☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

Your ads here ($2/day)!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MSL

856
Other languages / За приятелите
« on: December 17, 2018, 01:54:48 AM »
 За приятелите: Винаги ми е било чудно защо имането/нямането на "много приятели" трябва да е въпрос, проблем, цел (самоцел). Всеки има различни потребности от числеността на приятелите си; всеки си има различни разбирания за "приятел" и "приятелство"; всеки има различни възможности за запознаване с хора и сприятеляване.
 Да, има хора, които искат да имат повече приятели. От тях някои успяват, други не успяват, трети успяват донякъде. Но има и такива, които въобще не се нуждаят от толкова много приятелства - по-саможиви са, повече им допада самотата.
 В конкретния случай - няма значение кой колко е готин/неготин - има значение дали въпросният субект търси приятели или не търси. Ако търси - намират се, според мен, за всеки вкус приятелства. А вече доколко са трайни, доколко са "истински" - съвсем друг въпрос.

857
Other languages / За парите от интернет
« on: December 17, 2018, 01:39:27 AM »
 Парите от интернет - като всички останали пари - "Пари при пари отиват." Който има повече ресурс да инвестира в нещо по-голямо (най-лесното е да си закупи вече успешен сайт или да си плати на хора да му развият успешен сайт), то ще има и успех. Който тепърва почва и няма какво толкова да инвестира - ще се радва и на жълтите стотинки. В днешно време не е лесно да започнеш от нулата и да станеш успешен с изкарването на пари от интернет. Говоря за болшинството от интернет потребителите. Има и щастливи изключения от най-различен тип - например хора с милиони последователи в някой канал, които изкарват доста прилични пари от интернет. Обширна тема.

858
Other languages / За напиването
« on: December 17, 2018, 01:32:16 AM »
 За напиването - напиването е простотия, вредност и абсолютна ненужност.

859
Drinks / ASI milking beer ("艾森")
« on: December 16, 2018, 11:23:18 PM »

ASI milking beer

"艾森"

  A 300 ml can of ASI (艾森 啤啤奶) milking beer: . I like it. 8) :)

860
Other languages / Re: Тема за бизнес
« on: December 16, 2018, 08:07:55 PM »
 Имаше един филм по телевизия, където сравняваха силата на захвата на един от най-известните емемейци (MMA-ци) и един питон. С апаратурата му там, с всичкото. Питонът се оказа, че стиска много по-слабо от емемееца (MMA-ца), но проблемът със змиите бил, че макар и да не са чак толкова силни, то можело да стискат с часове, та затова и успявали да убиват (удушават/задушават) толкова успешно.
 Просто се сетих за този момент и споделям, а иначе напълно съм съгласен с написаното по-горе. Аз лично не бих опитвал чак такива екзотични масажи.

861
Other languages / Гумена клавиатура
« on: December 16, 2018, 02:19:36 PM »
 Аз от много години само с гумена клавиатура работя и много ми е добре. Вече 2 съм сменил. Ето изображения, ако някой не знае какво имам предвид: https://cn.bing.com/images/search?q=гумена+клавиатура&FORM=HDRSC2

862
Other languages / За глобалното затопляне
« on: December 16, 2018, 04:26:00 AM »
 Всяко нещо е добро, когато е с мярка. Ако малко се затопли, а и не в много бързи срокове, флората и фауната ще се приспособят, но ако изведнъж скочат много температурите, това вече ще е шок.
 Смятам, че нещата не са много ясни и напълно изчистени в това отношение, та не може да имам твърда позиция доколко има такъв проблем и доколко е причинен от човешкия фактор (защото сигурното е, че има и нечовешки/извънчовешки фактори).

863
 За срещане - да.
 За видовете компютри - ами най-много съм си свикнал на настолен и на клавиатура. Дразнят ме малките компютри, особено разни с дисплеи, където натискаш някоя буква/число/символ и пръстите ти все едно са гигантски, та се оказва, че си натиснал и съседните (например набираш "5", а ти излиза "4" или "45", "56"...) Колкото по-малко, толкова повече ме нервира! :)

864
Other languages / Re: Тема за бизнес
« on: December 16, 2018, 03:01:02 AM »
 Ясно. Много интересни неща научавам от теб тази вечер! :) Благодарности!

865
Other languages / Re: Тема за бизнес
« on: December 16, 2018, 02:23:35 AM »
 Вярно е, че не са лепкави или грапави. Аз съм пипал един питон на плажа (някаква баба го разнасяше за снимки с него). Беше кротък, даже се прозина един път - спеше му се. :)
 А твоята миниатюрна змия с какво си я хранила? (Мен лично не са ми толкова неприятни змиите, но не си го представям да отглеждам такова нещо (голямо), защото ги хранят с разни малки зайчета, пиленца, патенца и пр., а аз съм жалостив и не бих жертвал живота на такива сладки животинки, дори и за гладна змия). Гледам разни, че им хвърлят и мишки... ако е по-голяма змия - цели печени прасенца поглъщат.
 И накрая, сещам се преди години, че някои точно за такъв бизнес говореха - отглеждане на животни (например зайчета), за продажба на разни собственици на питони, които си търсят храна за домашните любимци. Казваха, че имало пари в това. Не знам подробности, а и не съм се интересувал много, защото това е един от малкото бизнеси, които не бих правил (жалостивост, както казах). :)

866

Dog statue decoration

Shop decoration with a big dog statue: .

867
Animals / Two big fish
« on: December 16, 2018, 02:09:17 AM »

Two big fish


  Two big fish in one of those aquariums: .

868
Food / Russian style bread
« on: December 16, 2018, 01:42:41 AM »

Big bread. Russian style.

  -- three big loaves of bread (Russian style bread) in a local (Chinese) supermarket.

869

Орангутаните могат да отварят със зъби дуриани


 Вече съм споменавал един миризлив и много бодлив плод тук - дуриан. Преди малко в научно-популярен филм по телевизията видях орангутани, които ядат дуриан и най-интересното бе, че няма проблем орангутанът (орангутанката) да разтвори това бодливо и твърдо нещо със собствените си зъби. :o

870
Food / Different mushrooms for sale
« on: December 16, 2018, 01:02:08 AM »

Different kinds of mushrooms for sale


 Different kinds of mushrooms for sale. Photos from a local supermarket: , , , , , -- different mushrooms, different prices. Some of them are very expensive for us. I bought discounted ones (2 for RMB 14.80 /USD 2.14/) It's called "珍宝菇" in Chinese (it, "Zhen bao gu", means "Treasure mushroom"/"Treasure mushrooms").

Your ad here just for $1 per day!

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.