☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

Your ads here ($2/day)!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MSL

691
 Не съм гледал скоро, защото карам 2 курса в момента - педагогически (TEFL) и хотелски мениджмънт, и нямам време да гледам из Фейсбук кой какво е казал - за по-спешни случаи - имам мейл; да пишат там или пък да се регистрират да пишат в този форум. Та, всеки/всяка който/която ти се намесва в работите (особено семейните отношения) със сигурност си има своите мотиви, а дали вече, е да не изпусне някое черпене и/или да се подмаже и/или просто да се изкаже по темата - той/тя  си знае най-добре (доколкото е в състояние да си осъзнава мотивите, защото има хора, които даже и това не могат да правят - да рефлектират върху мотивацията си).
 В този смисъл - може и това да е, но не е задължително. Мен лично не ме интересува кой по какви мотиви ми говори такива неща, мен ме интересуват по-обективни неща като ИСТИНАТА и АДЕКВАТНОСТТА НА ПОВЕДЕНИЕТО.

692
Drinks / Oolong tea with peach flavor
« on: January 24, 2019, 02:18:39 AM »

Peach flavored oolong tea


  A bottle of Taiwanese peach flavored oolong tea: .

693
Drinks / A bottle of "BOOZT"
« on: January 24, 2019, 01:59:21 AM »

BOOZT

A bottle of BOOZT (500mL): -- a photo: .

694
Drinks / "War Horse" drink
« on: January 24, 2019, 01:38:51 AM »

A can of "War Horse"


  -- a can of "War Horse" drink. 8) :)

695
Other topics / A multi-colored pen (multi-colored pens in one)
« on: January 24, 2019, 01:19:39 AM »

Multi-colored pens in one


 A multi-colored pen (multi-colored pens in one): two photos of the same pen --
. Black, blue, red, purple, green and orange colors. :)

696
 237. Вече започвам да се съмнявам, че хубавото Лили е "част от играта", защото такава манипулация отговаря на нивото само на някой много заинтересован и/или много убеден и/или с много голяма изгода от поддържането САМО НА ЕДНА ОТ ВЪЗМОЖНИТЕ версии. /Просто логически изходено./ Ето и конкретно за какво говоря:
Лили каза: " МНОГО ПОВЕЧЕ СЕРОПОЗИТИВНИ МАЙКИ РАЖДАТ СЕРОПОЗИТИВНИ ДЕЦА, КОИТО ВПОСЛЕДСТВИЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ." и в същото време аз чета, че от 10 000 зазразени майки само 2500 деца са също с ХИВ. Това значи 25%, а "25%" е "1/4", т. е. всяко четвърто. А "всеки четвърти" не е "повечето".
 Интересно е да се отбележи и друго от тази статистика:

На 10 000 случая: 9000 се заразяват от кръв. 2500 от майка си. 67 от наркомания И САМО 15 от НОРМАЛЕН СЕКС (При аналния, незнайно защо, рискът е 56,5). /Всъщност "незнайно защо" е риторично. Аналният секс си е известен с това, че е много по-опасен от вагиналния, оралния и мануалния./
Цялата таблица : http://en.wikipedia.org/wiki/HIV (В момемента не я намирам; явно е премахната.) И после пишат, че СПИНЪТ Е "ПРЕДИМНО ЗАБОЛЯВАНЕ ПРЕДАВАНО ПО ПОЛОВ ПЪТ"...

  По останалите случаи няма да коментирам, то само този е достатъчен, а и дава отговор на въпроса що за вирус е този, дето се предава от 10 000 случая само на 15. При други венерически болести рискът е над 50 %, т.е. над 5000 човека ще заболеят.

 238. Ами така е, това е "качеството" на евидънсите /във връзка с употребеното, на английски, evidence/ по принцип. Да се наслдим на един от тях:
"Before HIV infection became widespread in the human population, AIDS-like syndromes occurred extremely rarely, and almost exclusively in individuals with known causes of immune suppression, such as chemotherapy and underlying cancers of certain types. "
1. Не е вярно, че преди не е имало често случаи на СПИН-лайк /т. е. "подобни на СПИН", "наподобяващи СПИНа"/ синдроми често. Имало е, но не се вдигаше толкова шум покрай тях. Доктор-хирург от Велинград на времето ни каза - "Аз и преди съм отварял толкова хора с имунна недостатъчност. Това не е от вирус." , отделно допълни, че повечето са били хомосексуалисти, а всички спин-дисиденти приемат, че аналния секс, поради нечистотиите, докарва често до лоши реакции. Много ясно, че като попаднат фекалии в кръвта или наркотици (при наркоманите) ще има положителни резултати на какви ли не тестове. /По общо и по-грубо казано./
2. Не е вярно, че само от химиотерапия и от рак се получава СПИН-лайк синдром. Хемофилия? Туберлулоза? Недохранване?... Един бюлюк състояния си има, когато имунната система дава отбой. Даже едно системно недоспиване може да ти докара СПИН-лайк синдром.

 239. Хераклит, точно на Дзержински не съм последовател. Аз съм на Ленин и на Мао Дзедун, само дето не избивам системно врабчета, понеже имам повече съвременни екологични познания. Обаче, виж, на комарите бих им видял сметката, не смятам, че без тях ще настъпи екологична катастрофа.
 За Лилито, ами тя се връзва на дребни трикове от рода на този, който ми е привела за доказателство:
"Before HIV infection became widespread in the human population, AIDS-like syndromes occurred extremely rarely, and almost exclusively in individuals with known causes of immune suppression, such as chemotherapy and underlying cancers of certain types. " Тоест, че преди ХИВ да се разпространи сред хората (а не си дава сметка, че може винаги да го е имало, най-малкото, че в момента ХИВ не се държи като никаква епидемия, по-малко от 0,5 % са заразените по целия свят и то 2/3 от тях са къде? В Под-Сахарска Африка, където може да те пипнат какви ли не вируси. Отделно останалата 1/3 са на около 90 % наркомани, хомосексуалисти, хемофилици и пр. "болни" от ХИВ... Т.е. работата си личи от самолет, че не е това, за което й приписват, но, ние "вярваме" на базата на почти нищо.)"Ех-х. Къде остана приказният свят на иносказанията? Пролетта само на мен ли ми влияе? Само аз ли съм опиянен от случващото се за пореден път, което е винаги ново?"
   Ами аз от няколко години живея в тропика. И тука няма пролет-лято-есен-зима... Общо взето прилича на един и същи сезон, само дето по някое време става "страшен студ": 15 градуса, които след като си бил на 40 ти се струват ЛЕД. :) /Пример само. Самите температури не стигат тук чак до 40. Имам предвид, че ако някой от север се премести и от лятото е свикнал на 40, като му падне на 15 (и по-ниско) градуса, а и няма парно, ще почувства, че е много студено/, отделно понякога вали повече..., а като става дума за "романтика" много са романтични тайфуните. Като има тайфун, задължително тайфунясваш и , ако не те пребие паднал кокосов орех или направо повалена млада палма, то тогава се радваш, че поне не си в САЩ, където има и торнадо, пред което тайфунът е просто "Повеял ми лек ветрец, разрошил ми буйна грива, а аз летя-летя на воля..." /По време на тайфуните най-безопасно е да не се излиза навън!/

"Далай, приятелю, ти беше поет, нали? Ако можех да пиша стихотворения като теб - нямаше да се изразявам толкова иносказателно.
Зная, че ще ми отговорите кратко и стегнато като в обява от вестник, но... какво да се прави. Аз ще продължа с философските си видения."
   Ами добре, де, нека опитаме с поезия за Лили: /за да не дублирам съдържание - давам линка към въпросното стихотворение, което вече го има в темата за поезията на Гесер Курултаев. Ето го:/ http://www.seo-forum-seo-luntan.com/other-languages/oe-ot-ee-ktae/msg40001/#msg40001.

 
  Ей-сега го съчиних, харесва ли ви? :):):):):) Има Александър Андоновистко влияние, особено в последния куплет. :)
 
  Довечера ще обърна внимание и на математическите ти разсъждения, че сега се налагат да се вършат някакви животински досади като:
- хранене, поене
- спане...
и някои чисто-човешки досади като:
- ходене на работа...
  До после.

 240. И така. Ами за множествата, те са като безкрайността - потенциални, а не актуални. В смисъл такъв, че ние можем да си измисляме каквито и колкото и да е числа. Но друг е въпросът дали те имат нещо, което да им съответства в реалността. На някои - има, на някои може и да има, може и да няма, на трети - със сигурност няма... и така.

 241. В Китай, а доколкото знам и в САЩ, няма лютеница и луканки, затова, предполагам в такива държави ще ти липсват. /Изключвам вносните, както и подобните продукти./ А аз преди малко спах и сънувах интересни кошмари + един полезен сън - интересните кошмари бяха, че имаше наводнение в Янтра и даже бушуваха вълни, та с един приятел в една кола, по негова идея бяхме решили да я правим подводница, по едно време го разубедих. После, срамота, сънувам че хвърлих Антонио Бандерас по едни стълби, пред едни лъвове в клетка и, кога гледам, то не бил Антонио Бандерас, а Волен Сидеров, пък аз харесвам идеята "Атака" и... срамота, просто... /Харесвах я в началото; по-късно започнах да се разочаровам от разните й елементи, прояви и пр. Напоследък гледам въобще да страня от всякакви политики!/ После сънувах, че целувах една плачеща на един мост, ама съжалих, щото после се оказа, че целува кучета навред, а аз съм като Шопенхауер - пазя си усърдно здравето... /Най-малкото, опасявам се от кучешки тении!/ И най-накрая, най-после сънувах тебе. :) И това беше много философско-математически сън. Сега ще разкажа за идеята, която ми хрумна на сън и, която отрича донякъде твоето нелошо схващане:
 Съгласен съм, че трябва да се постави ПРЕДЕЛ, което ти много добре си направил, на безкрайността. Дори Вселената, както сме си говорили, е КРАЙНА. Материята също е КРАЙНА. И така - гледната ти точка е адекватна на действителността, според както я вижда съвременната научна картина на света. ОБАЧЕ сънувах за единицата, че не си прав. Ето как - възможно най-голямото множество, което е и ПРЕДЕЛА, било едно-единствено. Отделно е в единствено число и пр. От него не може да станат 2 еднакви - и това хубаво. ОБАЧЕ не може да се каже, че е "ЕДИНИЦА". Защо? Ами защото всяко нещо може да е ЕДИНИЦА. Тоест сънувах, че не съм съгласен с изречението ти от предния пост "Така че безкрайността може да е равна на 1." Поясненията, които сънувах: Десетката (10), деветката (9) и пр. също са ЕДНО. Една десетка, една деветка,... една двойка... Но това не значи, че "10=1", или пък че "2=1". По същия начин АБСОЛЮТНО ПРЕДЕЛНОТО МНОЖЕСТВО, ВСИЧКОТО, да го наречем условно, не е 1. То е ТЪЖДЕСТВЕНО НА СЕБЕ СИ И Е ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО, обаче не е просто равно на едно, доколкото 1 (едно) е равно на 1 (едно), но не е равно на 1 множество (едно множество). Така е и с кравите. (Поздрави за Ники, че се сетих за Хайдегер, който като бил на село и слушал как един кравар му разправял за извивките на ушите на кравите, на Хайдегер това му се сторило много онтично). Значи една крава не е равна на една коза, нито на едно авокадо, нито на един бамбук. По същия начин едно множество не е равно на други едни неща, нито пък на АБСТРАКТНОТО ЕДНО (1). По този начин ЕДИНИЦАТА (като цифра и като число) не би могла да отразява БЕЗКРАЙНОСТ. Така че си оставаме на приетия вече символ за безкрайност - "полегналата осморка" :). Отделно, не може и да отразява Множеството на всички множества, Всичкостта (Everythingness, на английски) и пр. Обобщавам - не съм съгласен с твоята ТОТАЛНА ДЕНОМИНАЦИЯ (икономическо понятие). Знаем какво е деноминацията - примерно, ако парите са станали с прекалено големи числови измерения - "1 000 000 пари за един хляб", то им рязваш нулите с няколко, примерно с 6 нули, и си идваме на "1 пара за един хляб". И ти направи една такава ТОТАЛНА ДЕНОМИНАЦИЯ - събра всички възможни числа, с всичките им възможни математически операции (резултати) там... корен-квадратни, прогресии и какво ли не, като по този начин обобщи всичките им възможни КОНКРЕТНИ множества в едно най-супер-хипер множество. Това добре, както казах, имаме нужда от предели, защото няма нищо безпределно, но след като всичките тези много числа (цифри /с цифри, или нецифрови/) ги назовахме само "ЕДНО", това е тотална ДЕ-НОМИ-НАЦИЯ, която просто унищожава ЕЛЕМЕНТИТЕ НА МНОЖЕСТВОТО, свеждайки го само и единствено до един от тях - добрата, стара единица.
Това са съображенията ми. А съображенията са голяма работа...

 СЛЕДВА...

697
Other languages / Хумористично стихче
« on: January 22, 2019, 05:06:38 PM »
 Ето едно хумористично стихче (или, да речем, полухумористично), което бях почти напълно забравил, че някога съм писал (от началото на 2009 година):

  Цвете омайно растеш във света,
  Бяло, невинно и мило.
  Ала ти бързо смразяваш кръвта,
  Скромничко листчета свило.
 
  Щом е теория парадигмална,
  Ти й се предоверяваш.
  Всяка контра непарадигмална,
  С огън о-нищо-ствяваш.

698
 236. "Далай, НИЩО определено не следва логически от горното. Ако на всички въпроси можеше да се отговори само с логика, нямаше да се хвърлят луди пари за експериментални изследвания, събиране на статистически данни и пр."
  Лудите пари се хвърлят и за други работи. Остави пътя на парите. Там е "мътна и кървава". А и един от аргументите на дисидентската теория е, че фактът, че толкова дълго време се изледва нещо, с такива огромни средства и, все пак, със сравнително-високо ниво на техника, НО все още няма резултат на ниво ваксини, то значи че, вероятно, се борим с "призрак", а не с истински причинител на СПИН, който се причинява от над 30 други фактора.

"Казано с други думи, при тези обстоятелства между А и В може да има каузална зависимост, но може и да няма."
 Разгеле, нали и аз затова говоря. Че не следвам сляпо парадигмите, а първо мисля на базата на богатия си опит и на огромната база данни из Интернет.

"За да установим дали има връзка, са нужни допълнителни данни. В случая със СПИН и HIV ИМА такива данни."
   Има си, но отделен е въпросът КАК се ИНТЕРПРЕТИРАТ тези данни.

"Ако честотата на В (имунна недостатъчност) е много по голяма в популации, където А (положителна HIV проба) е налице, отколкото в незаразените с ХИВ популации, то между А и В с много голяма степен на вероятност можем да твърдим, че съществува каузална зависимост."
  Да. А и, ако има толкова много хора, които имат ХИВ+, но никога не се разболяват от СПИН, тогава започваме да говорим за "нон-прогресори", за "късметлии, които са изградили имунинтет" и пр. А, ако някой пък има СПИН, но няма ХИВ+, тогава става още по-лошо и гледат на всяка цена да му намерят такъв - повече заразени-повече пари. Както казваше един за СПИН-а в Африка - едно е да си лекар там и да имаш пациент с диария, а друго е със СПИН-свързана диария - тогава ти дават субсидийки.

"При СПИН и ХИВ тази зависимост е налице."
Казване, което не се приема от всички.


"Т.е., наистина имунна недостатъчност може да се получи и при други въздействия (напр. злоупотреба с лекарства), т.е. без да е налице ХИВ; макар и рядко се среща и вродена иммунна недостатъчност, но и двете форми на имунна недостатъчност не са СПИН - най-важната разлика е, че при тях липсва характерната за СПИН епидемиологична картина, защото нито вродената, нито лекарствената имунна недостатъчност не са заразни!"

   А това пък хич не е вярно. Примерно при една тубекрулоза пак те хваща СПИН и си навличаш целия набор от вторични инфекции, каквито се сещаш. ИМУННА НЕДОСТАТЪЧНОСТ си е ИМУННА НЕДОСТАТЪЧНОСТ, няма значение дали (евентуално) е от ХИВ (което се оспорва и, за което говорим) или не е. /И, от гледна точка на десидентската теория, самата заразност е под въпрос./

"СПИН днес е запазено наименование не за всяка придобита имунна недостатъчност, а само за онази, която се дължи на ХИВ."
  Запазено за жертвите на официалната парадигма. Нали точно това е хватката нещо, което е СИНДРОМ да се свърже само с един ВРАГ и "давай да е весело" /идиом/ - както Розенберг научил Хитлер да стовари всичко на евреите. В момента много хора си мислят точно като тебе, че СПИН=ХИВ и, че без ХИВ няма СПИН... и доста мрат само от стреса. Психогенна смърт му се казва.


"Аналогична е картината при т. нар. "жълтеница".
Възможно е да получиш жълтеница без да си заразен с вируса на хепатит (напр. поради запушени жлъчни канали);
Възможно е също да си заразен с вируса на хепатит, но да нямаш жълтеница (караш лека форма на хепатит или изобщо не се разболяваш);
Възможно е да си заразен с вируса и да имаш жълтеница.
И накрая, както е при повечето здрави хора - те нито са носители на вируса на хепатита, нито имат "жълтеница"."

   ОТ която традукция поне следва, че ИМА СПИН и без ХИВ, ако ХИВът наистина му е ЕДИН ОТ причинителите.

"Съвсем аналогично е положението със СПИН и ХИВ, т.е. ако отхвърлим каузалната връзка между СПИН и ХИВ, трябва да отхвърлим тази между вируса на хепатита и жълтеницата, между херпес вирусите и обривите и пр."

   Само дето пропускаш нещо много важно. Каузалната връзка на ХИВ и СПИН беше АПРИОРНО предложена още преди да се покаже, че има такъв вирус. Това нарушава всички правила, установени още от Пастьор. И интересното е, че самият откривател на ХИВ - Люк Монтание сам си признава през 1990 (в Маями), че се съмнявал да има връзка между ХИВ и СПИН."ОТДАВНА СА ОТХВЪРЛЕНИ, ТАКА ЧЕ АРГУМЕНТЪТ НА ХОГАН ПАДА!"
   Тука манипулираш. Отхвърлени ОТ КОГО? НЕ ОТ ВСИЧКИ. Затова и говорим за Дисидентска теория и за Кофакторна теория, които са факт, независимо от гоненията срещу тях от доста по-влиятелните и паралиите. Тоест аргументът пада, НО СПОРЕД НЯКОИ, не според ВСИЧКИ УЧЕНИ И ЛЕКАРИ ПО СВЕТА.


"(2) пада, защото синдромът не може да е причина на заразяването с ХИВ :-), защото заразяването предшества във времето проявите на синдрома"
 И ОБРАТНО - понякога има някой СПИН, но няма ХИВ, после му откриват или му "откриват", че да върви бизнесът. Все пак там, където играе парата, играе и науката. Даже такива видни комунистически философи като И. С. Кон за пари в днешно време пишат врели-некипели в защита на хомосексуализма, да речем, защото са спонсорирани от богатите западни гей-организации. Срамота, но, явно някои хора предпочитат стомаха си, отколкото идеалите си. /Да не се приема като хомофобско - аз просто съм от тези учени, които смятат, че хомосексуализмът е отклонение, както се приемаше преди години в психиатрията, и че може да се лекува, да се предотвратява. Нито съм хомофоб, нито съм хомофил. А относно И. С. Кон - ето по-конкретна информация, според която още преди е проявявал интерес към темата и, приемам, че може да го е правил всичко това от личен интерес, а не за пари (или не само за пари): https://ru.wikipedia.org/wiki/Кон,_Игорь_Семёнович#Пол_и_сексуальность. А относно "идеалите" и "стомаха" - най-добре е да се мислят през призмата на Маслоувата пирамида./


"пада, защото само едно болно съзнание може да реши, че е възможно да се манипулират (в една посока) данните на всички здравни органиции по света."

   Тука се проявяваш като най-големия манипулатор:

1) Не са ВСИЧКИ здравни организации по света. Имаше даже ЦЯЛА ДЪРЖАВА - ЮАР, която на ниво президент и министър на здравеоопазването реши да подкрепя Дисидентската теория. Здравната им министърка казваше, че при СПИН може да се яде в по-големи дози цвекло, чесън и лимони, и по този начин ще си запазваш имунитета на прилично ниво, та дори и ще се излекуваш. Жената е завършила в Москва. /Вече в ЮАР не е така; по-нова информация по въпросите - https://ru.wikipedia.org/wiki/ВИЧ-диссидентство/

2) Здравните организации могат и да се САМО-манипулират, САМО-заблуждават. Все пак още преди доказването на съществуването на ВИЧ повечето го приемаха на доверие и по фалшифицирани микроскопски фотографии. Най-лесно е да се самоизмами човек.

3) Има достатъчно приведени примери в онзи сайт за такова манипулиране. Ето примерно списък от ЦЕЛИ 62 СЪСТОЯНИЯ, при които може да те изкарат, че имаш ХИВ (просто тестовете им са калпави и могат да увредят живота на доста хора):

Здоровые люди в результате малопонятных перекрестных реакций
Беременность (особенно у много раз рожавшей женщины)
Нормальные человеческие рибонуклеопротеины
Переливание крови, особенно многократные переливания крови
Инфекция верхних дыхательных путей (простуда, ОРЗ)
Грипп
Недавно перенесенная вирусная инфекция или вирусная вакцинация
Другие ретровирусы
Вакцинация от гриппа
Вакцинация против гепатита В
Вакцинация против столбняка
"Липкая" кровь (у африканцев)
Гепатит
Первичный склерозирующий холангит
Первичный билиарный цирроз
Туберкулез
Герпес
Гемофилия
Синдром Стивенса/Джонсона (воспалительное лихорадочное заболевание кожи и слизистых оболочек)
Q-лихорадка с сопутствующим гепатитом
Алкогольный гепатит (алкогольные заболевания печени)
Малярия
Ревматоидный артрит
Системная красная волчанка
Склеродермия
Дерматомиозит
Заболевание соединительных тканей
Злокачественные опухоли
Лимфома
Миеломная болезнь
Рассеянный склероз
Почечная недостаточность
Альфа-интерфероновая терапия при гемодиализе
Трансплантация органов
Трансплантация почек
Проказа
Гипербилирубинемия (повышенное содержание билирубина в крови)
Липемическая сыворотка (кровь с высоким содержанием жира или липидов)
Гемолизированная сыворотка (кровь, в которой гемоглобин отделен от красных клеток)
Естественно встречающиеся антитела
Антиуглеводные антитела
Антилимфоцитные антитела
HLA антитела (к антигенам лейкоцитов класса 1 и 2)
Высокий уровень циркулирующих иммунных комплексов
Образцы, подвергавшиеся высокотемпературной обработке
Антиколлагенные антитела (обнаружены у гомосексуальных мужчин, у больных гемофилией, у африканцев обоего пола и людей, больных проказой)
Сывороточная позитивность к ревматоидному фактору, антиядерное антитело (и то, и другое обнаружено при ревматоидном артрите и других аутоиммунных заболеваниях)
Гипергаммаглобулинемия (высокий уровень антител)
Ошибочно позитивный ответ на другой тест, включая тест RPR (быстрый плазма-реагент) на сифилис
Антигладкомышечные антитела
Антипариетальноклеточные антитела (обкладочные клетки желез желудка)
Антигепатит А иммуноглобулин М (антитело)
АнтиHbc иммуноглобулин М
Антимитохондриальные антитела
Антинуклеарные антитела
Антимикросомальные антитела
Антитела к антигенам Т-клеточных лейкоцитов
Антитела, имеющие высокое сходство с полистиренами, которые применяются в тестовых системах
Протеины на фильтровальной бумаге
Висцеральный лейшманиоз
Вирус Эпштейн-Барра
Рецептивный анальный секс
(
Сентябрь,1996, Зенгерс, Калифорния)
Такое огромное количество состояний, дающих положительную реакцию на якобы специфический тест, говорит о его абсолютной недостоверности.

Превод - Такова огромно количество от състояния, даващи положителна реакция на ужким специфичен тест говори за неговата абсолютна недостоверност.

/Под "ХИВ" и "ВИЧ" се разбира едно и също. "ВИЧ" е на руски ("Вирус иммунодефицита человека"), а "ХИВ" иде от английското HIV ("Human Immunodeficiency Virus")./

СЛЕДВА...

699
Internet / A photo of a small pretty eraser
« on: January 21, 2019, 03:34:45 AM »

A pic of a small pretty eraser


 A photograph of a small and pretty eraser: -- it represents a basket of roses. :)

700
Other topics / A pen with moon phases
« on: January 21, 2019, 03:31:53 AM »

A pen with lunar phases


 An interesting pen with different moon phases (a.k.a. lunar phases). A photo: . I like this pen very much.
 More about these phases in Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_phase.

701

A balcony with a papaya tree


  A photo of a balcony with a papaya tree (among other plants): .

702
Animals / Two fish
« on: January 18, 2019, 01:17:44 AM »

Two fish


  Two fish of that kind, which usually stays on the glass of the aquarium:
.

703
EARN MONEY / From: "Larissa Krupin" <officceuse3@gmail.com>
« on: January 17, 2019, 09:57:35 PM »

From:
"Larissa Krupin" <officceuse3@gmail.com>


"Hello Dear Teacher

My Name is Mrs. Larissa Krupin, I got to know that you are a teacher
and decided to contact you to know if you will be able to come over to
England to teach my family in English Language for some period of
time,until they are fluent and good in speaking,writing and
understanding good English Language.

We are Moscow Russia living in England,we are here in London because
of my husband's new construction contract job and my family have been
finding it very difficult to communicate in English language.I will
pay for your visa and flight ticket,accommodation and a monthly salary
of US$5,000 which is US$2,500 for each of my child.
I will like you to send me your update CV,picture and also your
availability date to my email address.


Cheers

Mrs. Larissa Krupin"

My answer: "Just the same scam again and again. I see."

704
学习英语 / 11
« on: January 17, 2019, 02:02:33 AM »

11


-- 1. "I like animals.", 2. "1. I like turtles., 2. I like rabbits., 3. I like dogs., 4. I like cats., 5. I like ducks.; parrot, sheep", 3. "What animals do you like?", "I like pigs."; "I like mice."; mouse --> mice.

705
Food / Cold Pressed Peanut Oil
« on: January 16, 2019, 07:05:53 PM »

Cold pressed peanut oil

-- a photo of 3 bottles of cold pressed peanut oil.

Your ad here just for $1 per day!

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.