домейнът му е избрана и думата на китайски, както и думата на английски за "форум". Е, не всеки може да е вещ в езиците като Гесер Курултаев, все пак...

2. Форумът (seo-forum-seo-luntan.com) не е мой личен. По закон би трябвало да имам право на една голяма част от него, вероятно, но не съм се замислял по тоя въпрос, а и не ме интересува. Достатъчно ми е и това, което имам de facto (де факто).

3. Звездна сцена? Ами да, стига да си звезда. Аз мисля, че имам известна ЗВЕЗДНОСТ в полето на философията, психологията, поезията, а и в полето на оптимизацията (ОТМ, SEO). Който не вярва - да се престраши и да се пробва. Но все ми бягате по тъча, а?

4. Дневникът на душата ми? Ами що не? Хората се радват на уникално съдържание. А и по-добре да пиша тук, отколкото в predpriemach.com, нали? Така този форум печели доста уникално съдържание с професионални думи от сферата на философията, психологията и др. науки. Но то и малко мозък/далновидност/стратегическо мислене се иска, за да знаеш кой е по-полезен за един форум. При вас предпочитат расист и психопат като Niks, а не интернационалист и учен-философ като мен.

5. Словоблудство? ОПРЕДЕЛЕНО, НО ПРИ ТЕБ, Caprice от predpriemach.com, а не при мен. Не проецирай собствените си лоши качества върху човек с магистърска степен по философия, преподавател, поет и т.н. като мен.

6. А относно това: "с юзърите от вражеските форуми де са го баннали" -  ;D чак пък "вражески" не бих казал, но е много добре така, нали? Някои си мислят, че са ВСЕМОГЪЩИ и като ме баннат, истината няма да излезне наяве, но ето, че излиза. Ако някой, например се интересува от "predpriemach.com" и напише това в Гугъл, то тази тема също ще се появи и хората ще знаят какво става (без значение колко банвате, колко триете и пр. Аз хем отговарям, хем и пазя скрийн-шотове!). Не можете да ми запушите устата.A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Отговор до Niks от Predpriemach.com по същата тема
« Reply #65 on: October 30, 2011, 01:47:31 AM »
Niks от Predpriemach.com писал:

"
Code: [Select]
[URL]http://www.seo-forum-seo-luntan.com/other-languages/otoo/45/[/URL]
Извинявам се за линка но няма нормален човек който да отиде в този форум за друго освен за да се гаври с кръчмата "

  Моят отговор е:


В този форум идват, както виждаш и сам, хора от много страни. Доста е популярен в Китай и Индия, а и в САЩ, според това, което съм виждал в alexa.com.
А и не съм съгласен, че ненормален човек като теб може да определя кой е нормален. Не призовавай към гаврене с мен и с този водещ международен оптимизаторски и не-оптимизаторски форум!!!!
А ТИ, АКО ИСКАШ ДА СЕ ГАВРИШ  -  ЗАПОВЯДАЙ! АМА СИ СТРАХЛИВЕЦ, КОЙТО САМО ЧЕТЕ, НО НЕ СМЕЕ ДА ДОЙДЕ ДА ПОГОВОРИ! АНОНИМНА ГАДИНА РАСИСТКА!
(в същата тема: predpriemach.com/showthread.php?t=28039&p=255933#post255933, а и не само в нея доста хора са те описали що за расистки боклук си ти, Niks от predpriemach.com).
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Blinky (Банко Стоянов) /Blinky от predpriemach.com/ обижда отново, но ще си получи заслужения отговор!
 Какво е писал този човек, който вече е бил обект на моята заслужена критика:

"Това момче не е добре с главата, явно наистина проблема е по-сериозне отколкото си мислех аз. И не казваме, че е луд или тъп, а че е специален.

Не мога да повярвам, че такива кретени щаваш из чуждестрания нет. И без това не сме много голям нация, че и тоя е тръгнал да ни цака името на Българите. Шибан неудачник. "

 МОЯТ ОТГОВОР:

Ти не си добре с главата, младежо! ЕТО ЗАЩО:

1. Продължаваш да търпиш расистки, шовинистични и пр. постове в своя форум, главно генерирани от лицето подписващо се с Niks в predpriemach.com

2. Каква е тая дума "щаваш"? Прави са тези, които пишат, че май няма твой пост без правописна грешка, неграмотнико долен!

3. На кой викаш "кретен", бе, неграмотна гад, търпяща и толерираща ТОЛКОВА ДЪЛГО постове като тези на споменатия Niks? Ти си КРЕТЕНА В СЛУЧАЯ! ТИ! И НЕ МИ СЕ КРИЙ ТАМ, КЪДЕТО ПОСТОЯННО МЕ БАНВАТЕ, А СЕ ПРЕСТРАШИ И ЕЛА ТУК ИЛИ МЕ НАМЕРИ НА СКАЙПА ДА МИ КАЖЕШ КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМЪТ?!

4. Ами да. В чуждестранния нет съм, защото знам по-добре езиците от теб! А ти собствения си БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЕ УМЕЕШ ДА ПИШЕШ, А СИ ТРЪГНАЛ ДА МИ СЕ ПРАВИШ НА НАЦИОНАЛИСТ И ДА ПИШЕШ "Българи" с главна буква, без да е в началото на изречението! Шмиргел тъп!

5. Къде цакам името на България сега?! Аз да не съм като тебе и като свободно-шаващия расисто-шовинист-психар Niks в твоя форум?!
 Намери в България поне още 2-ма като мен с умения в толкова много области, накарай ги да пишат във форума ти, а после може и да преосмислиш кой е ОБРАЗЕЦ ЗА ПОДРАЖАНИЕ И КОЙ "ЦАКА" !

6. Шибан неудачник? Аз или ти? ТИ, МОЕТО МОМЧЕ! ЗАЩОТО НЕ СИ МИ НИТО НА ГОДИНИТЕ, НИТО НА ОПИТА, НИТО НА УСПЕХИТЕ В ЖИВОТА. И си много смел зад монитора, ама не идваш на скайпа или тука да ми обясниш колко съм неудачник, че да ти покажа РЕАЛНО ТИ КАКЪВ СИ (не, че не се вижда и без това!)
« Last Edit: October 30, 2011, 02:04:21 AM by MSL »
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Най-голямата простотия!
« Reply #67 on: October 30, 2011, 02:21:03 AM »
"Тези караници са най-голямата простотия, на която съм ставал свидетел след края на последния Биг Брадър." - пише Test от predpriemach.com. Определено има върху какво да се замисли Blinky от predpriemach.com. С толкова простащина, толериране на расизми, шовинизми, омраза НЕ СЕ ПРАВИ ПРЕДПРИЕМАЧ-ЕСКИ ФОРУМ!
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Отговор до ktomov от predpriemach.com
« Reply #68 on: October 31, 2011, 01:15:21 AM »
Отговор до ktomov от predpriemach.com

 Първо цитат от поредния наниз простотии от ktomov, който явно пише в пияно състояние (не, че има голяма разлика между трезвеното и пияното му състояние, де):
 
Quote
    Кво се дракате между вас си бе, прочетете наш кръчмар какъв монолог си води тука
    http://www.seo-forum-seo-luntan.com/other-languages/otoo/60/
    За вас не знам, но мен ме заболя стомаха от смях :Д

    П.П. В точка 3 на мнението му към Банко, не знам защо пред главата ми мина облика на професор Вучков
    И понеже явно кръчмата чете тук - не е проблема на Банко, разбери - ние всички не те търпим, не само той.


    Жалко, че няма различен шрифт в кофата, иначе ей това щях да го плясна с възможно най-големия:
    [цитат на кръчмата]
    И си много смел зад монитора, ама не идваш на скайпа или тука да ми обясниш колко съм неудачник
    [/край на цитата на кръчмата]
    И се задавих с бира, а как мразя ..

    Запоследно променено от ktomov : Днес в 04:02
от predpriemach.com/showthread.php?t=28039&page=2&p=256108#post256108

 И моят отговор, който най-вероятно недораслото и пияно човече няма да може да проумее правилно, но, нали все пак, трябва да си спазя моралния дълг да отговоря, а и да допринасям с нещо за този форум:

1. Човече Красен Томов (или "ktomov" от predpriemach.com), смятам, че доста от нещата, които се казват против Niks от predpriemach.com в темата му пусната срещу мен, но обърнала се, реално, срещу него, СА КАЗАНИ НА МЯСТО И ОПИТЪТ ТИ ДА НАСОЧВАШ РАЗГОВОРА КЪМ МЕН Е ЖАЛЪК (а и както виждаш - неуспял). Знам, че си комплексиран от мен, но това не е мой проблем - още по-лошо: колкото повече опитваш да ми се противопоставяш, толкова повече ще те затапвам, защото едно, че съм доста по-учил от теб, второ, че съм в ПРАВОТО СИ (всеки знае, че ти първи почна да ме обиждаш и да се заяждаш с мен, а сега наглееш, че вместо да осъзнаеш вината си, продължаваш с пияните си смешни нападки).

2. Не съм "ваш". Аз можех да бъда ваш и да допринеса много за "вашия" форум: по 100 уникални поста на ден с терминология, която се търси в нета (за справка - ГУГЪЛ ТРЕНДС - http://www.google.com/trends) в областта на психология, социология, философия, история и др., отваряне на раздели на няколко чужди езика, споделяне на интересни линкове и всичко останало, което виждаш като развитие в този успешен форум, както и в бившия ми - kry4ma.com. Обаче глупостта и простащината; неповиканата агресивност и недалновидността не позволиха това (а аз направих немалко опити да ви подам ръка, макар и да не съм виновен; да си сътрудничим или поне да не си пречим, вместо да ме нападате, но резултат няма от страна на теб, администраторското тяло и още 1-2 хейтъра (на български: "ЗЛОБАРИ")).

3. "Кръчмар" също не съм. В момента изкарвам по над 1000 лева месечно от следните дейности:

-преподаване на чужди езици онлайн
-преподаване на чужд език в учебно заведение
-преводи на лингвистични материали (английски, китайски, руски и български езици)
-спорадично писане на статии на споменатите езици
-писане онлайн (напр. в този международен омнилогичен форум)

  Разни дейности за забавление (поради доста свободно време) като кликване на рекламки (PTC) не влизат в сметката, както си е помислил неправилно изместеният мозък Niks от predpriemach.com. Но да не се отделяме от основното - то е, че нито една от тези дейности не е свързана с някаква кръчмарска дейност. Такава, аз лично, не съм и виждал в Китайската Народна Република (където живея от над 7 години вече), защото тук бизнесът в тази и подобните й ниши е основно в следното: караоке-клубове (KTV), ресторанти, чайни, улични импровизирани ресторанти на открито (бирария + барбекю /BBQ/), закусвални, сладкарници, барове, дискотеки, пицарии, сокаджийници (на китайски: "水吧"), суши-заведения, заведения за бързо хранене...
 Отделно и това - уникалната и първа по рода си Първа виртуална българска кръчма ( цялостен форум) - kry4ma.com - беше основан и до голяма степен - развит, от мен, но отдавна вече не е моя собственост, което, по всяка вероятност, и да не може да ти го асимилира недоразвитата ЦНС, потънала в алкохол, но е факт.

 4. Стомаха те заболял от смях. Ами добре е човек да се смее, обаче то твоят смях не е на място. Дано да не те е заболял стомаха от някой рак, че нали знаеш - при третата фаза на този рак почват болките; при първите 2 фази на рака на стомаха симптомите са по-незабележими за някои хора. Ако много вземе да те боли - бягай на преглед, че да може да сме сигурни, че си жив и здрав, и че има кой да трови интернета с простотии (за някои те са хранителна среда, в която им избуява нечовешката природа). Иначе сериозно ти казвам: http://www.medicinenet.com/stomach_cancer/page2.htm#risks чети за рисковите фактори и си прави сметката.

 5. Минал ти е през главата образа на проф. Вучков, САМО защото не си достатъчно образован. Аз (а и ти) едва ли очакваме да ти мине като асоциация някой образ на други учени и/или философи като:

-Хегел
-Енгелс
-Камю
-Хайдегер
-Спиноза
-Бердяев
-Хераклит
-Бейкъновците
-Мо-дзъ
-...какво да изброявам, ти сигурно нищо не си прочел от тях, а нищо чудно и да ти минават в полезрението за първи път.

 На някои малки деца като им покажеш снимка на акула и те казват, че не знаят какво е това или, че е нещо друго, напр. КРОКОДИЛ  :) ... Та и ти, Красенчо, си като тях - бедни познания, бедни асоциации. В едно изказване, което съдържа няколко степени на смисъл и, което може да се асоциира с доста неща, ти си го асоциирал с проф. Вучков, защото не четеш книжки, а гледаш само телевизия. А то само с телевизия не се създава качествено мислене и ти си ВЕЛИКОЛЕПЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА.


6. Ами да, понякога чета в predpriemach.com и понеже НЕ СЪМ ЗЛОБАР (хейтър) като теб и още няколко ненормалника, обективно съм казвал и казвам пак, че съм намерил:

6.1. Няколко добри приятели (които, ако аз не прочета, то те биха ме осведомили за ставащото там)

6.2. Полезна информация

  В същото време, именно в качеството си на обективен човек, не мога да търпя ширещия се расизъм, шовинизъм и др. забранени от законите на Канада и България неща, бълвани напоследък основно от лицето Niks от predpriemach.com, който, по някаква психарска логика, се явява образец за българин в съзнанието на онзи, на който редовно се подмазваш и тичаш да му правиш добро впечатление при всяка възможност, все едно, че ти е любовник. Малко достойнство не ти ли е останало?

  Между другото - виждам, че и ти четеш тук и добре правиш, защото, лека-полека, нещо може да ти влезне в главата. Едва ли всеки ден имаш възможността да говориш с учени и то ФИЛОСОФИ.

7. Банко не ме търпял, ама и ВСИЧКИ? :D ;) Ти, малко човече, защо си мислиш, че знаеш за ВСИЧКИ от този форум? Като всезнайко ли се изживяваш? Аз ти казвам (и понеже поне това със сигурност знаеш, че не лъжа и съм откровен, едва ли се съмняваш), че се познавам с доста народ от там (predpriemach.com) и, че на доста хора съм приятен. И ЗАЩО НЕ? Я виж:

-не обиждам първи
-подхождам градивно
-предпочитам да си помагаме или поне да не си пречим, отколкото да враждуваме
-имам добро образование и давам често добри съвети
-имам способности в областта на литературата, езиците, бойните изкуства, философията и др., и за доста хора те са полезни.
 Така че, разбери, не е проблемът в мен. А ти, ако спреш да злобееш и да се комплексираш, може доста неща да получиш от мен, но си губиш шанса, загърбвайки едно потенциално приятелство. С какво ти е по-приятен някой злобар, който приказва срещу редица етности (все едно, че хората са виновни, че са се родили такива), отколкото аз, който гледам да съм в добри отношения с всички и, който не деля хората по раса, народност, религия, националност...?

8. ИСТИНА Е, че много от вас не се държат по мъжки и нямат смелостта, доблестта и отговорността да НЕ СЕ КРИЯТ само в predpriemach.com, а да се появяват и тук и/или на Скайп (Skype). Защото да банваш някой и да създаваш изкуствено впечатление, че си му затворил устата е подло (особено, когато този човек винаги е отнасял първи обидите и несправедливото отношение при вас). Ти също си мишок/страхливец - четеш тук, но само там имаш смелостта, сгушен като плъхче сред останалите останалите, да кажеш нещо за мен - защо не ме намериш на скайпа? Защо не дойдеш да напишеш нещо тук? Толкова ли е страшно? Ами, ако трябваше да се срещнем? НАСАМЕ?

   В заключение ще ти дам пример с един човек, КОЙТО НЕ БЕШЕ СТРАХЛИВЕЦ - запазвам името му и мястото на събитията в тайна, макар че, който ми е следил развитието в живота ще се сети за кой бабаит става дума (просто за разлика от тебе, Красенчо, имам повече чувство за отговорност и проявявам уважение към тези, които не е сигурно дали някога ще прочетат това, за да имат възможността да се изкажат свободно!) - с този човек (следиш ли ми мисълта?) имахме голямо разминаваме в това дали да получи достъп до контрол и данни на нещо, което беше моя собственост. Той, в един момент, подивя и взе да ми казва как ще дойдел да ме бие (поканих го да опита, ако иска) и разни други "интересни" моменти имахме. Като цяло МНОГО МЕ РАЗОЧАРОВА И ВЕЧЕ НЕ КОМУНИКИРАМЕ, но и до днес му се възхищавам за едно - че не го беше страх да си каже мнението на място КЪДЕТО НЯМАМ БАНОВЕ; че веднага се появи на Скайпа да се разправяме (даже в един период и на приятел се пишеше) и като цяло не беше страхлив путьо. А ти, Красенчо, с това поведение - да ми бягаш по тъч-линията толкова време - не можеш да ме възхитиш и будиш само презрението ми. (а и сигурно не само моето, а на всички, които мразят страхливите, подмолни, говорещи зад гърба на хората, комплексирани индивидчета).

   И последно, което трябва да разбереш: винаги ТИ или някой друг като (Niks от predpriemach.com) сте започвали с агресия срещу мен. Аз съм се появявал все културно и с протегната ръка. Самият ми ник тук - МСЛ (MSL) означава за мен "МИР, СПОРТ, ЛЮБОВ". Не съм лош човек, опитай се и ти да си по-добър. Не е никак трудно за всеки (ако човекът не е психопат или психично-болен). Ако не се закачаш с мен, предполагам, че бихме могли да постигнем много повече и двамата, отколкото, ако постоянно хрърляш лошотия по мой адрес.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter

AlanFort от predpriemach.com наистина може и да е шизофреник


  Гледам днес AlanFort от predpriemach.com в споменатата по-горе тема писал:

"    Но какъв е смисъла да му репликирам

    Запоследно променено от AlanFort : 30-10-11 в 21:39 Причина: не ми се занимава с шибани шизофреници. " (predpriemach.com/showthread.php?t=28039&page=2&p=256108#post256108)

 Аз, обаче си мисля, че AlanFort от predpriemach.com е шизофреника (а, че е шибан - това е без съмнение). Може да приведем и някои доказателства, защото като човек от смейство на поколения психиатри, който отделно е посещавал курсове по психиатрия, а и е изчел доста книги от библиотеката на дядо си и родителите си, съм понаучил доста неща за психопатологията и, конкретно за шизофренията - психична болест, която вероятно е засегнала и въпросният човек - AlanFort от predpriemach.com:

 1) Преди твърдеше, че потребителка в kry4ma.com е някакво момиче, което той познавал. Доказахме, че не е. Зрителна халюцинация е имал, сигурно! А това е симптом на шизофренията.

 2) Преди твърдеше, че всички потребители в споменатия сайт са мои фалшиви акаунти, струваше му се, че толкова много различно и уникално съдържание може да е дело само на един човек. Налудност е било това, сигурно! А налудностите са доста определящи при поставянето на диагнозата "шизофрения".
 
 3) Редовно показва, че за него няма някакви морални норми - да "хейтва", т.е. да се държи като злобар, да обижда непознати и познати, да избухва по повод и без повод, да заплашва с насилие и пр. за него е съвсем в реда на нещата. Една такава морална лудост, както са я наричали в по-старите психиатрични школи, на латински: mania sine delirio е също свойствена за някои шизофренични развития на личността.

 4) Той се прави и на голям оптимизатор, но бяга най-позорно от различни SEO/ОТМ - предизвикателства. Това пък е амбитендентност - също симптоматично за шизофренията.

 5) Доколкото подразбрахме вече е пълнолетен, но често показва неграмотност, пишейки на родния си, български език, което от своя страна, може и да е симптом за развитието на друга шизофренна феноменология от типа на т.нар. "словесна салата".

 6) Като прибавим и други негови изяви - напр. това, че беше решил да се прави на приятел, а после започна зад гърба ми да се подиграва с мен и с бременността на жената, няма да има нищо изненадващо, ако се окаже, че горкият младеж има и някакви императивни халюцинации и не може да контролира сам поведението си.

 
  В същото време при мен няма такива проблеми:

-не нападам хората безпричинно
-не се гордея с това да съм "хейтър", т.е. злобар (а и не ми е това целта)
-не обвинявам без да имам доказателства, т.е. не клеветя
-не предавам хората, с които другарувам по скайп или в реала, пишейки гнусотии по техен адрес
-пиша правилно
-имам критично отношение към нещата и не се надценявам
-не се държа амбивалентно


  Макар и това да не са пълни списъци, смятам че са достатъчни всеки да си извади заключението (даже и да не е много навътре с психопатология и психиатрия) кой повече бие на шизофреник и кой е наистина шибан!

  Поздрави на всички четящи ! И бъдете добри, позитивни и градивни а не злобари, мошеници и психари ! 8)

A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Темата на Niks се обърна срещу него
« Reply #70 on: November 01, 2011, 09:15:23 PM »
 Ако сте чели последното развитие на темата на Niks от predpriemach.com по която вземам отношение в последните няколко поста тук, направо се обърна срещу него, защото все повече хора го разбират колко е ненормален (в противовес на Blinky от predpriemach.com, който си го държи и предпочита да напада човек като мен, а не да вземе адекватните мерки спрямо този шовинист, расист и ненормален човек - Niks от predpriemach.com). Вижте какво казва AMOUN от predpriemach.com (човек, за който имам що-годе някакви наблюдения и го намирам за доста по-успешен и по-позитивен от доста други цитирани в тази тема -predpriemach.com/showthread.php?t=28039&page=2):

"никс е един от тези баннатите в няколко десетки сайта и форума.
може да го намерите лесно в нета... копирайте някоя от изцепките му тук и я пуснете в гогле.


и

"и отдолу пляснал бутона за дарения пхааххахахахаха"

  Ако това е вярно, валидни са следните изводи:

1. Администрацията в predpriemach.com не е на нивото на останалите НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ САЙТА/ФОРУМА, които са взели адекватните мерки спрямо шовинизма, расизма и общата лудост на Niks.

2. Той (Niks) наистина е толкова зле, за колкото се представя и в predpriemach.com.

3. Подиграва се на другите, че нямали неговите пари, а ПРОСИ ПАРИ с бутончета за дарения!  ;D


   
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Бедността не е порок
« Reply #71 on: November 01, 2011, 09:25:14 PM »
  Реших да добавя и това, ако някой е останал с погрешни впечатления относно някои неща р релацията бедност-богатство:
 Харесвам една максима: "Бедността не е порок." От тази гледна точка, искам да подчертая, че навлизайки в полемики за имотно състояние/богатсвто съм го правил с цел да подчертая дадени факти като онзи, че човек може да се занимава с кликване-на-рекламки бизнеса или пък да предава амбалаж за вторични суровини по съвсем други причини/мотиви (развлечение, навик, убеждение че помага на икономиката на държавата и пр.), а не от бедност. Бедността не е порок. Човек може да е достоен за уважение, независимо дали е беден или е богат. Също така богатството не е и гаранция за повече ум или нещо такова.
 Ето защо подигравките на тема кой колко е беден са висша форма на простащина.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Пак халюцинации от психото Niks от predpriemach.com
« Reply #72 on: November 11, 2011, 12:15:41 PM »
Пак халюцинации от психото Niks от predpriemach.com

  Влизам днес да проверя има ли нови простотии в predpriemach.com и се оказва, че има. Niks от predpriemach.com писал обширен расистки пост (predpriemach.com/showthread.php?t=28317), в който аз ще се спра само на това, което ме засяга. Та значи ненорманикът, психото и пр. писал:
"Настъпват тежки времена за Кръчмата, Бичето(или по скоро Мишлето което редовно ми репортва постовете и сере в профила ми)..както и останалите знайни и незнайни пачаври (доносници)".
Моят отговор гласи:

 1) Пачавра, както отдавна сме изяснили е не Гесер Курултаев, а НАЙ-ВЕЧЕ Niks от predpriemach.com, както и тези, които толкова време го държат там и не му прилагат банове, но в същото време раздават бановете на много по-нормални и НЕ-расистки, НЕ-шовинистични хора.

 2) Дали настъпват тежки, леки или времена със средна тежест никой не може да предвиди с точност, още по-малко хора с психични отклонения и антисоциални прояви като простака Niks от predpriemach.com.

 3) Не донасянето е лошо, А ОБРАТНОТО - недоносителството. Нека неграмотникът Niks от predpriemach.com да се образова по въпроса тук: http://www.legaltheory-forums.org/phpBB3/viewtopic.php?f=165&t=1160

  Ето и това, от заглавието на просташко-обидно-клеветническо-раситката му тема: "Кръчмата отново на магистралата" (цялото гнусно заглавие е "Режат заплатите на доносниците от СерГей Бардака ДанС-Кръчмата отново на магистралата ").

 Моят отговор по това гласи:


  Не съм свързан с ДАНС и не получавам заплата от там. А това, че ти, говедо расистко, имаш халюцинации и/или клеветиш си е твой проблем! И не аз стоя по магистралите, а вероятно ти, та проецираш това си поведение върху други като мен.
 Дано да те хванат поне няколко мъчителни болести теб и тези, които ти позволяват да пишеш мръсотиите си в predpriemach.com толкова дълго време!
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Отговор до biaaro от predpriemach.com
« Reply #73 on: January 03, 2012, 06:00:44 AM »
biaaro от predpriemach.com писал, че поканил някакъв човек да ходи във форума predpriemach.com, ама (цитирам) "Само се притеснявам да не е като кръчмаря, защото го има и този вариант... ще видим... "predpriemach.com/showthread.php?t=29512&page=2
 
  В случай, че става дума за мен, мисля че е много тъпо да се притеснява дали някой човек не е като мен, защото, както е известно, аз съм със следните положителни характеристики:
-магистър по философия, завършил СУ
-полиглот (4 езика на добро ниво - български, китайски, английски и руски + няколко допълнителни, с които не се занимавам активно - корейски, татарски, арабски, македонски)
-преподавател и преводач (английски, китайски, руски, български езици)
-живеещ в чужбина (КНР), а също пътувал и в други държави и региони в Европа, Африка и Азия
-човек с няколко разнообразни хобита в областта на спорта и науките

  Нещо лошо да има до тук у мен?

 Ако случайно, според ценностната система на biaaro от predpriemach.com, е лошо това, че не обичам да ме обиждат безпричинно и отговарям на непредизвиканите нападки, то значи повредата е при него, и е с аксиологичен (конкретно - етичен,морален) и (напълно възможно) здравословен характер.
 В случай, че под "кръчмаря" наистина е имал предвид мен и реши, че не му пречи, приканвам biaaro от predpriemach.com да се появи и тук (или на Скайп), за да обсъдим нещата, а не само да пише зад гърба ми.
 Поздрави: Гесер Курултаев
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

 • Философ | Philosopher | 哲学家
 • SEO Mod
 • SEO hero member
 • *****
 • Posts: 14183
 • SEO-karma: +567/-0
 • Gender: Male
 • Peace, sport, love.
  • View Profile
  • Free word counter
Отговор до AlanFort от Predpriemach.com
« Reply #74 on: April 22, 2012, 03:12:23 AM »
  След относително дълго мълчание психотичната личност AlanFort отpredpriemach.com пуснал тема в същия predpriemach.com - http://   www.     predpriemach.com/showthread.php?t=32544 , където за сетен път показва фиксацията си спрямо мен (по-просто казано: държи му влага; не може да забрави как съм го оборвал спрямо предишните му нападки, клевети, лъжи, грубости). Търсил из нета и попаднал на една от моите теми тук (в английската секция на този водещ, международен форум за оптимизация и омнилогия), та чак я и линкнал с твърдението, че сам си пиша всичко (спомняте си преди шизофренните му твърдения, че всичко писано в бившия ми сайт - kry4ma.com също е писано само от мен).
 С цялата си наглост този луд човек пита къде се бил изгубил т.нар. "Гошо Кръчмето" и не го ли били вкарали в лудницата.
 Кратък отговор:

 Ти, AlanFort от predpriemach.com си за лудницата, защото:

а) имаш редовна неповикана агресия към различни хора

б) показваш несъмнени параноични (шизофренични) симптоми

в) хаквал си сайтове

г) противоречиш си (амбитендентност) /за справка темата за купоните с намалението, където Fozzy от predpriemach.com доста добре те разкритикува.

  Извод - съжалението е, че ти не си на лечение в психиатрично заведение, а не аз. Аз си пиша тихо и кротко тук, превеждам си, спортувам си, преподавам си, грижа се за семейството си и не сторвам на никого лошо.

П.С.

 По отношение на втория ти отговор в същата тема - да, смятам, че съм доста по-градивен за дадена форумна общност, защото пиша доста повече от теб, имам доста по-градивно и позитивно отношение към нещата, а и в редица сфери на живота и науката съм по-напред от теб. А ти...ти дори правописа си още не успяваш да си оправиш!
« Last Edit: April 22, 2012, 03:14:31 AM by MSL »
A fan of science, philosophy and so on. :)

Tags: otgovori 
 

Your ad here just for $1 per day!

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.