☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

Your ads here ($2/day)!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MSL

1036
Other languages / Re: Тема за бизнес
« on: November 29, 2018, 05:47:39 PM »
 Вандализмът определено си е голям проблем. Това си е и част от престъпността. Колкото повече престъпност - толкова по-лоши условия за бизнесите. Сещам се за някой, който беше писал нещо в смисъл, че ако някой отвори магазин в гето, то си е част от длъжностната му характеристика от време на време да бъде ограбван. ;D (Черен хумор, но има вярно в него.) Колкото повече вандализъм - толкова повече нов вандализъм! Така влияе средата! Ето един интересен експеримент, който потвърждава това: https://bg.wikipedia.org/wiki/Теория_на_счупените_прозорци (Теория на счупените прозорци (broken windows theory)).

1037
 Значи "търсене на извънземни" искаш да кажеш, като СЕТИ-то (които търсят, но не намират). И какво? Военни по света си плащат и за такива неща казваш? Хм, интересно. (В смисъл - интерено, ако и досега го правят, защото ми се струва, че след толкова години неуспешни опити + всичко досега установено, че е ставало дума или за метеорологични балони, или за вражески самолети, или за нещо природно, "манията" вече трябва да е попреминала и за тези неща да се грижат само астрономите.)
 За Кики - хвърлих бърз поглед из страницата с резултатите на Бинг - някои сайтове пишат, че се е завърнал, други че е починал. ;D Кликбейт (някои погрешно го транскрибират като "кликбайт") на 100%, но аз не се ловя да губя време с четене на такива материали. Ако ти попадне, обаче, официално къде и кой си е признавал за това, че Кики е измишльотина - дай да прочета. Много ще са ми интересни мотивите.

1038
其它信息 / + 2照片
« on: November 29, 2018, 05:07:44 PM »
+ 2照片:

  • -- 白天的照片。
  • -- 夜晚的照片。

1039
Internet / Re: BBcode list
« on: November 29, 2018, 04:54:36 PM »
 Very useful. Especially for the beginners. And interesting, indeed. :)

1040
Other languages / Ненормалница 5
« on: November 29, 2018, 04:53:06 PM »
 А! Това, ако не го беше написала "раздавач на брошури" нямаше да се сетя сигурно и с години за поредната, която ще я нарека тук под номер "5":
 Тя се оплакваше, че няма пари, но не желаеше да работи никаква друга работа освен да раздава брошурки. Това й било любимото и не искала нищо друго да прави. Парите са малко, на всичко отгоре трябва да плаща наем и при това положение никога няма да може да забогатее (сама, де. Не говорим за случаите, когато дори и такива смогват да заживеят богато я от наследство, я от омъжване за богат човек, я от лотариите.) И други странности проявяваше - например не си държеше на думата, но няма да се впускам в останалото. Просто най-много това ми се запечата и ми стои запечатано в ума - как може да има и такива случаи - решил е някой, че дадена проста работа (пък било и на мизерна заплата) му е единствената любима и не ще да помисли за нищо друго, дори не ще да опита временно нещо друго, което ще го извади от мизерния, бедния живот.
 Затова - този може и да е бил некадърен да работи каквото и да е друго, но пък може да е бил от типа ненормални "Аз друго не ща! С това ще карам, даже и да обеднявам, защото ми е любимото!" Такива не могат да се адаптират в обществено-икономическата ситуация (в строя, както едно време беше популярно да се нарича - "социалистически строй", "капиталистически строй" и т. н.) А всяко неадаптирано поведение и съществуване си е ненормалност.
 Трети вариант - в случая с тези брошури този печели по-добре, отколкото всичко което е работил преди (има го теоретично и този вариант) и/или така му харесва, въпреки ниските доходи, защото видимо не може да се сработва с хора (с колективи), та го кара и ще го кара по този начин...

1041
Drinks / 三得利(Suntory) drink "沁柠水" (Lemon water)
« on: November 29, 2018, 04:33:41 PM »

三得利(Suntory) drink "沁柠水"

Lemon water

A Suntory (三得利) drink "沁柠水" -- . 沁柠水 (Qin ning shui, i. e. qìn níng shuǐ). 550ml. I like it. 8) It's a lemon flavored drink.

1042
Other topics / Pretty sweaters
« on: November 29, 2018, 03:25:14 AM »

Pretty sweaters


 A photo of pretty sweaters: -- a flying bird, a plant and a "With love". :) RMB 259 (US$ 37.25).

1043
Other topics / Stickers art
« on: November 29, 2018, 03:21:26 AM »

Stickers art

by Le-le (Leo)
 Stickers art by Le-le (a.k.a. Leo) -- a zombie with a star head holding things:
.

1044
Other topics / Re: Little, pretty, clever and nice Asian girl
« on: November 29, 2018, 03:05:46 AM »
A little, pretty, clever and nice Asian girl in China. Her English name is Kelly and her Chinese name is Li Zi.: . She is very gifted.
Another photo of her. Here she is "rabbit style": . :)

1045
 Още една безсмислена човешка жертва - християнският мисионер Джон Алън Чау (John Allen Chau) (американски гражданин) бе убит на остров Северен Сентинел (Индия) от местното племе, което е първобитно, изолирано и агресивно-негостоприемно към другоземците. И преди е имало смъртни случаи. Мисионерът е знаел това, но си въобразил, че има шанс да ги покръсти. Няколко пъти му се разминало, но продължил (и то незаконно, според индийските закони) да посещава острова, докато не го убили туземците. Всичко това показва колко объркващо и назадничаво нещо може да е религията - този мисионер се е държал на нивото на някой средновековен човек - вярвал, че може да го разберат, ако им говори на африкански език (кхоса), смятал че ще разберат какво е "Исус", навлиза в тази "реликтова цивилизация" няколко пъти и въобще не разбира, че би могъл да ги зарази с опасни за тях вируси, бактерии и пр. патогени, които да ги изтрият от лицето на земята. (Това вече се е случвало с някои от сентинелците, когато насила били взети през 1880 година от англичани и 2-ма от тях умират скоро.) С две думи - голяма простотия! Такова нещо атеист с поне малко образование не би допуснал в днешно време. Индийското правителство много мъдро е постъпило като е ограничило достъпа до острова. Аз лично бих препоръчал да се изследва племето по безопасен за тях начин - например може да се стерилизират камери и да се инсталират там, да се понаблюдава малко начинът им на живот, да се изучи по-добре първобитната им култура. От това има смисъл при една научна гледна точка, а не от промиване на мозъци с религии.

1046
Other languages / Re: Тема за бизнес
« on: November 29, 2018, 01:17:37 AM »
 Съгласен съм. А понятието за идиотоустойчивост ме учуди и му се удивих! ;D

1047
Other languages / Re: Тема за бъдещето
« on: November 29, 2018, 12:54:09 AM »
 Само по себе си - безспорно. А може и да са симптом на друго основно заболяване - нарцисизъм, страхова невроза...

1048
 Не знам за тези плащания, но "изследване на извънземни" ми звучи като "изследване на Бога". ;D Как се изследва нещо, което го няма доказано като обект?
 Вярно ли са си признали? И то след като даже книги бяха издавани за него.  ;D ;D

1049
Other languages / Re: Най-различни ненормалници
« on: November 28, 2018, 11:33:23 PM »
 Проблемът при него и при подобните ненормалници (множественото число важи и за двата пола) е, че, при повечето случаи, нямат никакво критично отношение към нещата. Този с въпроса си все едно, че проецира личния си проблем върху теб. Който е учил психологията, поне малко, знае какво е проекцията.

1050
Other languages / Никърз
« on: November 28, 2018, 06:54:20 PM »
 Доколкото съм запознат с вегани по света - крайните сред тях се държат наистина неадекватно - агресивно, недоосведомено и пр. не само в България. А гарантирам, че има и некрайни - просто не си ядат месо, кашкавал, яйца, мед..., но не натрапват толкова виждането си и не се карат с хората, които са невегани, а нещо друго - има вегетарианци, флекситарианци и пр.
 А за неубиването и неколенето на животинките - една добра новина: Никърз няма да го колят. :) (Може да се транскрибира и като "Никъз". Няма да се учудя, яко го транскрибират като "Никърс", най-вече, а и много неправилно, като "Кникърс" или "Кникерс"). В един македонски сайт вече го намерих точно като "Кникерс". Просто не са запознати с "тихото "к"": https://en.wikipedia.org/wiki/Silent_k_and_g.

Your ad here just for $1 per day!

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.